Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2010 01:08 - Като гръм от ясно небе
Автор: starwoman Категория: Политика   
Прочетен: 7949 Коментари: 20 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image





Драгомир Добрев и Юлиян Методиев от вестник "Галерия" за малко да пострадат, защото снимали къщата на родителите на Цветан Цветанов. Единият е репортер, а другият - шофьор на служебната кола.
Мирно и тихо си вършили работата, но наблюдателна съседка бързо ги надушила. Жената, известна в селото като Дяволицата, уж за проверка, но всъщност от обикновено любопитство, заразпитвала непознатите. Двамата мъже съвсем човешки обяснили, че само снимат и ще си ходят, но съседката изобщо не останала доволна.
Виждайки как изпуска единствения шанс за разнообразие в скучния си живот, Росица /както е името й/ моментално решила да спретне "скеч". Развикала се, карала се, а те притеснени тръгнали.
Явно историята е получила развитие, защото в редакцията на вестника дошли цивилни полицаи, които отвели "провинилите" се герои на тази сага.
Оказало се, че на 25.10. около 12:45ч. на телефон 112 женски глас е съобщил за двама разбойници, които искали да влязат в дома на Цветан Цветанов. Съвестната дама се проявила като истинско куче-пазач и с неимоверни усилия им се противопоставила. Нещо повече - опитала се да ги задържи/!/,  препречвайки пътя им с тялото си. Двамата "диверсанти" за малко щели да я сгазят, но едва-едва спрели колата.
Добре, че е станало така, иначе като нищо "апашите" щяха да посетят онова място с решетките заради лудориите на някаква каскадьорка, увлечена по американските екшъни. Тази жена явно изобщо не е наясно с последствията от поведение тип "Рамбо". А сега може би чака и медал. Но пък със сигурност е заслужила симпатиите на вътрешния министър. С малко повече късмет ще я споходи и предложение от Холивуд.
След такова "достоверно" описание на 112 нищо чудно, че полицията е потърсила служителите на "Галерия". За щастие след кратък разпит те са били освободени.
Остава открит въпросът дали Росица се е обадила на своя глава или е следвала чужди указания? Ако е второто, каква е целта? Сплашване?
Знаем, че Явор Дачков, главен редактор на "Галерия", е най-довереният говорител на Алексей Петров, който според слуховете е истинският собственик на този вестник. Известен е и конфликтът с Цветан Цветанов. Може тук да е връзката.
Дали не е опит за припомняне на чия страна е полицията и колко лесно някой може да бъде привикан уж за безобиден разпит?
Интересно дали ще бъде потърсена отговорност на Дяволицата, която е излъгала, че двамата непознати са опитвали да влязат в къщата?
Любопитно е и друго. Росица твърди, че  мъжете изобщо не са се представили, демек били са там инкогнито. Ако на нея не са казали, значи на друг още по-малко. Колата им не е имала отличителни знаци. Как тогава полицията е разбрала самоличността на пришълците в с. Шума? При това доста бързо, бих казала.
Според мен Дяволицата наистина заслужава прякора си. Но пък лесно се обърква в лъжите си. Нужен е още тренинг.
Цветанов опита да замаже положението - нямало проблем, че журналисти снимат. Хм! Колко му е да хвърли вината върху самоинициативата на кучето Цербер, готово да пожертва тялото си, за да спре двама "опасни престъпници". Росито ще му прости. Ако изобщо разбере, че е изиграла ролята на пешкир.


Тагове:   небе,   гръм,   ясно,


Гласувай:
32



1. анонимен - Въпросната Росица наистина е луда. ...
28.10.2010 02:48
Въпросната Росица наистина е луда. Цялото село го знае. Писаха някъде по въпроса. Цветанов каза, че няма проблем, но сигурно много се е зарадвал на нейната всеотдайност.
цитирай
2. анонимен - Не виждам нищо лошо, че жената има ...
28.10.2010 07:14
Не виждам нищо лошо, че жената има будна съвест. Тaка е по селата. Непознатите винаги се набиват в очи.
цитирай
3. vmir - Да бяха повече "лудите" като нея,
28.10.2010 07:49
нямаше сега да се вайкаме, че сме на опашката на Европа.
цитирай
4. starwoman - нямаше сега да се вайкаме, че сме на ...
28.10.2010 08:01
vmir написа:
нямаше сега да се вайкаме, че сме на опашката на Европа.

Жената наистина не е съвсем наред. И друг път е правила щуротии, но обикновено са на регионално ниво. Този път са замесени по-големи хора.
цитирай
5. анонимен - Пореден опит за очерняне на мини...
28.10.2010 08:38
Пореден опит за очерняне на министъра. Това няма да го спре. Той и Борисов са родени победители.
цитирай
6. анонимен - Тенденциозна публикация. Вместо ...
28.10.2010 11:42
Тенденциозна публикация.Вместо да подкрепяме Цветанов в борбата му срещу престъпността и корупцията го очерняме като дявол.Жалко и подло!Не ви пряви чест,журналисти.
цитирай
7. sandolino - "Очерняне"?
28.10.2010 12:09
Комай вече нищо не може да се каже срещу Цецко и Боцко... Никаква сатира, никаква критика - само ръкопляскането и вежливите усмивки ли са позволени?! Добре де, но за какво точно трябва да се радваме? За липсата на реформи, за полицейските тъпотии, за арестуваните и пуснати след това престъпници?
цитирай
8. анонимен - Странно е и друго...
28.10.2010 12:11
На 112 тя е казала, че автомобилът е джип БМВ, а то било Ауди. Как са го открили като дори това не е било коректно подадена информация. Подкрепям Цветанов в борбата с престъпността и корупцията, но на практика не виждам ефект от нея. И как ли, след като има съмнения в превишаване на правомощия. За съжаление престъпността не се бори с ПР акции на каквито и Цветанов и Борисов са майстори.
цитирай
9. анонимен - Тая съвсем е изперкала в желанието си да се подмаже на комшията министър.
28.10.2010 12:53
...да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли при думите и...че си помислила че може да са "килъри" и решила да ги спре като Матросов....Те такива само май останаха само в ГЕРБ.А за 100 те квадрата...някой май не може да смята...или просто е послъгал.
цитирай
10. vmir - Страхът на роба, че някой може да го изпревари, ражда и обяснението: Подмазване
28.10.2010 14:08
В страха си робът дори не може да проумее какво значи, че тя си е просто "такава".
Ех, робе, робе...
цитирай
11. анонимен - LUDA ILI NE..
28.10.2010 14:08
..TOVA NE E OT GOLIAMO ZNACHENIE.TAKA SI GO RAZBIRA JENETA JIVOTA I TAKA SI GO JIVEE.NO,TEZI DVAMCATA ZASTO NE OTODOHA DA SNIMAT NA DOGAN SARAITE?DA VIDIAT TAM KAKVO STE IM SE SLUCHI.....
цитирай
12. анонимен - така им се пада на тия
28.10.2010 15:37
така им се пада на тия нахалници дето си завират носовете из хорските работи
цитирай
13. анонимен - Ново поколение
28.10.2010 15:44
Добромир Добрев е от новото поколение "журналисти" - работим добре, когато ни казват къде и как...
цитирай
14. анонимен - Слепи наивници!
28.10.2010 17:13
Значи ако бяха снимали къщата на който и да е друг, няма да има проблеми, но понеже снимат къщата на тоя палячо са нахалници?!?! Хора ви сте много зле. По лошо управление от сегашното имаше само по времето на Костов и Виденов. По лошото е че сега нямаш свободата да се изразиш, защото БГ стана полицейска държава, защитавайки интересите само на определена група хора. И тази група, определено не е българският народ!
цитирай
15. анонимен - по-добре полицейска
28.10.2010 17:38
по-добре полицейска държава, отколкото държава на Трактора,Маргините и Галевците
цитирай
16. анонимен - Ама тя е точно на тях!
28.10.2010 17:44
анонимен написа:
по-добре полицейска държава, отколкото държава на Трактора,Маргините и Галевците


Да, по добре да не е на тях, но е на други, на които звучните прякори, ще станат известни след като това правителство си отиде!
цитирай
17. vmir - 16. анонимен,
28.10.2010 17:51
анонимен написа:
анонимен написа:
по-добре полицейска държава, отколкото държава на Трактора,Маргините и Галевците


Да, по добре да не е на тях, но е на други, на които звучните прякори, ще станат известни след като това правителство си отиде!


Да ти имах упованието!!!
цитирай
18. анонимен - Аз, уважаеми, съм живял в полице...
28.10.2010 18:18
Аз,уважаеми, съм живял в полицейска държава и добре познавам предимствата и лошите й страни.В 50-те години в надежда имаше една банда, която тормозеше квартала - биеха, крадяха и изнасилваха. Капака беше когато изнасилиха и убиха едно момиче, което ги разпознало.И разбира се ги хванаха. Бяха осъдени не по-малко от 15 души на различни срокове - от 2 до 20 г, затвор.Отделно е боят дето са отнесли в милицията.На кого му дреме днес за едно изнасилено момиче! Ами ако е сестра ти или дъщеря ти, дали няма да ти се прииска полицейската държава да се върне
цитирай
19. анонимен - Толкоз плоски, скопени и плитки номера...
28.10.2010 23:34
22-годишен студент е задържан за жестокото убийство на учителката в Габрово.

Браво на бати Цветанов Цецо!

По този повод искам най отговорно да заявя, че заради неумеорна денонощна работа на габровските полицаи тека некак си изотвътре ми се сака да каеме, че азе сам готов да опростим едното апартаментче на Цветанови, придобито по незаконен и криминале начин.

Ако Цветанов фане още 8 убийци, азе ке се стегнем и ке му оп'ростим останалите 8 незаконно придобите апаратмени. Освен това ако Цветано излови убийците които са извършвали убийства като са причинявали на хора смърт чрез убиване когато той се е здобивал с апартаменти, пари и влияния, азе ке му опростим и онея 450 илядо левъ де е узнал от Алексей Петров подписвайки се за тази работаааа.
и последно ако Цветанов не само хване всички убийци ами и останалите дето не са извършили убийство но на него , на Цветанаов, лично некой му е казал кои са останалите освен всичките убийци, та ако фане и них, аз ще му опростя и обидата на най големият парламентарен ебач в съвременна България, лицето Яне Янев-клатогъзецът за това че целата Гербална войска от сутрин до вечер го наричат педерастин а се оказва, яе Янето къфто е пидал, земал и целиот ГРЕБ наебал.

До доказаване на противното Цветанов е Цецо Лужецо Крадецо Кумецо.

Приказката обиждай Октопод за да МУ ГИ смучеш е за хора като него.

Яне каза че Цветанов е коромпиран мошенник и няма анонс Прокурор да привика Цветанов.
Шефиоррът на ПЗС рече че Яне искал да го изклати-за Янето веднага се появи съобщение че прокорор щял бил да се занимава с Яне???

а у целата буря Цветанов се показва като шушумига и сочи Гоце че се бил кавал Първанов...

Толкоз плоски, скопени и плитки номера...
цитирай
20. анонимен - Много хрисими тия журналя бе!!!!! ...
29.10.2010 00:00
Много хрисими тия журналя бе!!!!!
И все недоразбрани.
Всуе тъй неистово крещят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starwoman
Категория: Политика
Прочетен: 324509
Постинги: 26
Коментари: 647
Гласове: 1867
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930