Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2010 09:27 - Изцепката на Борисов
Автор: starwoman Категория: Политика   
Прочетен: 49394 Коментари: 180 Гласове:
70


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



Винаги гледам да се изказвам умерено, но това явно не важи за други. Да си призная, изненадана съм от думите на премиера, че хората трябвало да си помислят дали изобщо могат да си позволят деца.
Хубава работа! Какво го накара да направи такова цинично изказване?
Всеки човек има право на потомство. Тук нямат значение пол, религия, цвят на кожата и т.н. Това е едно от най-неоспоримите неща на света и никой няма право да го отрича или лишава другите. Всякa посочена причина е безкрайно лека и незначителна.
Този отговор бе даден на запитването "Как се гледат две деца с минимална работна заплата?" Може би не е могъл да се сети за друго обяснение, което ни най-малко не го оправдава. Не е въпросът просто да подхвърли нещо на журналистите. Дали печели, ако често изрича подобни цинизми?
Вярно, че обстановката в държавата е тежка, но нима това е причина хората да остават без най-голямото щастие? Какво като са се родили в такива трудни времена?
Най-много ме притеснява безпардонния начин, по който бяха изречени тези думи. Сякаш някакви търговци на пазара мерят стока. Точно толкова повърхностно и лековато бе хвърлена "бомбата".
Възможно е да има предвид склонността на малцинствата да се размножават безразборно с едничката цел да получат повече социални помощи. За негово съжаление това също не го оправдава. Би трябвало повече да обмисля думите си, особено за наболял проблем като размера на заплатите.
Искрено се надявам да е станало недоразумение и той да не го мисли сериозно. В противен случай би било ужасно такъв човек да стои начело на правителството. Не знам дали мъжете ще ме разберат, но жените със сигурност. При нас майчинското чувство е изключително изострено, особено в сегашната ситуация, генерираща нови и нови трудности в отглеждането на  дете. В този смисъл думите на премиера прозвучаха едва ли не като подигравка.
Г-н Борисов! Ние не сме членове на ГЕРБ и не сме длъжни да понасяме жертви в името на Вашите идеи. Те не са наш проблем, а още по-малко имате право да ги превръщате в тежест  за народа. Но същевременно постът, който заемате, Ви задължава да мислите за нашето добруване. Ако не Ви харесва, има много желаещи да Ви сменят.
Моля, преразгледайте тази своя необмислена позиция, защото Ви уверявам, че много Ваши привърженици са останали силно изненадани и дори потресени след този случай. Знам го, понеже, за разлика от Вас, аз се движа сред хората и чувам истинcките им гласове. Не черпя информация от разни манипулирани статистики. 



Гласувай:
74



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kormoran - Не знам дали премиера съжалява за ...
21.12.2010 09:47
Не знам дали премиера съжалява за тези свои думи, но е много вероятно да съжалява на изборите точно заради тях. Този път наистина премина границата.
цитирай
2. andrei - Какво друго може да се очаква от мутра и парясник...
21.12.2010 09:54
Простащината и нахалството му не знаят граници.Дай на простака власт и пари и гледай как ще те научи на акъл!
цитирай
3. veselaj - Дано повече хора се "освес...
21.12.2010 09:56
Дано повече хора се "освестят".
цитирай
4. анонимен - Какво се учудвате? Да не му е за първи ...
21.12.2010 09:59
Какво се учудвате? Да не му е за първи път? Хашлак се държи просташки. Това е нормално за Боко Тиквата.
цитирай
5. nemo22 - Изказване на истински комунист
21.12.2010 10:06
Изказване на истински комунист все пак е бил охрана на знаете кого там не ги избират случаино.Сега го пробутаха за премиер.В България всяко правителство за 4ри години докато продължаваме така няма управия.
цитирай
6. анонимен - Не съдете толкова строго. Може би ...
21.12.2010 10:14
Не съдете толкова строго. Може би наистина е имал пред вид малцинствата. Друго обяснение не може да има. Подобно изказване не е в негов стил.
цитирай
7. verona - Това звучи ужасно. Не мога да си п...
21.12.2010 10:27
Това звучи ужасно. Не мога да си представя друг да решава дали ще имам деца. Нямах такова мнение за премиера.
цитирай
8. анонимен - КОЛКО ВРЕМЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, НО ...
21.12.2010 10:47
КОЛКО ВРЕМЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, НО НИКОЙ НЕ МЕ СЛУША. БОКО Е ЗА ЛУДНИЦАТА. ПРЕДИ БЕШЕ ТАКЪВ, А СЪСТОЯНИЕТО МУ СЕ ВЛОШАВА.
цитирай
9. hrizantemova - Сигурно ли е, че го е казал? Аз не съм ...
21.12.2010 11:11
Сигурно ли е, че го е казал? Аз не съм го чула.
цитирай
10. dentaler - !
21.12.2010 11:21
На мен ми прозвуча като изказване на болен човек. Бих го определил дори като вулгарен цинизъм.
цитирай
11. balgarski7vinarki - ot neutralna pozizia
21.12.2010 11:32
.. Izlishno e da komentiram reakziata na takova izkazvane.
Obache koi podloji osnovata za tova - shte im pozvolim li da izpolzvat situaziata, ta te sa samozabravilite se "predvideni" za potomstvo - ot kogo sa predvideni- ot evreiskia kiber RusAm li ili ot samite sebe si - vse interesni i ujasni za razmisal po tiah temi-
ne me interesuvat partiishtinite, imam ekologichni i zemedelski idei , a tova e nai-bezzashtitnata , no i nai istinskata religia, a tvarde veroiatno i nai pechelivshata - Evropa niama interes ot bunishte, atomno ili choveshko, bunishtata sa zarazni ,
jalko che jiteiskoto mi vreme niama da mi pozvoli da vidja istinskata PanEvropa - s evropeiskia net, s evropeiskite kriterii za poleznost, dano sledvashtite vidiat tazi sistema po-skoro, a za potomstvoto- da be, RusAm shte opredelia koi koi da e...
kak li pak ne.
цитирай
12. анонимен - НА БУНТ, НАРОДЕ! ОЩЕ КОЛКО ЩЕ НИ М...
21.12.2010 11:34
НА БУНТ, НАРОДЕ! ОЩЕ КОЛКО ЩЕ НИ МАЧКАТ? СЕГА И БЕЗ ДЕЦА ИСКАТ ДА НИ ОСТАВЯТ.
цитирай
13. анонимен - Дъщерята на Борисов нали си кара ...
21.12.2010 11:53
Дъщерята на Борисов нали си кара кефа. Какво го интересуват другите? Много му е лесно на този човек.
цитирай
14. анонимен - Не съдете толкова строго. Може би ...
21.12.2010 11:53
анонимен написа:
Не съдете толкова строго. Може би наистина е имал пред вид малцинствата. Друго обяснение не може да има. Подобно изказване не е в негов стил.

Точно в негов стил е.
цитирай
15. анонимен - Сигурно
21.12.2010 12:12
е искал да го добави към онова изказване за лошия материал. Преди само го мислеше, а сега си е повярвал, че е господ.
цитирай
16. boristodorov56 - Не съдете толкова строго.
21.12.2010 12:31
Той толкова си може.
цитирай
17. godfatheraz - Признавам, че това изказване доста ...
21.12.2010 12:45
Признавам, че това изказване доста ме изненада. Не мога да си го обясня.
цитирай
18. анонимен - Стига сте приемали думите на Пре...
21.12.2010 12:49
Стига сте приемали думите на Премиера толкова буквално. Не ви ли омръзна само да оплювате, отворете си очите и се огледайте. Той прави много за БГ. Другите преди него и половината за целия мандат не свършиха. Ама било ви тежко - на всички ни е тежко, но има надежда, преди и това нямаше. Народът ни е такъв и така говори, как да бъде близо до народа като е неразбираем и некадърен като предните ли?
цитирай
19. анонимен - Кое от всичко направено досега от ...
21.12.2010 12:58
Кое от всичко направено досега от правителството на ГЕРБ показва, че някой там го е еня за обикновените хора тук. В този смисъл и думите му са си съвсем искренни и логични .
цитирай
20. анонимен - Стига сте приемали думите на Пре...
21.12.2010 13:00
анонимен написа:
Стига сте приемали думите на Премиера толкова буквално. Не ви ли омръзна само да оплювате, отворете си очите и се огледайте. Той прави много за БГ. Другите преди него и половината за целия мандат не свършиха. Ама било ви тежко - на всички ни е тежко, но има надежда, преди и това нямаше. Народът ни е такъв и така говори, как да бъде близо до народа като е неразбираем и некадърен като предните ли?

Какво пък толкова е направил тоя бунак? Той само знае да казва АЗ, нищо че отзад 10 човека му дават акъл какво да казва и пак се изсира на метеното... Да ходи да си гаси пожарите макар че ако правеше това пак щяхме да изгорим... :D
цитирай
21. анонимен - аз
21.12.2010 13:01
как е възможно всички да съдят определен човек по една дума,едно изречение.че всички вие не сте идеални.вероятно и вие грешите,говорите понякога необмислени неща.при това напрежение, при този постоянен натиск от всички партии,кой би успял да бъде идеален.особено тук в нашата родина,където живеят най черногледите хора!!!!!!!!!!!
цитирай
22. анонимен - тоя народ заслужава още 20 години да ...
21.12.2010 13:09
тоя народ заслужава още 20 години да мизерства.такива каквито до сега ни "управляваха"пак да ги изберем и да продължим да мизерстваме.да ни крадът,да ни лъжат, да ни се усмихват в лицето .тогава ще бъдете по доволни.като доганчо,ще му е пълна трапезата за празниците,а пък вие мизерствайте.циркаджийте имат пари и света е техен.народа мълча 20години,и сега изведнъж прогледна,много интересно.помислете си хубаво,какво ще изберете......................
цитирай
23. анонимен - някой
21.12.2010 13:11
до авторът напротив има значение от етноса щото ромите ще ни завземат държавата и ни изпиват кравта с тез помощи явно и ти си кон с капаци
цитирай
24. анонимен - obidena
21.12.2010 13:19
срам ме е, че живея в държава с такъв премиер и още по срамно е, че много хора го харесват
цитирай
25. анонимен - той-комуниста
21.12.2010 13:22
исам да питам защо тези 20години никой не стачкуваше, никой не искаше.мизерия имаше,пари нямаше,а управляващите крадяха и нищо не построиха.защо се възмущавате от истината и фактите.че кой построи нещо с което сега да се гордееме и да оправдаеме.крадците продължават да са в НС.страхуват се ,че може би някой ще поиска обяснения от тях.но те са могъщи,защото имат пари,нашите пари.може би трябва да се обърнат всички стачкуващи към тях.
цитирай
26. sedrun - как е възможно всички да съдят оп...
21.12.2010 13:24
анонимен написа:
как е възможно всички да съдят определен човек по една дума,едно изречение.че всички вие не сте идеални.вероятно и вие грешите,говорите понякога необмислени неща.при това напрежение, при този постоянен натиск от всички партии,кой би успял да бъде идеален.особено тук в нашата родина,където живеят най черногледите хора!!!!!!!!!!!

Подобни изказвания не могат да бъдат подминати с лека ръка. Не може всичко да му е позволено. Малко по-тактично трябва да говори, защото на моменти става циничен.
цитирай
27. анонимен - Да спрем да обръщаме внимание на политиците...
21.12.2010 13:26
За съжаление той не е първият, който се изказва така...Ако раждаемостта е ниска, реват за отрицателния прираст и застаряващото население на страната, сега пък, деца да не раждаме! Когато, както им изнася... Въобщи не им пука за народа, да не говорим за децата, явно дори вече им се виждат много. Пък после ще реват как през незнам си коя година населението на България ще е предимно ромско, а българите ще са малцинство! Ами, постарайте се, господа депутати и министри да направите така, че повече българки да раждат, а не роми! Отнемете им социалните помощи, дайте ги на тези, които няма да си изпратят децата на булеварда, между летящите автомобили, за да просят, а ще ги отгледат и изучат, за да има кой да дойде след вас и да вдигне страната ни на крака най- накрая!!!
цитирай
28. анонимен - БСП
21.12.2010 13:28
кой може да се обижда от истината.човек който е бил в редиците на тези които ни управляваха до сега.който е намазал от медеца, пък било то и мъничко.но е било сладичко и сега ви липсва циркаджийте ,които ни мамеха и се подиграваха с народа.подхвърляха им жълти стотинки .къде е масларова,къдее мургина,къде е вальо топлото,къде са всички с които може би вие се гордеете........................
цитирай
29. анонимен - Фанагория
21.12.2010 13:32
Тази публикация ми върна вярата в българското мислене. От дни съм омерзена от гъзеблизките коментари във фейсбука на предаването на Росен Петров. Веднага след това изключително малоумно изказване си казах "Бойко, ти вече си политически труп." Четейки коментарите после, обаче доста се усъмних, че някой е обърнал внимание. Дано повече хора разберат и реагират правилно.
цитирай
30. viovioi - Какъв е този шрифт?
21.12.2010 13:33
Не мога да прочета поста.
цитирай
31. viovioi - увеличи го.
21.12.2010 13:34
направи го нормален.
цитирай
32. turboi4 - В България всички партии са мърт...
21.12.2010 13:45
В България всички партии са мъртвородени.
От друга страна е разумно да се ограничи по някакъв начин раждаемостта на мургавата популация, след като ние я издържаме, без да получаваме в замяна нищо добро.
цитирай
33. анонимен - и за 900 милионакоито дава
21.12.2010 13:45
аз също гледах предаването и се възмутих, но също се възмощавам когато непрекъснато повтаря, че дал с 900 милиона пари за пенсионерите. А не се намери един журналист който да му зададе въпроса това не е ли негово задължение. Ако не иска да ги дава да вземе да си ходи в Банкя
цитирай
34. turboi4 - Той не е дал нищо - тези пари са общ...
21.12.2010 13:53
Той не е дал нищо - тези пари са обществени, ама е тарикат и успехите са винаги в първо лице, та да може нежният електорат да пищи и се подмокря, защото аз го помня този момент.
В България живеят хора, на които мисленето се отдавало, но май им куца разсъждението....
цитирай
35. анонимен - ...
21.12.2010 13:54
Грешите, това не е единично изказване. Това е цинизъм превърнат в държавна политика. Спомнете си акцията на МВР "МАЙКИТЕ". България е първата и единствена в света държава криминализирала майчинствотол
цитирай
36. viovioi - В "Нека говорят" ли го каза?
21.12.2010 13:58
Защото като почна да ги плещи аз си смених канала. Но го чух да казва, че като дете в Банкя ходел до почивната станция на Профсъюзите и се уговарял с персонала да му дават помията от ресторанта защото хранел прасе у дома. После с бруса наточвал косата и кимвал 2-3 откоса люцерна за зайците. И като за капак привечер
като захладнее отивал на нивата да лющи кукуруза. Брей смях се до скъсване, па се позамислих да се смея ли да поплача ли??? Хора имаме уникално тъп човек начело на държавата. Дръжте се един за друг, подкрепяйрте се, обичайте се и си помагайте че тия горе са напълно изкукуригали.
цитирай
37. javorkal - Премиерът е едно голямо недоразумение!
21.12.2010 14:00
Какви ги върши, се виждаше още докато беше главен секретар и кмет! Все другите са му виновни! Голяма част от хората му повярваха, заради простият факт, че като спечели изборите, няма да има с кой да се оправдава!
цитирай
38. анонимен - Аз пък не знам какво мрънкате
21.12.2010 14:02
държавата криминализирала майчинството - друг път.
И много ясно че няма да ви изнася - държавата ТРЯБВА ДА КРИМИНАЛИЗИРА МЪРЗЕЛА И ТАРИКАТЩИНАТА. Защото в България всеки е професионалист в това да мрънка колко малко пари получава, а не да мисли как да изкара повече. И никой от вас не го е еня, когато с лъжи се взимат пари. Ама надавате вой, когато трябва да се връщат.
Ами да ви кажа - не съм много щастлив от факта, че трябва да плащам данъци, ама си ги плащам до стотинка. И когато тези пари отиват при лъжци и измамници, съм направо бесен.
Тояга му трябва на тоя народ...
цитирай
39. vmir - Прав е Борисов.
21.12.2010 14:03
Приели сме, че човешкият живот е ценност, следователно, нямаме право да го третираме като правото: "на всека маймунка по бананче". Неслучайно в уредените страни се отнемат родителски права заради невъзможност да осигуриш необходимия минимум на децата си, (в противен случай ги заставяш да станат престъпници). Аз бих приложил стерилитет за неспособните да издържат децата си. Няма нужда да произвеждаме престъпници и причината за това трябва да е ясно заявена, за да меже да се търси решение, иначе по твоя начин си прехвърляме от пусто в празно и неизбежно влошаваме проблема.
цитирай
40. анонимен - ГЛЕДАЛ
21.12.2010 14:06
Аз гледах цялото интервю... нямаше НИЩО нагло в това.. човека си каза- тежко е, на всички е тежко, но трябва да се замислим дали имаме възможността да гледаме деца преди всичко. това си е отговорност все пак... защо започваме да мислим като циганите - някой друг да има грижата за децата НИ... защо?
Също така гледайте цялото интервю и ще ви стане ясно откъде е тръгнал и как от 7 годишен е работил човека и е хранил прасета и животни за да има какво да ядат в тях... А това, че е работил и градил живота си, това позорно ли е???
И стига гледахте в чуждата паничка, а работете. Точно това и каза той - да се замислят хората дали имат подходящото образование за да се надяват на нещо повече... кво искате - мангалите да се плодят, държавата да се грижи за малките сапунчета, а вие да бачкате... Ами бачкайте...
цитирай
41. viovioi - анонимен 41
21.12.2010 14:19
грешиш драги. Един политик трябва да внимава къде какво казва, как изглежда, къде и с кой се среща и т.н. Как мислиш нашия Премиер може ли да се нарече лустрован политик? Жаргон, тениски, бейзболни шапки, груб , арогантен тон, липса на такт да не говорим за конвергентност , креативност и пр. От 1 месец виждам, че спря да говори в 1 л.ед,ч.което си е направо недопустима глупост. Аз ще построя, Аз ще изпратя самолет, Аз ще платя, Ще намеря пари...и т.н. Как ли се е осмелил някой от неговоите съветници да му каже да спре, но вече не го прави. Оф..да не говорим за крилатите му фрази. Безчет и безброй са. ААко се направи профил кой го харесва, навярно ще се окаже че го харесват хора с ниско ниво . Образованите, интелектуалците, начетените и изобщо интелегенцията са отвратени. Някой му се смеят, други го съжаляват, но е факт че едва ли някой ще се осмели да го критикува публично. По медиите имам предвид. Те са като някакви плужеци. Пълзят по корем и му се кланят като на божество. Толкова е глупаво и очевидно, че чак мъчно ми става за хората способни на такова лично унижение.
цитирай
42. анонимен - Adam Weishaupt
21.12.2010 14:20
Тези, които знаят кой наистина сложи ББ на власт (а едва ли има разумен човек, който да не се съгласи, че ББ е просто пионка на едни други хора), изобщо не биха се учудили на това изказване, тъй като то е напълно в линия с дневния ред на тези хора. Аз лично съм убеден, че той наистина го мисли и го казва сериозно. И за съжаление тази реплика е много по-истинска от всичките глупости, които говори ежедневно по ТВ. Те са само PR за пред "материала"... Ето тук виждаме истинския ББ и идеите, които реално защитава! Дано повече хора се осъзнаят и видят отвъд медийната мъгла. Колкото по-бързо, толкова по-добре...
цитирай
43. анонимен - Деца
21.12.2010 14:23
А защо майката с две деца иска премиерът да й вдигне заплатата? Как точно ще стане това и защо той трябва да мисли как някой ще си живее живота? Проблемът е точно в детските добавки. Колкото и странно да ви се вижда, ако те се спрат ще се реши от раз проблемът с циганската раждаемост. И по други форуми съм писал - българите не правят деца заради помощите. В случая жената на минималната трябва да си потърси по-добре платена работа. Държавата трябва да спре да дава каквито и да било помощи за деца и така циганите ще си измрат по естествен начин.
цитирай
44. анонимен - ps
21.12.2010 14:28
sladur
цитирай
45. анонимен - Тиквата даде клетва
21.12.2010 14:29
Той си е популист в мисленето и говори пред цял народ както между колеги в кръчмата. Като избираме хора които и капка държавническо мислене нямат, сега ще берем ядове и ще се чудим комунист ли бил или фашист. Да управляваш държава значи да се грижиш за благоденствието и развитието на народа, което е и функцията на самата държава, създадена от народа или от феодалите дори. ББ просто не знае къде се намира и трябва някой в НС да му зададе въпроса „Каква е функцията на държавата и какви са задълженията на премиера“ - за да видим знае ли в какво се е заклел. Впрочем, поздравления към starwoman за честните и ясни слова.
цитирай
46. анонимен - Борисов
21.12.2010 14:42
Той е бог и Библия.Труден е за разбиране,но се пак може да обясни какво е искал да каже.Ето ,че остана и без приятели ,без жена .А някой да е го виждал с децата си!
цитирай
47. анонимен - hrana za vsi4ki
21.12.2010 14:42
напротив, много е прав! Всички си го мислите, но не смеете да го кажете! Всеки път когато покажат цигани с по 8 деца да се жалват, че нямат пари си го мислите! Просто сте супер двулични и се чудите за какво да се хванете!
цитирай
48. анонимен - Прав е vmir. Слдващата стъпка е да ...
21.12.2010 14:43
Прав е vmir. Слдващата стъпка е да стерилизираме всички с нисък КИ или всички грозни, или всички дебели, или всички евреи...Не може човек да се изживява като бог, независимо на каква длъжност е. Не може всичко и всички да се поставят под общ знаменател, всеки за себе си е единствен и неповторим, така че не може да се оправдават публичните личности, че са стресирани и са се изпуснали или са се изказали неподготвени. Те са си избрали това място и трябва да отговарят за думите и делата си.
цитирай
49. enlil - Пфф...
21.12.2010 14:43
Не прекалявайте...изказване от подобен характер не може да бъде взето насериозно. Учудвам се,че дори поражда дискусии.Един Берлускони,който си позволява далеч по-скандално поведение и изказвания редовно е съден от пресата...но италианците си знаят,че в ситуацията по-добър от него няма...и последното доказателство е още топло...Какво го плюете,да не си мислите,че е лесно една,без друго разграбена държавица, да се справи с кризата...може би допуснаха някои грешки,но като цяло настоящото управление внесе раздвижване и направи някаква крачка напред! Изграждат се магистрали,поддържа се добра дипломатическа позиция по енергийния въпрос,борбата с организираната престъпност е почти отлична и това беше отбелязано неведнъж от ЕС...Върху кой си мислите,че пада тежестта от семейства (главно роми) с по няколко деца,които не са способни да издържат...Нима не виждате причината за всички тези благотворителни предавания-това е тъжният факт за препълните домове с изоставени деца,жертва на същите безотговорни граждани,родители и хора...Отговорността е и у нас! Никой не ви говори да спрем да създаваме поколение,а да сме ,още веднъж повтарям-отговорни към бъдещето на това поколение!
цитирай
50. анонимен - Стоянов
21.12.2010 14:45
Аз също съм омерзен от думите му.Сега пак ще каже че не сме го разбрали.Много често г-н Борисов взехме да не ви разбираме.Аз гласувах за вас и се чувствам предаден напоследък.
цитирай
51. анонимен - ГЕО
21.12.2010 15:00
Ако това е единствената му "изцепка"(макар и цинична)бих му простил ,но той сътвори толкова много простотии ,че на човек му идват други мисли..
цитирай
52. анонимен - ko da kae kato hormonyt go e tresnal w mozykyt? emi ne e takti4en, tova go pravi da izglezda kato prostak, a vsystnost Borisow e edin normalen bylgarin, glea da
21.12.2010 15:02
Borisov ima dostaty4en broi izbirateli za da peceli izbori bez da se nalaga da izpolzva buhalka za da glasuvat za nego.

Toi e svetec pred idiotyt sys SeSeretata
цитирай
53. анонимен - Икономист
21.12.2010 15:04
Само в комунистически Китай, казват с категоричния императив на хората по колко деца да имат.А какво стана с "атентата", дето му готвеха на тоя?Само дъра-бъра, евтин пи-ар и популистки изказвания за гъдел на делириумно треморните му привърженици и фашизоизно маниакалните му подлоги от "Атака".Тоя е такова недоразумение, че ми е мъчно дори за тъпаците дето го избраха.
цитирай
54. vmir - 49. анонимен - Прав е vmir. Слдващата стъпка е да ...
21.12.2010 15:05
анонимен написа:
Прав е vmir. Слдващата стъпка е да стерилизираме всички с нисък КИ или всички грозни, или всички дебели, или всички евреи...Не може човек да се изживява като бог, независимо на каква длъжност е. Не може всичко и всички да се поставят под общ знаменател, всеки за себе си е единствен и неповторим, така че не може да се оправдават публичните личности, че са стресирани и са се изпуснали или са се изказали неподготвени. Те са си избрали това място и трябва да отговарят за думите и делата си.


Ти вместо да гадаеш какви ще са ми следващите стъпки след като взема властта, да вземеш да направиш някое и друго дарение за престъпниците от многодетни цигански семейства. Няма смисъл да преповтаряш онова, което навсякъде пише как трябва да бъде, защото всеки го знае, но щом никой не го е постигнал, значи, че никой не дава от парите си за решаването му, а иска от другите да се вземат. Крайно време е всезнайковците да подкрепят мненията си с необходимите пари, или да посочат хора, които нямат какво да си правят парите и молят да ги посъветваме как да се отърват от тях.
цитирай
55. анонимен - Стига сте приемали думите на Пре...
21.12.2010 15:10
анонимен написа:
Стига сте приемали думите на Премиера толкова буквално. Не ви ли омръзна само да оплювате, отворете си очите и се огледайте. Той прави много за БГ. Другите преди него и половината за целия мандат не свършиха. Ама било ви тежко - на всички ни е тежко, но има надежда, преди и това нямаше. Народът ни е такъв и така говори, как да бъде близо до народа като е неразбираем и некадърен като предните ли?


ами то това е поредното непремислено изкаване, нямаше да има проблем, ако не беше станал Министър-Председател. Ако си беше останал бодигард някъде и си говореше с дружките някъде по кръчмите, нямаше да има проблем, но поста, който се натисна да получи, изисква и съответното разбиране на протокол и хиляда други неща, не може да си позволява да не се изказва по по начин, който засяга достойнството на народа или го обижда... материал сме били, да сме си правели сметката като раждаме или почваме да учим дали можем да си го позволим...

извинявайте, ама той направи ли си добре сметката става ли или не за това място, което заема в момента ? както се казва: едно е да искаш, съвсем друго е да можеш...

колкото до правенето на нещата, до момента няма нищо довършено като хората - едно околовръстно в софия свършиха, предсрочно, и се видя кой е смятал и какво е спестено... така че рано е да се каже кое от всичките ударно правени неща ще издържи някакво време, пък дали ще го помни някой след 10 г., силно се съмнявам
цитирай
56. анонимен - оптимист
21.12.2010 15:19
Като плюете-посочете алтернатива на Борисов! Или може би жалите за Станишев и компания.Бившият премиер толкова рядко (в сравнение с Б.Б.) се появяваше в обектива на журналистите,че накрая се почудих откъде се взеха толкова дни неизползван отпуск.
цитирай
57. damnation - За жалост това няма да е достатъчно ...
21.12.2010 15:19
За жалост това няма да е достатъчно страхливите овце да се събудят. Ще му се радваме на изказванията и широкото, интелигентно чело още дълго време...
цитирай
58. анонимен - Изпусна се тъпака
21.12.2010 15:28
Нима не забелязвате, че цялостната политика е такава, да се отказват хората да имат деца.. имам в предвид белите интелигентни хора, правят го умело и постепенно, за да е трудно за осъзнаване. Добре, че има такива кретени като тиквата на такива високи постове, че да стигне нещо и до ушите на фенките му! Точно вие жените го сложихте на власт, самоче той ви зе майчинските! зе ви сички придобивки социялни дето имахте за да си гледате децата... осъзнайте се
цитирай
59. анонимен - TOVA
21.12.2010 15:33
Напълно подкрепям Борисов.Не може всеки да си прави кефа ,да създава деца с мисълта ,че друг ще трябва да му помага за тяхното отглеждане.Не може мен да ми скъсват задника от данъци,да съм се побъркал от учене и да съм пропилял маса пари за обучение ,да търся начин да работя и трета работа ,за да живем нормално и взетите от мен пари да отиват за издръжката на паразити.Как да съм равен с един кържав циганин ,когато знам ,че трябва да осигуря добро образование на детето и да го възпитавам във възпитание ,което пишещите тук претендират ,че имат и мангала да живее от откраднатите със закон пари от мен ?Как и аз съм носил като него някога скъсаните панталони от недоимък,как баща ми ме е шамаросвал като искам нещо различно от вечната попара със сирене и въпреки обстоятелствата учех и работех,за да сбъдна желанието си да стана инженер и после да специализирам др.неща, а си позволих само едно дете?Данчо ,циганчето дето седеше до мен в първи клас има 5 деца и 18 внучета и като го срещнах скоро единствената му грижа не бе ,че всички те са безработни ,а че вика на големия си син на 24 да се жени ,той неще и се чуди какво да прави с него.Има такова понятие -семейно планиране.Т.е.-всеки на база обстоятелствата,възможностите сега и занапред трябва да прецени колко членно да е семейството ,за д осигури нормален живот,прехрана и реализания в живота на собствен ход ,а не на гърба на другите.Държавата е за да помага в трудните моменти ,а не вечно .
цитирай
60. анонимен - Я ,СТИГА ПРОСТОТИЙ ...ПО "КОМУНИСТИЧЕСКИ" И ЦИГАНСКИ!
21.12.2010 15:41
ЧОВЕКА ИСКА ДА КАЖЕ:
...ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИШ ДЕЦА,ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ НЕ СИСИГУРЕН ---КАК ЩЕ ХРАНИШ СЕБЕ СИ И......СЕМЕЙСТВОТО СИ!

Б. БОРИСОВ, ИСКА ДА КАЖЕ ----ДА СИ ПРАВИТЕ СМЕТКАТА, И ДА СТЕ "ОТГОВОРНИ ХОРА" ,......ПРЕД ДЕЦАТА СИ!

КЪДЕ В СВЕТА ,ГО ИМА ТОВА ЧУДО:
...ДА ПРАВИШ ДЕЦА .....И ДА ДАВАШ НА ДЪРЖАВАТА ,ДА ТИ ГИ ГЛЕДА!

ЕГАТИ И.... ЛУМПЕНИТЕ, ЦИГАНСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ.....!
"ЦЪРВУЛ НЕМА---ГАЙДА ИСКА!"......"ПАРИ НЕМАТ ЗА ХЛЯБ------ДЕЦА ПРАВЯТ"....

...ПОСЛЕ...."ДЪРЖАВАТА ИМ ВИНОВНА".......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЦИГАНСКА МУ РАБОТА.......!!!
И ТАЯ АВТОРКАТА ......И ТАЯ МАЙ Е ЦИГАНКА, ЩОМ ПИШЕ ТИЯ ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!
цитирай
61. vmir - "Изцепката на Борисов"!!!
21.12.2010 15:49
Тук се изказаха камари от простотии за "Изцепката на Борисов", а се оказва, че ИЗОБЩО няма такава ИЗЦЕПКА!!! Колко от изказалите простотии изобщо провериха вярно ли е твърдението в постинга???

Такива оплюващи реакции на нещо несъществуващо аз наричам ПРОСТАШКИ, а ако на авторите си им харесва тази простотия, нямам какво да си кажа повече с такива простаци, които плюят само, защото един преди тях е приписал на някого една лъжа. Глупаци!!!
цитирай
62. анонимен - Кастирайте всички.......
21.12.2010 15:53
Някога във Франция са почнали да дават по една заплата за всяко родено дете.За да има деца!За да не се затрие нацията!А сега излиза един и казва -не раждайте!Ами да кастрира всички мъже в България -и край.Има човек-има проблем,няма човек няма проблем.Баба ми и дядо ми са отгледали 8 деца- всичките живи и здрави!В немотията и глада от онези години.Аз имам 4.Да трудно ми е.Моите деца не могат да се развяват като на въпросния господин по света.Но нищо.Живи са,здрави са,възпитани са.Не крадат,не лъжат,не пият и не пушат.Аз съм горда с потомството си!Той какво е дал на тази България?Един човек ,който не е баща както се палага колко му е да каже - не раждайте!Това ,ако е човек то аз съм Папата!!!С това последното тотално ми падна в очите.Жалко !!!
цитирай
63. анонимен - Фанагория
21.12.2010 16:07
Айде, изскочи платената или заблудената агитка. Правете си сметката, правете си сметката. Добре, ти можеш ли да си направиш сметката на 100 %!? Нали ако чакаш всичката да ти е наред накрая ще остарееш и напълно ще си изгубил детеродните си способности. Държавата е отговорна към своите граждани. Именно тя трябва да осигури и гарантира работа за населението, грижа за децата в предучилищна възраст, добро образование, училища, гимназии и университети на добро ниво. Ако всичко това си беше само наша отговорност и грижа защо плащаме данъци? Само в България се взима данък върху нещо неизработено, като авансово платимия т.н. Патентен данък, дето като го декларираш, дори и да умреш, ще го плащат наследниците ти, дори и да си умрял в същия час в който си си подал декларацията. Само в България не ти обясняват какво са напралили с данъците ти по места. Само в България не са длйжни да ти оправят пътищата и улиците, но те задължават да си купиш винетка. Да, правим си сметка. Ама уравнението е с много неизвестни, па накрая излиза пак една и съща - гнила държавност.
цитирай
64. анонимен - Икономист
21.12.2010 16:11
Алоооооооооооо,дежурните клакьори!Нема що да се напъвате!Ако до сега не са ви наградили с постове, много сте закъснели, то върви към падане от власт.
цитирай
65. анонимен - hrana za vsi4ki
21.12.2010 16:13
Забравих да отбележа: Starwoman е изключително просто парче.
цитирай
66. damnation - Такива оплюващи реакции на нещо ...
21.12.2010 16:13
vmir написа:

Такива оплюващи реакции на нещо несъществуващо аз наричам ПРОСТАШКИ, а ако на авторите си им харесва тази простотия, нямам какво да си кажа повече с такива простаци, които плюят само, защото един преди тях е приписал на някого една лъжа.

Айде де, целия блог те чака специално теб от много време да спреш да си говориш с нас, и да си затвориш плювалника, ама нещо не го правиш :)
цитирай
67. ok3223 - А защо
21.12.2010 16:13
не понаучите биографията НА ББ, па после се чудете . Кой му е таткото. Баща му е бил началник на противопожарната служба на столицата с чин полковник, с яааака заплата, а мйка му детска учителка. Така че не се е налагало, за да има какво да папа, да рани прасета и гледа зайци. Като хоби е можел да го прави. Тоо по манталитета му днешен личи. ДНЕС СЕ Е СПЕЦИАЛИЗИРАЛ И ОТГЛЕЖДА ,И Е ТЪРГУВАЛ С РАСОВИ КУЧЕТА. НАЛИ ЕДНО ОТ ТЯХ ПОДАРИ НА РУСКИЯ М-Р ПРЕДСЕДАТЕЛ ПУТИН. НЕ СЕ Е НАЛАГАЛО ОТ БЕДНОСТ, ДА ДА НЕ ГЛАДУВА, да гледа и рани прасета и зайци.
От недохранване не е станал голям и як като вол, само в акъло понакуцва, което не му е от вчера.
Това е гадна подигрвка, да казваш на жена с 2 деца- че си е позволила това. Това е под жизнения минимум за оцеляване на една нация. Всяко семейство, това е истинкта за оцелаване на вида, на нацията, трябва да има най малко 2 деца. Това критичният минимум, поД който не бива да се слиза. Времената се менят, репродуктивните възможности са до време. Ако чакаме идеални времена, за да имаме деца ще се стопим като народ, което МАЙ И СТАВА В МОМЕНТА.
Та ББ и за каруцар не става. За такива народа казва.
СЛУЖБАТА МУ ЦАРСКА, А ГЛАВАТА ГОВЕДАРСКА.
СЛУЧАЕН ЧОВЕК НА НЕ СЛУЧАЙНО МЯСТО.


цитирай
68. анонимен - hrana za vsi4ki
21.12.2010 16:14
и Икономист зъщо!
цитирай
69. анонимен - Бе жена му го разбрала що за боклук е ...
21.12.2010 16:15
Бе жена му го разбрала що за боклук е си е тръгнала.. Не се е грижил и един ден за дъщеря си, мръсника, не знае какво е да гледаш дете.. Той затова и мрази брака и децата.. Абсолютно десен боклук.. Той е еничар на тайното управление на България.. Както е Алексей Петров, Маргините и братята Илиеви и Илия Павлов... Виж те какво пише за тези работи Григор Лилов.. Снощи си мислех дали Борисов е еничар, роб, слуга, и ето - чух че хранил прасета с просия на помия..
цитирай
70. анонимен - Фанагория
21.12.2010 16:15
vmir написа:
Тук се изказаха камари от простотии за "Изцепката на Борисов", а се оказва, че ИЗОБЩО няма такава ИЗЦЕПКА!!! Колко от изказалите простотии изобщо провериха вярно ли е твърдението в постинга???

Такива оплюващи реакции на нещо несъществуващо аз наричам ПРОСТАШКИ, а ако на авторите си им харесва тази простотия, нямам какво да си кажа повече с такива простаци, които плюят само, защото един преди тях е приписал на някого една лъжа. Глупаци!!!


Да, случило се е. Станах очевидец и слушател он-еър, както се казва. А ако са го публикували в интернет редактирано, като са махнали гафа, ще е изключително показателно за какви хора става въпрос, какво е предаването на Росен Петров и каква е изобщо нашата псевдодемократична действителност.
цитирай
71. vmir - 64. анонимен - Фанагория
21.12.2010 16:16
анонимен написа:
Айде, изскочи платената или заблудената агитка. Правете си сметката, правете си сметката. Добре, ти можеш ли да си направиш сметката на 100 %!? Нали ако чакаш всичката да ти е наред накрая ще остарееш и напълно ще си изгубил детеродните си способности. Държавата е отговорна към своите граждани. Именно тя трябва да осигури и гарантира работа за населението, грижа за децата в предучилищна възраст, добро образование, училища, гимназии и университети на добро ниво. Ако всичко това си беше само наша отговорност и грижа защо плащаме данъци? Само в България се взима данък върху нещо неизработено, като авансово платимия т.н. Патентен данък, дето като го декларираш, дори и да умреш, ще го плащат наследниците ти, дори и да си умрял в същия час в който си си подал декларацията. Само в България не ти обясняват какво са напралили с данъците ти по места. Само в България не са длйжни да ти оправят пътищата и улиците, но те задължават да си купиш винетка. Да, правим си сметка. Ама уравнението е с много неизвестни, па накрая излиза пак една и съща - гнила държавност.


Така е и ще е, докато се лъже и плюе без повод. И какво постигнаха плювачите в постинга, след като плюха нещо несъществуващо? Нищо, защото не е имало такъв проблем. Но загубиха време, в което можеха да свършат полезна работа. И после пак ще кажат, че държавата е длъжна да им свърши несвършеното, за да продължат да я плюят...

Не може да е редактирано, защото архивите на телевизиите са 1:1 и всеки може да направи справка преди да коментира неказани думи.
цитирай
72. dolsineq - Има нужда от семейно планиране на ...
21.12.2010 16:21
Има нужда от семейно планиране на децата. Все пак не говорим за отглеждане на кученца, а на хора. Борисов си позволява да изземва чужди функции, а това не говори добре за един премиер.
цитирай
73. анонимен - Фанагория
21.12.2010 16:24
vmir написа:
анонимен написа:
.


Така е и ще е, докато се лъже и плюе без повод. И какво постигнаха плювачите в постинга, след като плюха нещо несъществуващо? Нищо, защото не е имало такъв проблем. Но загубиха време, в което можеха да свършат полезна работа. И после пак ще кажат, че държавата е длъжна да им свърши несвършеното, за да продължат да я плюят...

Не може да е редактирано, защото архивите на телевизиите са 1:1 и всеки може да направи справка преди да коментира неказани думи.


Разчитате на късата памет, нали? Всяко чудо за три дена? Борисов направи тази изцепка. А лъжците скъпо ще си платят. Каквото и да ти дават, за да вършиш това, знай, малко е, в сравнение с изгубената ти душа.
цитирай
74. damnation - Всъщност, това не е нито първата, ...
21.12.2010 16:28
Всъщност, това не е нито първата, нито най-голямата изцепка на Г-н Премиерът, та да и се обръща толкова внимание.
цитирай
75. vmir - Защо авторката не даде линк към цитираните от нея думи,
21.12.2010 16:29
да ги покаже, има ги в архивите, има ги и в хора, които отделно записват предаванията и ги качват на различни места в нета. Защо изобщо подхваща дискусия по нещо невярно?
цитирай
76. анонимен - ЧОВЕКА ИСКА ДА КАЖЕ:. . . ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ...
21.12.2010 16:32
анонимен написа:
ЧОВЕКА ИСКА ДА КАЖЕ:
...ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИШ ДЕЦА,ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ НЕ СИСИГУРЕН ---КАК ЩЕ ХРАНИШ СЕБЕ СИ И......СЕМЕЙСТВОТО СИ!

Б. БОРИСОВ, ИСКА ДА КАЖЕ ----ДА СИ ПРАВИТЕ СМЕТКАТА, И ДА СТЕ "ОТГОВОРНИ ХОРА" ,......ПРЕД ДЕЦАТА СИ!

КЪДЕ В СВЕТА ,ГО ИМА ТОВА ЧУДО:
...ДА ПРАВИШ ДЕЦА .....И ДА ДАВАШ НА ДЪРЖАВАТА ,ДА ТИ ГИ ГЛЕДА!

ЕГАТИ И.... ЛУМПЕНИТЕ, ЦИГАНСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ.....!
"ЦЪРВУЛ НЕМА---ГАЙДА ИСКА!"......"ПАРИ НЕМАТ ЗА ХЛЯБ------ДЕЦА ПРАВЯТ"....

...ПОСЛЕ...."ДЪРЖАВАТА ИМ ВИНОВНА".......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЦИГАНСКА МУ РАБОТА.......!!!
И ТАЯ АВТОРКАТА ......И ТАЯ МАЙ Е ЦИГАНКА, ЩОМ ПИШЕ ТИЯ ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!


ми като е искал да го е казал - каза друго, явно друго е искал да се чуе
цитирай
77. vmir - 74. анонимен - Фанагория
21.12.2010 16:33
анонимен написа:
vmir написа:
анонимен написа:
.


Така е и ще е, докато се лъже и плюе без повод. И какво постигнаха плювачите в постинга, след като плюха нещо несъществуващо? Нищо, защото не е имало такъв проблем. Но загубиха време, в което можеха да свършат полезна работа. И после пак ще кажат, че държавата е длъжна да им свърши несвършеното, за да продължат да я плюят...

Не може да е редактирано, защото архивите на телевизиите са 1:1 и всеки може да направи справка преди да коментира неказани думи.


Разчитате на късата памет, нали? Всяко чудо за три дена? Борисов направи тази изцепка. А лъжците скъпо ще си платят. Каквото и да ти дават, за да вършиш това, знай, малко е, в сравнение с изгубената ти душа.


Стига празни приказки! Всеки може да каже: "Отрязали са кадрите". Поне 100 човека са записали предаването и са го качили в нета. Никъде не открих думите, които се приписват на Премиера и заради които тук се вихри една тъпа лумпениада!!!
цитирай
78. анонимен - ...ТОЯ ПЪК ,"УМНИК".....ХА,ХА,ХА,....
21.12.2010 16:36
ДЪРЖАВАТА МУ БИЛА ДЛЪЖНА:
....."ДА МУ ГАРАНТИРА РАБОТА" ...И "ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДЕЦАТА МУ".....!???!!
ТИ НЕ СИ В РЕД БЕ....!
АКО НАИСТИНА ЧАКАШ "НА ДЪРЖАВАТА",...ТИ СИ ПЪЛНА СКРЪБ !

ПОНЕ ,АКО Е МЛАДА ЖЕНА ТИ И ХУБАВА .....ДАЙ МИ Я ---ЗА ДА СЕ ПОГРИЖА ЗА НЕЯ...ХА,ХА,ХА,ААА.....!
...И ДЕЦАТА ТИ ,..НЯМА ДА СЕДЯТ ГЛАДНИ...
ОБЕЩАВАМ!
ТИ ,ЧАКАЙ И СЕ НАДАЙ ....НА ДЪРЖАВАТА И ПАРТИЯТА, ПРОСТАКО!
ЕГА ,...ДОЧАКАШ...!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
79. анонимен - Неволно казана истина
21.12.2010 16:39
Бойко е това, което е - няма да му правя анализи. Само че, този път той казва една истина - цинична, но истина. Не може просто да се създават деца току така. Ние хората не сме мухи или полски мишки. Детето трябва да е съзнателно, волево решение на 2 души. Всички останали случаи на зачеване и раждане са дълбоко порочни по същността си. Знаете каква е съдбата на нежеланите деца, рожба най-често на безхаберието на двама души. Категорично смятам, че само хора, които отговарят на определени изисквания би трябвало да имат деца. Да станеш родител не е като да си правиш просто кефа, а означава да създаваш разумен живот, нов човек. Ти си отговорен в какъв свят, в какви условия ще го пуснеш да живее, след като си го създал. Шансовете му зависят от условията, които си му създал. Бедния човек възпроизвежда бедняци (останалото са изключения). Може би един ден на Земята ще се въведе имуществен ценз за тези, които искат да им се разреши да имат деца. Може би по медицински начин всички мъже и жени ще бъдат фертилно неактивни и само за тези, които отговарят на условията фертилността ще бъде активирана. Ако не друго, така поне няма да има нежелани бременности. Ако мислите че това е ужасно, помислете до къде ще ни доведе неконтролируемото размножаване на вида ни. Напредналите нации застаряват, примитивните се размножават активно. Раждаемоста е нещото, което най-желаят икономистите - защото само от хора може да се създава доход, добавена стойност и да се "стрижат" данъци. Затова те с разума на "добър стопанин" желаят повече приплод в стадото. А истинските хора, които имат съзнанието за собствената си уникалност във Вселената, те знаят че човека не е само "биологична единица", "приплод", а преди всичко личност, с уникално съзнание и разум. Това същество, което наистина трябва да се нарече ЧОВЕК, има нужда от специално отношение и това не могат да му се дадае от хора духовно бедни. Затова не трябва на всеки да се позволява да има деца! А който има - да носи пълна отговорност за тях!
цитирай
80. dolsineq - Подкрепям vmir да бъде посочен линк ...
21.12.2010 16:39
Подкрепям vmir да бъде посочен линк към изказването на премиера. Нека авторката посочи откъде е това изказване.
цитирай
81. анонимен - ми да
21.12.2010 16:39
анонимен написа:
Като плюете-посочете алтернатива на Борисов! Или може би жалите за Станишев и компания.Бившият премиер толкова рядко (в сравнение с Б.Б.) се появяваше в обектива на журналистите,че накрая се почудих откъде се взеха толкова дни неизползван отпуск.

Не съм фен и на предишния, но той не правеше медиен РR!
А сега вижда ме само това.
И не виждам защо изобщо има изненадани от изказването. То пасва отлично на махленския жаргон който се използва ежедневно
цитирай
82. анонимен - прав е
21.12.2010 16:47
да прав е всеки трябва да поеме отговорност за поколението ,което създава, за да се изгради правилното общество ,трябва да се управлява от добре избрани хора, а такива в нашата мила родина липсват и затова децата ни ще бягат зад граница и ще търпят унижения на запад ,но ще знаят ,че имат работа и живеят добре..
цитирай
83. анонимен - . Така е и ще е, докато се лъже и плюе ...
21.12.2010 16:47
vmir написа:
анонимен написа:
vmir написа:
анонимен написа:
.


Така е и ще е, докато се лъже и плюе без повод. И какво постигнаха плювачите в постинга, след като плюха нещо несъществуващо? Нищо, защото не е имало такъв проблем. Но загубиха време, в което можеха да свършат полезна работа. И после пак ще кажат, че държавата е длъжна да им свърши несвършеното, за да продължат да я плюят...

Не може да е редактирано, защото архивите на телевизиите са 1:1 и всеки може да направи справка преди да коментира неказани думи.


Разчитате на късата памет, нали? Всяко чудо за три дена? Борисов направи тази изцепка. А лъжците скъпо ще си платят. Каквото и да ти дават, за да вършиш това, знай, малко е, в сравнение с изгубената ти душа.


Стига празни приказки! Всеки може да каже: "Отрязали са кадрите". Поне 100 човека са записали предаването и са го качили в нета. Никъде не открих думите, които се приписват на Премиера и заради които тук се вихри една тъпа лумпениада!!!


е, аз ги чух - имаше въпрос от зрител, майка с две деца, та отговора почна точно с думите "ами като раждате деца, като искате да учите .... първо си правете сметката, пък после искайте"

но няма смисъл да говорим даже , нормалните хора разбират къде е проблема, електората на Премиера си избира сам на какво да вярва, всеки си носи последствията от действията, рано или късно
цитирай
84. анонимен - за"изцепката"
21.12.2010 16:48
Абе хора,вие ходили ли сте по малките селища и селца,които ежедневно се ограбват от циганите,възрастни жени се изнасилват и няма кой да ги спре.Що не отидете там,да пренощувате поне седмица,особено ако сте жена,и тогава да говорите за неотменимото право да създаваш безотговорно живот.Училището е безплатно,не са осигурени и ползват нашите осигуровки,не плащат ток и вода,не стават и камъни да чукат но да крадат с извинението ,че са гладни.Каква измислена демокрация защитавате,срам ме е ,че сте грамотни хора.Нима техните права стоят над нашите????И тук въобще не защитавам ББ,но проблемите с ЦИГАНИТЕ са СТРАХОТНИ!!!
цитирай
85. анонимен - Икономист до помия за всички
21.12.2010 16:50
"зъщо"??????!!!!!!
цитирай
86. анонимен - hrana za vsi4ki
21.12.2010 16:52
именно, виждаш ли, че си мнооо проС
и има ли смисъл.....
цитирай
87. vmir - 84. анонимен,
21.12.2010 17:02
анонимен написа:


е, аз ги чух - имаше въпрос от зрител, майка с две деца, та отговора почна точно с думите "ами като раждате деца, като искате да учите .... първо си правете сметката, пък после искайте"

но няма смисъл да говорим даже , нормалните хора разбират къде е проблема, електората на Премиера си избира сам на какво да вярва, всеки си носи последствията от действията, рано или късно


Не е нормално да се коментира нещо на принципа: "Една жена каза", има линкове за целта.
цитирай
88. анонимен - Ваня
21.12.2010 17:09
А интересно защо хората са задали този въпрос- "Как се гледат две деца с минимална работна заплата?". Деца могат да се гледат и без минимална работна заплата дори - циганите са пример за това. Щом получаваш малко пари и искаш да имаш повече деца, то ясно е, че те няма да са добре осигурени, няма да учат в елитни училища и т.н. Аз живея в Африка и тук чернокожите хора имат по 5-6 деца, не работят, живеят в сковани от дъски колиби, без тоалтна, баня... Ами имат си деца хората и ги гледат по някакъв начин. Всеки си прави сметката.
цитирай
89. анонимен - 88. vmir
21.12.2010 17:10
Линка ли е по-важен от видяното със собствените очи? Откъде да дойде след като в мрежата не е качен точно този момент? Поне до момента не го видях. Ако намеpя такава версия, ще ти я пратя веднага. Човече, разбирам съмнението ти щом не си го видял, но ти направо отричаш нещо, на което доста хора бяха свидетели.
цитирай
90. анонимен - Nedorazumenie
21.12.2010 17:11
Tozi mu komentar e nqkakvo nedorazomenie.

Fakt e, 4e se otpusnaha kolkoto pari e neobhodimo za Invitro programata. Kakto e fakt, 4e ne pipaha maj4inskite. Daje sum 4el negovi izkazvaniq 4e trqbva i 2-te godini da se dava kakto e za purvata.

Vij onazi na NOI e mnogo zla!
цитирай
91. damnation - Ако малко се отдалечим от казаното ( ...
21.12.2010 17:14
Ако малко се отдалечим от казаното ( или, както твърди нашият прятел и защитник на мира и демокрацията - vmir, не казаното ) от премиера, няма как да се спомене, че колкото има истина в едно такова твърдение, толкова е и ужасно.
Истината е, че например - споменатите ни съграждани от ромски произход, наистина трябва да бъдат ограничени в раждаемоста си. Това не е расизъм, това е факт - всеки може да си отговори защо.
Друг е обаче, въпросът, нормално ли е в една уж европейска държава, дори и двамата родители да работят на така наречените "средни" заплати, да не могат да си позволят да отглеждат нормално деца ? И не е ли тук мястото, където държавата, в лицето на властимащите, трябва да замълчи засрамено и да вземе да направи нещо по въпроса ?
И ако те/ властимащите/ не могат или не искат да направят нещо, няма как да не се спомене следващия въпрос - дали не трябва да бъдат подменени ?
цитирай
92. анонимен - прав е
21.12.2010 17:21
Бойко има много кусури, но в случая е абсолютно ПРАВ! Който не може да гледа деца, да не прави. Тя и той нямат акъл да изкарат пари за хляб, но направили 3 деца и премиерът им виновен, че не може да ги гледат. Аз пък не искам да ги гледам всесто тях, предполагам, че и повечето дето плюят изказването също не искат да ги гледат (тоест техните данъци).
цитирай
93. анонимен - От някои коментари личи, че идеите ...
21.12.2010 17:25
От някои коментари личи, че идеите на Хитлер все още са живи. Срамота! Никой няма право да решава вместо другите.
цитирай
94. анонимен - Чета различните проГЕРБерски к...
21.12.2010 17:27
Чета различните проГЕРБерски коментари и наистина ме побиват тръпки.Най напред едва ли циганин ще тръгне да пише и звъни до телевизии.Второ-при такава демографска криза всяко дете е национален капитал.Е къде е премиерската щерка -в чужбина . Сигурно и децата на Бойковите апологети са там.Не може радостта от един живот да бъде резултат от вулгарна бакалска сметка.Премиерът говорил на езика на народа.На кой народ? Аз лично не разбирам този език.Когато един премиер говори на каруцаробакалски език и получава адмирации това вече е много тревожно...
цитирай
95. vmir - Никой не дава линк, така ли? Значи, при толкова плювачи, един не намери доблест да даде линк?
21.12.2010 17:29
Или сте некадърни дори да проверите?
Ето един линк към въпросното предаване, въпросът е още преди втората минута от началото. Ако някой види в разговора обсъждане на раждаемостта и образованието на децата, заради които тука някои плюеха, моля да ги посочи:

http://www.youtube.com/watch?v=8Qwo85LthKQ&feature=player_embedded#!

Всеки народ си заслужава и управлението, и държавата. Ако държавата зависеше единствено от плювачите, отдавна да я няма.Плювачите не заслужават да ближат и подметките на онези, които плюят единствено, защото някой глупак вече ги е плювнал.
цитирай
96. анонимен - Ако приемем,че бойко е Цезар
21.12.2010 17:32
Ave,Caesar!Morituri te salutant!-Тези,които ще умрат,те поздравяват!/гладиаторски поздрав от арената.Императорът им отвръщал:Salve!,сиреч"Здравейте!"Злите езици обаче твърдят,че после съ обръщал към свитата си и добавял:"TRANS PENIS MIHI EST!",което ще рече:" през *** ми,че оттатък!"
цитирай
97. анонимен - Всеки има право на тълкуване.
21.12.2010 17:39
Всеки има право на тълкуване.
цитирай
98. анонимен - До Ваня
21.12.2010 17:40
Ех,Ваня,Ваня-какво значи "всеки си прави сметката"-човеци ли създаваш в такива условия и кой трябва да им търпи мръсотиите,кражбите и всичко останало.А ако ти омръзне Африка,ела си и аз ще те заведа да живееш при същите условия които описваш,дори ще те "ухажват"за известно време.
цитирай
99. veselaj - Тук се изказаха камари от простотии ...
21.12.2010 17:54
vmir написа:
Тук се изказаха камари от простотии за "Изцепката на Борисов", а се оказва, че ИЗОБЩО няма такава ИЗЦЕПКА!!! Колко от изказалите простотии изобщо провериха вярно ли е твърдението в постинга???

Такива оплюващи реакции на нещо несъществуващо аз наричам ПРОСТАШКИ, а ако на авторите си им харесва тази простотия, нямам какво да си кажа повече с такива простаци, които плюят само, защото един преди тях е приписал на някого една лъжа. Глупаци!!!

По случайност гледах интервюто по време на излъчването му. Точно това каза твоя Бойко - човек трябва да си прави сметката, като ражда деца дали може да ги гледа. Беше отговор на въпрос от зрителка.Значи ти би могъл да си направиш сметката за целия си живот, така ли. Можеш да предвидиш, когато решиш да имаш дете, че ще те съкратят? Или че ще се разболееш? Това е цинично и арогантно. Сещам се колко бяха възмутени всички от цинизма на лекарите от Г. Оряховица. Чудя се как още има хора, които не виждат колко е тъп и елементарен Бойко.
цитирай
100. vmir - 100. veselaj,
21.12.2010 18:14
veselaj написа:

По случайност гледах интервюто по време на излъчването му. Точно това каза твоя Бойко - човек трябва да си прави сметката, като ражда деца дали може да ги гледа. Беше отговор на въпрос от зрителка.Значи ти би могъл да си направиш сметката за целия си живот, така ли. Можеш да предвидиш, когато решиш да имаш дете, че ще те съкратят? Или че ще се разболееш? Това е цинично и арогантно. Сещам се колко бяха възмутени всички от цинизма на лекарите от Г. Оряховица. Чудя се как още има хора, които не виждат колко е тъп и елементарен Бойко.


Горе съм дал линк за разговора, естествено е който смята Премиера за тъп и елементарен, да открива цинизъм в изказването му. Аз лично не мога да приравня обсъждане за давене на бебе с напомнянето човек да съобразява разходите с приходите си, защото официализирането на такова приравняване е равносилно на ликвидация на политика и държава.
цитирай
101. анонимен - радвам се за starwoman
21.12.2010 18:20
Момичето си каза, че иска да се изказва умерено, но гледай колко точна тема е издигнало в постинга - над 1000 гласа и 500 коментара ! Браво :)
цитирай
102. demonwind - Има една стара максима -
21.12.2010 18:21
"По-добре да си мълчиш и всички да те смятат за идиот, отколкото да си отвориш устата и да разсееш съмненията"
Не се връзвайте на подобни брътвежи, затова бягаме в чужбина, за да можем да си позволим деца, и то не по едно, а когато Кавханът Мико Вълчев вземе властта (а това ще стане рано или не много късно) и превърне турския кенеф в градината, която е бил и която трябва да бъде, тогава всички изгнаници ще се върнат обратно, а такива като Тиквата ще останат в историята, с тази особеност, че никой след време няма да си спомня за тях...
цитирай
103. kabakum - Бате Бойко Борисов е ограничен и ...
21.12.2010 18:32
Бате Бойко Борисов е ограничен и това ясно проличава в такива предавания на прима виста, когато му задават въпроси извън директната му "компетентност" като пожари, полиция, инспекции н магистрали, хвалби по адрес на кабинета...
цитирай
104. raders - Право куме, та в очи:) Всъщност той, ...
21.12.2010 18:45
Право куме, та в очи:) Всъщност той, заваллията, май искаше да каже нещо по въпроса за популацията като бизнес, в каквато я превърнаха някои малокултурни /но тарикати/ етноси, но го каза по такъв начин, че малко се изложи. Ми толкова може човека, какво сега... /какъвто електората, такъв и премиера/. Един старец като се напиеше все повтаряше: " От даскал - доктор; от свинар - говедар..." , имайки предвид себе си и сина си.
цитирай
105. анонимен - Осъзнаване
21.12.2010 19:10
Всеки има свое мнение - интелигентен или посредствен,то зависи от вътрешното духовно израстване на индивида.Ако всеки вътрешно търси хубавото и позитивното във себе си и в околните-той това и вижда; който разчита ,че чрез критика и нападки ще оправи света-вижда негативното и невъзможността от изхода. От това произлиза и начина ни на мислене : Независимо кого сме избрали да ни управлява,да му помогнем с позитивното си мислене да реши да се променя и да се промени към добро ...може да няма дар слово,може да желае да е дистанциран от цигарените и банкови " проблеми",да няма време или желание за срещи с близки ,но ако има сърце за народа си ще му помогне колкото може!Всеки застава рано или късно пред своята съвест,само тя е мерилото за това,което си желаел и това, което си направил през живота си!
цитирай
106. vyordanoff - Винаги съм казвал-бойко, цецо, са ...
21.12.2010 19:12
Винаги съм казвал-бойко,цецо,са това което са!Истински притеснителното,дори страшно са медиите.Мълчанието им.Вместо да бият камбаната,те се счупват да канят и сервилничат на премиера.Всяка сутрин минимум 3 министри са в нац.телевизии.Не с почести,а със шут трябваше да излети Божидар Димитров от кабинета и най-малко зарад досието,а основно за "шибания народ"..По темата за която пишеш-ами твоя коментар е единствен,как на никоя медия това не направи впечатление?Това за лошия материал,не бил го казвал!?Гледам и не вярвам на..!?Ами скандала с днешна дата за който медиите мълчат е скритата покана от Дилма Русев и към президента Първанов?И това ако ме е мутраджийско управление !Интерпол ли беше,поставили някакво условие за някакво откриване-да не присъства бълг.вътрешен министър!Боже мой,какво става със родината ни,нали сме свободни,а не робове?Защо Волен мълчи повече и от Доган?Къде ги свободните журналисти?Не съм вярвал,че идеологически свободни от комунизма,няма да имаме журналисти и на стотна от казионните тогава-на ниво Гарелов,Владо Костов,Конакчиев,Кеворкян,..да не говоря за Тома Томов.Един Сашо Диков и още няколко мъждукащи в малки кабеларки-Лили Маринкова,Михнева ,Велизар Енчев,Солаков,..Ами,че СКАТ е в тотална изолация от най-големите кабеларки-Близоо,Кейбълтел,Евроком.
цитирай
107. анонимен - ТЕМАТА НА "STARWOMAN" , ТЪПА И МАНИПУЛАТИВНА....102
21.12.2010 19:50
...НЕ БЪРЗАЙ ДА СЕ РАДВАШ!
АКО ИСКАШ ДА Я ИЗКЕФИШ....ЗАВЕДИ В МОЛА ДАИ КУПИШ НЕЩО ЗА КОЛЕДА!

КОЛКОТО ДО БОЙКО И ЦЕЦО,.... ИЗОБЩО НЕ СА ПРОСТИ ХОРАТА.....!
ПРОСТИТЕ СТЕ ВИЕ....ЗАЩОТО ТРУДНО РАЗБИРАТЕ ИСТИНИТЕ, В ЖИВОТА!
БОЙКО ГОВОРИ НА ПРОСТИЧЪК ЕЗИК.....
ЗА ДА ГО РАЗБИРА....МАТрЯла.... И ТАКИВА ,КАТО ТЕБЕ И ...ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА МУ ПРЕИНЪЧАВАТ ДУМИТЕ, ТАКИВА ПСЕВДО-ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ЦИФКИ, КАТО "СТАРУОМАН"!
...И ДОБРЕ СИ ПРАВЯТ ,......!!!!!!!!!!!!
цитирай
108. vmir - 108. анонимен - ТЕМАТА НА "STARWOMAN" , ТЪПА И МАНИПУЛАТИВНА...
21.12.2010 20:50
Постинга и коментарите отлично демонстрират прийомите и клеветите, с които се впрягат лумпените да пречат на всяка политическа воля за реформи у нас. Лумпените са готови да унищожат държавата заради едната жалка надежда други да пострадат повече от тях, и мислят, че като унищожават, те ще са най-малко потърпевшите. Ако съм Бате Бойко, всичките клеветници от този постинг ще ги натикам в кауша за часове и ще ги осъдя по бързата процедура за клевета начело с авторката на клеветническия постинг. Едва тогава ще се научат да оценяват добротата ми и ще се научат да уважават държавата и да мислят за нея, преди да клеветят.
цитирай
109. анонимен - :))))
21.12.2010 21:26
Тц, тц, какъв грях, какво чудо - да каже, че който иска деца, трябва да може и да си ги гледа! Че и косил, и прасета отглеждал, че и не се съобразявал, че като политик лустросано трябва да се изказва! Не - про- сти- мо!
Ний не сме свикнали така! Обичаме витиевато да ни лъжат политиците, да говорят само това, което искаме да чуваме!
Нищо, че за някои сънародници "святото" майчинство се превърна в професия, начин си живучкаш на гърба на държавата. И от желание за "свещено" размножаване, традиционно още на 14 почват да раждат. И то колкото повече, толкова повече, както би се изразил Мечо Пух. Ний сме принципни, имат право, на бат Бойко какво му е работата - ще ги отглежда!
цитирай
110. dolsineq - @анонимен 111
21.12.2010 21:51
Също както при кукувицата - снася яицата, но в чуждо гнездо и друг да се грижи за пиленцата й... Много на пазар я ударихме. Ами който не ще да си има проблеми, да не ражда и деца. В никакъв случай не подценявам социалната политика на държавата към децата, но основната грижа за потомството си е на родителите.
цитирай
111. sparhawk - честно казано
21.12.2010 22:16
една от чертите, които правят впечатление у българите е, че когато правят деца, преценяват дали имат възможност да им осигурят приличен живот. Хората не са като костенурки. Трябва да се премислят нещата, преди човек да създаде един живот!
цитирай
112. анонимен - господи прости му, той не е с всичкият си
21.12.2010 22:28
вместо да направи така, че да има повече българчета, той иска да ни затрие, еми, мисля, че не за мястото което заема, А Вие драги сънародници, какво мислите
цитирай
113. анонимен - Грижата за децата били грижа на р...
21.12.2010 22:36
Грижата за децата били грижа на родителите? Ха... Да.. Била е! В средновековието - със сигурност.. До там ли трябва да стигаме? Във всички държави човек може да си издържа децата със заплата - та дори и минимална, та дори и собствен дом да им осигури. Нали.. Само в българия хората са в мизерията дори и да работят.. И жилище ще видят през крив макарон.. Дори и в най изпадналите африкански държави ако някой работи на заплата - може да си осигури всичко - тоест храна дом и бъдеще..
цитирай
114. анонимен - КАЗВАМ ВИ:
21.12.2010 22:37
СТРАШНО УВАЖАВАМ ТУРЦИТЕ!
ТИЯ ХОРА /КАКВИТО И ДА СА БИЛИ/..500-г. ,СА ДЪРЖАЛИ ТАЯ ДОЛНА РАЯ ЗА ГУШАТА И НЕ СА ИМ ДАВАЛИ ,ДА СЕ РАЗВИХРЯ ,ТАЗИ ПРОСТОТИЯ И РАЗСИПИЯ ,КАТО СЕГА И ИЗОБЩО,..... ПОСЛЕДНИТЕ , 50г.!
ТУРЧИНА МОЖЕ ДА Е БИЛ ЖЕСТОК И ДЕСПОТИЧЕН, НО НИКОГА НЕ Е ПОСЯГАЛ НА "СОБСТВЕННОСТТА" НА НАРОДИТЕ В ИМПЕРИЯТА!
ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ,ПО ВРЕМЕ НА АПРИЛСКОТО ВЪЗСТАНИЕ --ДА СЕ ОТКУПВАТ ЦЕЛИ СЕЛА ОТ БОГАТИТЕ ЧОРБАДЖИЙ....ПРАВЕТЕ СМЕТКА ,КОЛКО Е БИЛ БЕДЕН БЪЛГАРИНА И ....ЩО ЗА "РОБ" Е БИЛ...!/ГОВОРИМ ЗА КОПРИВЩИЦА/
ЛИПСАТА НА СОБСТВЕНОСТ,СРЕДСТВА ,ПОМИНЪК И ПРЕПИТАНИЕ ...НАПРАВИ ОТ БЪЛГАРИНА СКОТ, .....ГОТОВ ДА СИ ПРОДАВА ДЕЦАТА И МАЙЧИНОТО МЛЯКО ....ЗА ПАРИ И ВЛАСТ/ЗАЩОТО ВЛАСТТА, Е ПАРИ--- ПРИ КОМУНИЗМА/!
ЕТО,..ТОВА Е ВСЪЩНОСТ----МОРАЛНИЯ УПАДЪК НА НАЦИЯТА!!!!!!
ЛОШОТО Е, ЧЕ ТЪПАНАРИТЕ ВЪВ ФОРУМА ...ПРОСТО ,НЕ ГО СХВАЩАТ!
цитирай
115. анонимен - Браво STARWOMAN!
21.12.2010 22:46
Баси vmirисаният тъп фатмашки дебил.:((((
цитирай
116. анонимен - КАЗВАМ ВИ:
21.12.2010 22:48
... И ЩЕ ГО ПОВТАРЯМ ВИНАГИ:
"500г, ПОД ВЛАСТТА НА СУЛТАНА И ОСМАНСКИТЕ ТУРЦИ ---НИЩО НЕ СА ,ПРЕД 50-г.,
"СЪВЕТСКИ КОМУНИЗЪМ"!

ЗА 50-г., ТИЯ ЧЕРВЕНИ ГАДОВЕ ,НАПРАВИХА ОТ НАРОДА НИ , АБСОЛЮТНИ НЕГОДНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ, МОРАЛНИ И ЧОВЕШКИ ОТПАДЪЦИ,НЕСПОСОБНИ ДОРИ ДА РАЗЛИЧАВАТ "ДОБРОТО" ОТ "ЗЛОТО"...КАМОЛИ ДА СЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ НЕГО...!

НАРИЧАТ ,БЪЛГАРИЯ "КЕНЕФ"... И , С ПРАВО...!
НО ,НЕ ТУРСКИ-----ТОВА СИ Е "КОМУНИСТИЧЕСКИ КЕНЕФ", НЕ ОБИЖДАЙТЕ НАПРАЗНО ХОРАТА...!
цитирай
117. vmir - Някои дори не са научили, че държавата раздава толкова пари, колкото са заработили гражданите й,
21.12.2010 22:50
а тръгнали да раздават оценки. Ми така ще е докато се плюе вместо да се работи. Плювачите ги мързи да прочетат дори коментарите, и тези хора ще работят нормално някога???
цитирай
118. анонимен - ЕЛА БЕ 117....
21.12.2010 22:54
ЕЛА ДА ТЕ ИЗЧУКАМ ВЕДНАЖ , ЗА ДА ТИ ПЛАТЯ ....И ДА СИ НАХРАНИШ ДЕЦАТА!
НАЛИ СИ "ПРОЛЕТАРИЙ", ...И СИ ДАВАШ ,ЗАДНИКА ПОД НАЕМ???!
КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА....А??!
НЕРДЕ, ДЪРЖАВАТА ...НЕРДЕ ,КОВАЧКИ .....НЕРДЕ, АЗ.....!
цитирай
119. d3bep - Че Бойко Борисов кой го избра? Бъ...
21.12.2010 23:13
Че Бойко Борисов кой го избра? Българската глупост.
Писах тогава, писах : НЕ ГЛАСУВАЙТЕ. Обясниха ми че съм турчин и национален предател и че или пътувам на изборни екскурзии с автобуси, или съм ятак на тея.

Сега пак същото ще кажа, пак същото ще стане.
Пак ще чекаме да видим българската антикомунистическа, антиседесарска или антилиберална тапирщина кого ще избере. Аз съм безсилен да се боря.

Следващият вече вероятно са ви го наготвили.
А на Бойко просто са му взели момчетата, които му говорят в слушалките какво да казва и сега ползва други. Та му се налага да разчита на себе си, на това в главата си...
Коеот го прави напълно безпомощен...

Принципно в Гърция щеше вече да е застрелян за тея думи.
Да не говорим ,че той има и престъпно минало и достатъчно причини и без това да бъде застрелян.
Но при следващият пожар пак ще ни бъде национален герой и всички ще му се кефят че се е снмал на фона на пламъците!
цитирай
120. logistics - Ма що се дразните?
21.12.2010 23:31
Колкото по-малко гласоподаватели, толкова по-добре, според мен.
А и за да си начешеш инстинктите, не бива да обричаш някого на тая мизерия. Идете раждайте на вънка. От нормални хора. И без тва от тоя ген ми е писнало : >
Само българска кръв лочат българите. Ми неискрено съжалявам, ама геноцида не идва от вън. Така както ви е силен майчинския инстинкт освен да го задоволявате, задоволете нуждите на западна Европа от свежа бяла кръв. Децата ви там определено имат повече шансове да станат хора.

П.П.
След биологичното размножаване, трябва възпитание. Доста години семействата в тая страна не дават такова, а училището не просто не помага, а разваля още повече нещата, да не говорим за депутати и телефони-подаръци. Щом не ги възпитавате да са разумни избиратели, или вас не са ви възпитали така, взимате си претенциите под мишница, яйчниците и утробите и заминавате да ги посветите на нещо с тенденции към развитие, а не деградация. ТВА СА 20 ГОДИНИ БЕ... Сега ли проглеждате????
цитирай
121. анонимен - Да, бе, да
21.12.2010 23:40
анонимен написа:
Като плюете-посочете алтернатива на Борисов! Или може би жалите за Станишев и компания.Бившият премиер толкова рядко (в сравнение с Б.Б.) се появяваше в обектива на журналистите,че накрая се почудих откъде се взеха толкова дни неизползван отпуск.

То, според теб, като няма дъжд и градушката е берекет, а?
цитирай
122. анонимен - АМИ , ЗАСТРЕЛЯЙТЕ ГО БОЙКО БЕ....121...
21.12.2010 23:41
ЗАСТРЕЛЯЙТЕ ГО ...ТА ДА ВИ ВИДИМЕ СМЕТКИТЕ, НА ЧЕРВЕНАТА СГАН....И ДА СЕ РЕШАТ НЕЩАТА, ВЕДНАЖ---ЗА ВИНАГИ!!!!
ДАВАЙ .....АМА НЕЩО ,НЕ ВИ СТИСКА,..... ДА ВЕ ЕБА В "ПРОЛЕТАРИЙТЕ", ЧЕРВЕНИ ТЪПИ И ПРОСТИ...!
ДЪРВИТЕ СЕ.. И ГОЛЕМ ГО ВАДИТЕ, АМА ГЛЕДАТЕ ,РУСКИЯ ПОСЛАННИК ДА ВИ Е ДО ГЪЗА...ЗА КУРАЖ!
МАМКА ВИ КОМУНИСТИЧЕСКА , ПОСЛЕ ГОРАТА ЛИ ЩЕ ХВАЩАТЕ, ПОМИЯРИ НЕЩАСТНИ........???!
цитирай
123. анонимен - вмирисанля лайняр да мълчи. . Че ...
21.12.2010 23:44
вмирисанля лайняр да мълчи.. Че нали мразеше всичко построено от Тодор Живков? А vmirисано 'ченге от нета'. Що сега търчиш да защитаваш Борисов - дето каза че се възхищава на Тодор Живков? И най после разбери вмирисан че заплатите не ги дава държавата.. Заплатите се заработват.. Мухльо.. Като червена тиква мислиш.. Държвата давала заплати.. Идиот.
цитирай
124. анонимен - Бойко да направи закон за минимално ...
22.12.2010 00:11
Бойко да направи закон за минимално заплащане на час - и то да е 2€. Дори това е ужасна мизерия но все пак.
цитирай
125. анонимен - Lan
22.12.2010 00:27
Аз пък намирам коментара за съвсем уместен. Всеки сам преценява колко деца да има и как да ги отглежда. В тази връзка Госпожата би трябвало да си е направила сметката като има две деца как ще се грижи за тях! Това не е работа на Премиера, нито на държавата!!! Народът трябва да се научи, че не на държавна ясла и държавата може и да отпуска помощи, скрити зад названието "детски надбавки", но не тя трябва да мисли за децата, това е първа грижа на родителите!
цитирай
126. asucena - срам ме е, че живея в държава с такъв ...
22.12.2010 00:30
анонимен написа:
срам ме е, че живея в държава с такъв премиер и още по срамно е, че много хора го харесват


napalno sam saglasna !!!
цитирай
127. анонимен - OTVRATENA
22.12.2010 00:37
SLED VSI4KITE VI OPLIUVANIQ ME E SRAM, 4E SWM BWLGARKA...EDINSTVENNOTO HUBAVO NE6TO E, 4E VE4E NE JIVEQ SRED TOVA GADNO STADO OVCE...DANO KOMUNISTITE O6TE DA VI OGRABQT I O6TE PO SKOTSKI DA JIVEETE...TOVA ZASLUJAVATE...POVE4ETO OT VAS...ZA SWJALENIE....
цитирай
128. анонимен - MIRA
22.12.2010 00:42
анонимен написа:
Аз пък намирам коментара за съвсем уместен. Всеки сам преценява колко деца да има и как да ги отглежда. В тази връзка Госпожата би трябвало да си е направила сметката като има две деца как ще се грижи за тях! Това не е работа на Премиера, нито на държавата!!! Народът трябва да се научи, че не на държавна ясла и държавата може и да отпуска помощи, скрити зад названието "детски надбавки", но не тя трябва да мисли за децата, това е първа грижа на родителите!


MIRA
MISLQ TO4NO KATO TEB...CIGANITE DA RAJDAT PO10 - 15 4AVETA, A POSLE DWRJAVATA DA MISLI ZA TQH, A BG NARODA DA PLA6TA....DA, AMA NEEEEEEEEEEE
STIGA TOLKOVA DISKRIMINACIQ KWM BWLGARITE...
цитирай
129. анонимен - Boiko e svetec ako e kazal tazi gl...
22.12.2010 01:04
Boiko e svetec ako e kazal tazi glupost. obratno , ako bese trygnal i Mai4inite domeve da davi bebetata wkofi s voda-tova po-mu priliaga kakyvto e karatist!
цитирай
130. swanlake - Няма държава по света в която пол...
22.12.2010 01:54
Няма държава по света в която политик може да си позволи да каже нещо подобно и да продължи да е политик! Тъжна картинка ще бъде ако в България това се окаже възможно! Няма значение за цигани , за българи или за патагонци се отнася.
цитирай
131. анонимен - Благодарна съм на интернет,
22.12.2010 05:15
... че ми позволи да разбера как разсъждават българите. Трагично, но факт!!!

Дали има нещо много различно между циганите и българите, които раждат по 2 деца и имат наджедата да ги гледат с 1 мин. заплата. Няма. Освен, че цигъните се надяват на 2-ве мин. заплати.

Прав е Бойко Борисов.
Аз съм на 29 години, с висше образование, над 10 години трудов стаж и мога да кажа по моя преценка много качествен.

В момента не работя. Не питам Бойко Как да си гледам децата, а се чудя как да изкарам пари и да успея да се усигоря, за да мога да си позволя поне 2 деца, и на тях да усигуря по някакъв "сносен" живот, за да тръгна да ги раждам и отглеждам.


.... Бойко Борисов найстина никъде в интервюто не казва цитираните в поста думи.
И наистина е много странно как хората се надъхват и нахъсват на нищото.


Като кучетата сте, ей.
цитирай
132. анонимен - ДО ДИМО
22.12.2010 06:26
ДИМО (ТОЗИ ДРУГИЯ С ГОЛЕМИИЯ ШРИФТ), АЙДЕ ПРЕСТАНИ С ТВОЯ БОЙКО, ЗНАМ ЧЕ СИ МУ ФЕН, АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОЗ ДА МУ ЛИЖЕШ ЗАДНИК ПО ВСИЧКИ ФОРУМИ И БЛОГОВЕ И ПРЕКАЛЕНО.
цитирай
133. bledoin - . . . че ми позволи да разбера как р...
22.12.2010 06:33
анонимен написа:
... че ми позволи да разбера как разсъждават българите. Трагично, но факт!!!

Дали има нещо много различно между циганите и българите, които раждат по 2 деца и имат наджедата да ги гледат с 1 мин. заплата. Няма. Освен, че цигъните се надяват на 2-ве мин. заплати.

Прав е Бойко Борисов.
Аз съм на 29 години, с висше образование, над 10 години трудов стаж и мога да кажа по моя преценка много качествен.

В момента не работя. Не питам Бойко Как да си гледам децата, а се чудя как да изкарам пари и да успея да се усигоря, за да мога да си позволя поне 2 деца, и на тях да усигуря по някакъв "сносен" живот, за да тръгна да ги раждам и отглеждам.


.... Бойко Борисов найстина никъде в интервюто не казва цитираните в поста думи.
И наистина е много странно как хората се надъхват и нахъсват на нищото.


Като кучетата сте, ей.

Раждай деца ВЕДНАГА,на 29 си,колко мислиш ,че е дълък живота 129 години ли,РАЖДАЙ!
цитирай
134. анонимен - ББ е прав разбира се - и смисъла на ...
22.12.2010 06:58
ББ е прав разбира се - и смисъла на думите му е, че българина все още не се е научил да живее в конкурентна среда - да спре да харчи повече отколкото изкарва и да планира разходите си доколкото му позволява конюнктурата. А отговора му беше за децата защото така беше зададен въпроса от зрителя - как да гледам 2 деца с една минимална работна заплата? Всеки малко повече от средно интелигентен човек (които са малцинство в тая държава) ще прецени дали може да поеме отговорност за гледането на едно дете - не само финансова, но и чисто лична - като отдаденост, като привързаност, като споделеност и любов. Ако не може - с една минимална заплата поне да си позволява противозачатъчни средства, а има и безплатни начини за опазване :-) Аз имам едно дете, искаме и второ - и двамата работим на по 2 места - питам се - ако имаме второ дете и продължим да работим в това темпо за да е топло в къщи, пълен хладилника, за да могат децата да спортуват, да се развиват и т.н. - кога ще им отделям времето което заслужават? И се възпирам....но може би не трябва да се замисляме чак толкова и после да искам държавата да ми го гледа, да ми го образова, да ми го облича, обува, възпитава, наказва, да го направи чавдарче, пионерче.....
цитирай
135. анонимен - българка от чужбина
22.12.2010 07:54
Аз съм съгласна с думите на ББ.За да искаш деца и добро семейство първо трябва да си готов за това-т.е-да си завършил необходимо образование,да имаш някакъв капитал зад гърба си и тогава да направиш голямата крачка в живота си-брак и деца.Така е в цивилизования свят.И аз съм съгласна,разбира се.Но все пак България се намира на Балканите и за това отзивите са такива.Помислете преди да се жените дали сте готови и после го правете.
цитирай
136. darktales - Ами помниш ли един депутат, дето ...
22.12.2010 08:04
eceheh написа:
Ами помниш ли един депутат,дето каза,че няма смисъл да се дават държавни пари за лекарства за онкоболните,щото те така или иначе били обречени?Точно тоя прошляк май все още е в политиката и го канят дори в разни политически предавания,е нема такъв измислен народ като нашия,дето търпи такива кретени!

Този депутат беше доц. Щерев и каза нещо много вярно. Само че никой не пожела да го чуе както трябва и затова сега онкологично болните са просто източник на печалби, идващи от безнадеждно закъсняло лечение и ненужни операции.

Всъщност и Бойко Борисов каза нещо вярно, но и неговите думи бяха изкривени. Недейте така де, толкова рядко му се случва и вие тъкмо тогава да го нападате.
цитирай
137. veselaj - 139. darktales,
22.12.2010 08:47
е какво вярно каза? Ти можеш ли да предвидиш какво ще ти се случи в следващите 10 г. И приказките "като нямате пари, не раждайте" са глупост. Когато родих децата си, бях убедена, че ще се справя с отглеждането им. само че нямаше как да предвидя, че ще ми се наложи да ги отглеждам сама и че учителската ми заплата ще закъснява с месеци. Е, справих се някак си, но аз си зная колко сълзи съм проляла от безсилие и колко пъти съм била на ръба да направя нещо страшно. Не може да се говори така. Още повече, че пари за всевъзможни глупости (спортни зали, министър на българите в чужбина, СРС-та, мощехранителници и т.н.) има.
цитирай
138. анонимен - 139.
22.12.2010 09:26
Инвалидите са в тежест на обществото! Циганите крадат! Пенсионерите ненужно "изяждат" обществени пари! Безработните не носят никаква полза! Болните само харчат парите на болниците! Ето ти все "истини"! Какво да направим - да ги изтрепем ли? Вие съвсем се забравихте в неистовото си желание да защитавате простия си патрон Б.Б.!! Повече от очевидно е, че това е човек, който мрази тези които са ходили на уроци по цигулка и английски, докато той е хранил прасето и косил трева за зайците! А после ритал мачле! Хайде, холан, всички ние (по възрастните) сме копали на бостана, низали тютюн и хранили прасетата.... ама не го превръщаме в повод за съчувствие! Колко тежко му било на човека... не могъл да се изучи..... нямал време да прочете една книга...
цитирай
139. veselaj - Ами то всъщност ако не можеш да ги ...
22.12.2010 09:44
dandeliondust написа:
Ами то всъщност ако не можеш да ги изхранваш и да им осигуряваш нужното, само ги мъчиш и обричаш на неудачно и мизерно съществуване.
Нека разумът надделее над инстинкта за продължение на рода...
Действително, децата са нещо, което не всеки може да си позволи.

Така е, но не винаги животът ти протича гладко. Понякога се случват и трудни моменти. Решаваш да родиш дете при едни условия, но изведнъж нещата се сриват. Тогава какво? Не-е-е, не мога да се съглася с подобни приказки. Децата не са някаква вещ, която можеш да прибереш за известно време в шкафа.
цитирай
140. анонимен - От Иван
22.12.2010 10:30
И мъжете, не само жените, те разбират....
цитирай
141. анонимен - Tочно така!
22.12.2010 11:23
да, мнозина си го мислят , но сега изречено от премиера е повод да се проявят "загриженост". Има ли друг начин на изразяване , за да се каже на циганите да спрат като в Китай веднъж завинаги с раждане на деца като улични кучета и после да стоят на кръстовищата с бебета си и да просят пари. Само че, глашатаите на заменките /БСП,РЗС,т.н. Синя коалиция,вездесъщото ДПС/ равнаха в общ глас да защитават мангалите - сами и само да са против. И като се върнат отново на власт да продължат с безумното ограбване на този народ и държава.
цитирай
142. анонимен - Малко прекалихте! Вижте мн...
22.12.2010 11:33
Малко прекалихте!

Вижте мненията - едните подкрепят, другите не. Просто Борисов е от едната половина, въпреки че така би трябвало да го извърти пред журналиста, че все едно е и от 2-те половини...
цитирай
143. ico33 - :)
22.12.2010 11:52
ОТ ЕДНА ДРОГИРАЩА СЕ КОРУМПИРАНА МУТРА КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА ГОВОРИ БЕ ХОРА?:))
цитирай
144. анонимен - За тези, които се съмняват, че му...
22.12.2010 12:28
За тези, които се съмняват, че мутрата е казал тази свинщина: http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/videos/video/2036666517-Pojelahte_da_govori_Boyko_Borisov.html - малко след 4-тата минута.
цитирай
145. анонимен - Бойко Борисов в превод значи Аугусто Пиночет
22.12.2010 13:23
Бавно развиваща се страна... ?? Вярно! Но на запад мислят че сме бавно развиващи се - като хомосапиенс.. Прави са! Че кой ще издържи това... Тази мизерия... Тази... Безпътица... Това е страната на бавноразвиващите се.. Избраха си един от тях.. Бойко Борисов - олигофрен и вожд на олигофрени - само олигофрени го харесват - а те не са малко в Абсурдистан.. Аугусто Пиночет в превод значи Бойко Борисов..
цитирай
146. анонимен - Бойко Борисов в превод значи Аугусто Пиночет
22.12.2010 13:37
Като Пиночет си докарва министри от икономическата школа от Чикаго.. Школата провалила света.. Школата на лъжата.. Там в Чикаго рече че има некачествен материал в България. Чикаго градът на мафията.. Градът на НЕОЛИБЕРАЛИЗМА - който твърди че демокрацията не е добра но не измислена по-добра, но имат предвид че те са измислили такова нещо.. Мафията е измислила такова нещо което да замени демокрацията - неолиберализъм се казва.. Елитаризъм срещу егалитаризъм.. За елитаризма сме само биомаса..
цитирай
147. анонимен - Изцепката на Борисов.П
22.12.2010 14:06
Поредната му изцепка.Хвалипръцковщина и мутренско-чалгаджийско поведение.
цитирай
148. анонимен - Фанагория
22.12.2010 14:40
Искам да попитам какво в България работи в момента. Къде са заводите, фабриките? Знаете ли, че дори пристанището в Бургас е почти ликвидирано и хората са освободени от работа?
Сега, по повод подновените отношения с Ливан, се каза, че щял да се оживи износа за Ливан. Ама за какви стоки става въпрос? Та България няма читаво производство. Споменаха се лекарства. И толкова. Просто е срамота! Не се произвеждат перални, телевизори, хладилници, автомобили, телефони…. Нищо! Само се внася. Но така се изнасят българските пари навън.
Ето едно предложение да се докаже политическа безкористност. Да се направи референдум. Най-сетне. Нека да допуснат най-накрая народът да си каже думата.Истинската. А не подменената. И да се намали числеността на депутатите на 100. И толкова са й много на тази бедна бедна България. След като няма за деца и за депутати няма. Защото всяко българско дете е бъдещ донор. А когато донорите свършат?....
цитирай
149. анонимен - е, аз ги чух - имаше въпрос от ...
22.12.2010 14:48
vmir написа:
анонимен написа:


е, аз ги чух - имаше въпрос от зрител, майка с две деца, та отговора почна точно с думите "ами като раждате деца, като искате да учите .... първо си правете сметката, пък после искайте"

но няма смисъл да говорим даже , нормалните хора разбират къде е проблема, електората на Премиера си избира сам на какво да вярва, всеки си носи последствията от действията, рано или късно


Не е нормално да се коментира нещо на принципа: "Една жена каза", има линкове за целта.


все пак ми стана любопитно къде го видяхте в написаното това "една жена каза" :)) линкове има на много места под поста, не е необходимо във всеки пост да се цитират, аз гледах предването внимателно, помня добре какво се каза в него, какъв беше въпроса и какъв беше начина по който отговори Борисов - факт е, няма как да го промените, дори и да не е особено удобен, както ми се струва :)

измествате акцента, в случая става дума за непремереното говорене

но той така си говори по принцип, независимо дали е токшоу, или дава интервю - недопустимо е за човек, заемащ такъв пост, да показва личното си отношение към хората наоколо си, защото точно това се получи: леко вдигната брадичка, поглед отгоре и назидателен тон - стил се нарича това

аз лично се чудя защо няма в обкръжението си специалисти, които да го понаучат как би трябвало да се държи - или ако има какви специалисти са те в крайна сметка ?
цитирай
150. анонимен - bb
22.12.2010 16:43
tu
цитирай
151. анонимен - bb
22.12.2010 16:54
управляващите ни идиоти спокойно могат да си говорят и правят с народа каквото си поискат защтото сме едни!!!!!всеки пише плюе ами пишете си прости-жалък бг народе ЕВАЛА НА ГЪРЦИТЕ ТАКА СЕ ПРАВИ
цитирай
152. d3bep - Хубаво е да спомена на тапирите, ...
22.12.2010 16:58
Хубаво е да спомена на тапирите, които били безработни и имат по 10 деца, щото били много умни и не чакали на Бойкича. че сивата икономика или кражбите на бащите им са отделен въпрос защо процъфтяват(те няма как да не процъфтяват при такова управление, и не е до хеликоптери и изнудване въпроса).

Основният въпрос е следният:

ХОРАТА НА МИНИМАЛНА РАЗБОТНА ЗАПЛАТА:

1. РАБОТЯТ РЕАЛНА РАБОТА, МНОГО ЧЕСТО И ПОВЕЧЕ ОТ 40 ЧАСА СЕДМИЧНО.
2. НЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ И ПОЛУЧАВАТ ЧАСТИЧНИ ОСИГУРОВКИ.
3. ТОВА СТАВА С БЛАГОСЛОВИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПО ТЕХНИ СМЕТКИ КОЛКО ТРЯБВА ДА Е МИНИМУМА ИМ ЗА ТРУД.

Прости сметки, които се иска да си прост, ама много, и предимно анонимен, за да не разбираш.

Така че изцепката на Бойко да се чете "МНОГО ХУБАВО ВА НАПРАЙХМЕ ДА НЯМАТЕ ДЕЦА". Иначе уж беше приоритет преди изборите...
Да се добави в списъка му със златни мисли за липсата на качествен човешки материал в България(оти он е Израелец) и коментарът му пред световни медии по случая на това ,че предложената от него еврокомисарка не знае географското положение на приоритетни държави: "Е , В ЕС съм виждал и по - тежки случаи".

Поздрави на всички, включително и на идиотите.
цитирай
153. анонимен - BB
22.12.2010 17:12
ЗНА4И КАЗВА6 4Е СЪМ ПРОСТ И ЗА6ТО НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА СКАПАНИЯ ЖИВОТ КОЙТО ТИ НАЛАГАТ ДА ВОДИ6?????
цитирай
154. анонимен - ББ не може да "обмисля" ...
22.12.2010 17:23
ББ не може да "обмисля" думите си, той няма никаква мисъл в главата...В тази връзка - наближават избори, това ТРЯБВА да ни касае!
цитирай
155. анонимен - чета коментарите и се хващам за главата
22.12.2010 18:30
Много правилно - човек трябва да има отговорност към децата си. Всеки може да народи деца - безотговорно е да не може да ги отгледа и възпита.
Стига толкова социализъм - раждаме и друг да се грижи. Пълна безотговорност.
Прав е Бойко - държавата стана хрантутница на всякаква безотговорна паплач.
Толкова черногледство и хленчене та чак ми се повдига. Работете и ставайте по-добри в това, което правите!Човек получава толкова доколкото е полезен на този който му плаща.
цитирай
156. анонимен - нещо май не разбираш
22.12.2010 18:39
анонимен написа:
аз също гледах предаването и се възмутих, но също се възмощавам когато непрекъснато повтаря, че дал с 900 милиона пари за пенсионерите. А не се намери един журналист който да му зададе въпроса това не е ли негово задължение. Ако не иска да ги дава да вземе да си ходи в Банкя


Не се ли сещаш бе глупако, че в условията на криза да вдигаш пенсиите е чиста простотия на тройната ламя. Прав е Бойко като казва че ги плаща, защото е решил да ги плаща, а можеше да реши и да не ги плаща а да ги понамали, както в Румъния и други съседи. Той не казва, че парите са негови, а че е решил да ги плаща.
Глупако мрънкащ!
цитирай
157. анонимен - Напред, на бунт народе ......!
22.12.2010 18:49
На бунт срещу правителството !
Само това липсва в момента, за да се осереме до уши за кефа на Гоцето ...... :)))))
цитирай
158. анонимен - Бойко Борисов в превод значи Аугусто Пиночет
22.12.2010 19:47
Неолиберали! .. - кажете не на субсидиите.. Не на субсидиите.. Те само разглезват бизнеса... Защо бизнеса да яде чужди пари.. Хайде СЕДЕРАСТИ И ГЕРБ, хайде... Хайде демони.. Искайте забрана на субсидиите.. Стига горката фалирала Европа да е храненица на българският олигофренски бизнес.. Мускули се искат и дебел врат.. Стига да ги хрантутят.. Не стига че крадоха всичко дето имаше..
цитирай
159. анонимен - Аз съм съгласна с думите на ББ. За да ...
23.12.2010 09:05
анонимен написа:
Аз съм съгласна с думите на ББ.За да искаш деца и добро семейство първо трябва да си готов за това-т.е-да си завършил необходимо образование,да имаш някакъв капитал зад гърба си и тогава да направиш голямата крачка в живота си-брак и деца.Така е в цивилизования свят.И аз съм съгласна,разбира се.Но все пак България се намира на Балканите и за това отзивите са такива.Помислете преди да се жените дали сте готови и после го правете.


А като си съгласна, защо не се прибереш в България да си гледаш децата, ами си се изнесла да ги отглеждаш там, където политиците не си позволяват такива изцепки!?
цитирай
160. анонимен - Изтрет коментар от блога на vmir
23.12.2010 10:52
Тъй като въпросният човечец не търпи критика, си позволявам да оставя тука писмена следа, в подкрепа на starwoman

vmir написа:
Колко пъти трябва да повтарям, че в постинга ми се обсъжда клевета, а не какво трябва да се прави? Какво общо има тук референдума с въпросът, който беше зададен на Премиера, и който някои продължават да чуват както си искат? Че то така не 25 милиона, 250 милиона за подслушване няма да ни стигнат, щом ще се надлъгваме на воля и няма да искаме да се чуем какво се питаме и какво си отговаряме. Може ли изобщо да работи такъв народ, или ще продължи да прогонва всеки, който иска да работи за себе си и да не носи на гърба си камара хрантутници и клеветници, които само си търсат повод да му ограбят усилията?

После пък ще лъжат, че депутатите са им виновни...


Леле лелелелееее…. Ти си безнадежден случай. Между другото си точна илюстрация, на спънките пред българския възход. С такова лъжливо говорене и такъв пламенен патос, си точно кривата ракета, дето не може да улучи космоса. Жалко, че не си единствен.
Да, наистина много СРС-та ще са необходими, защото нараства лавинообразно изказаното и изписаното за истината. Да, нужен е референдум, защото само Референдумът е цивилизованата народна метла, която трябва да измете политическата мръсотия. Защото политици, които имат нужда от такива кресливи лъжци като теб, не заслужавата да бъдат на власт. Политици, които не създават условия за пребъдване на нацията не трябва да бъдат на власт. Защото политици, които са готови да държат народа си изкуствено в бедност, за да могат по-лесно да го манипулират и да докарват нещата до там, че нахранването на семейството да е преди честта и принципите – не трябва да бъде на власт. Спри се, защото съвсем се окаля. Дано ти дойде акъла и истински да се покаеш!
цитирай
161. анонимен - ЕЙ КОМУНИСТИ НЕЩАСТНИ КОЛКОТО И ДА ...
23.12.2010 10:56
ЕЙ КОМУНИСТИ НЕЩАСТНИ КОЛКОТО И ДА ВИЕ ЖАЛ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕТЕ НА ВЛАСТ ! ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ Б.БОРИСОВ, ТОЙ МОЖЕ ДЕ Е БИЛ ВСЯКАКЪВ АЛА ПОНЕ МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС КОИТО НИ ПРОДАДОХТЕ НА ТУРЦИТЕ ! А ЗА ДЕЦАТА НАИСТИНА Е ПРАВ ЦИГАНИТЕ ОПРАВЯТ ПО 10 ДЕЦА БЕЗ ДА ИМ ПУКА КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТЯХ И СПОРЕД МЕН ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ОГРАНИЧИ С ЗАКОН !
цитирай
162. d3bep - Мда, бойко борисов даже бе е казал ...
23.12.2010 11:23
Мда, бойко борисов даже бе е казал това наистина.

На въпрос на майка с две деца: Как се гледат две деца с минимална работна заплата:
Мутрата любмец на всички тъпани и всички анонимни девойки в чужбина, които никога няма да се върнат, обаче яко го подкрепят, отговорил:

"МИ КОГАТО ГИ ПРАВИТЕ ТЕЯ ДЕЦА ШЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ КВИ ПАРИ ПОЛУЧАВАТЕ."

Е те така е. А като дойде "кризата" и всички подопечни на бойкича предприятия намалят заплатите, ДЕЦАТА ШЕ ГИ КОЛЯМЕ. За да има кво да ядем.

Аз между другото съм работил мениджър във фирма с над 100 човека персонал на минимална работна заплата по договор. Фирмата финансира бате бойко(голем е кръга) и на всеки празник идваше по някой министър да ни обясни колко ни е гот. Официално, неофициално е всичко останало, но снего постоянно ти налагат глоби, наказания, дърпат ти пари от уговореното че шефът бил крив, че имало криза, и на глей да видиш.... На минимална заплата официално работят сигурно 2/3 от хората ,а тези, които взимат под тезгяха далеч не се чупят от доволство. Това па ке следствие на кодекса на Бойкича.

Така че такива без ден стаж и млади несресани девойки от чужбина, по хубуу се скрийте зад клавиатурите си.

Или по добре, специално девойките, там в САЩ ли сте, къде сте, зимайте отношение по Барак Обама, недейте ми казва аз тук как да живея и кой да ме управлява, при условие че сте избягали предателски и сте отишли на престижни работи, като миене на чинии, разнос на храна, кешърство и риене на тора на стари баби и прочие. И сте си продал изадника и нацията, а някои и директно и точно задника за малко по висока заплатка. Търсете си правата там където сте, недейте ми определя моите.
цитирай
163. анонимен - Вмир явно си има някакви проблеми. ...
23.12.2010 11:43
Вмир явно си има някакви проблеми. Това е известно на всички. Не знам как не удавя в собствената си злоба.
цитирай
164. анонимен - Семкари
23.12.2010 11:55
Люпят семки и като папагали и повтарят Борисов,Борисов...
цитирай
165. анонимен - ТИ СИ МНОГО ТЪП , БЕ ..169
23.12.2010 16:45
ШЕФОВЕТЕ ТИ ,КАТО СА ФИНАНСИРАЛИ БОЙКО И МИНИСТРИТЕ....НА ТЕБЕ ЛИ ДАВАХА КВИТАНЦИИТЕ ОТ ....ПРИВЕДЕНИТЕ ПАРИ, ПО ТЕХНИТЕ СМЕТКИ...???!!!

ТЪПО ЛЪЖЕШ ,БЕ ЛАЙНАРИНО....!!!!
ИЗМИСЛИ, НЕЩО ПО-УМНО.....
цитирай
166. анонимен - izcepkata
23.12.2010 23:43
abe do predi 18 meseca shto ne pitaha ser stanishev.ne go naricham sergei zashtoto ujh ne bil gei
цитирай
167. анонимен - питане
23.12.2010 23:48
Защо при положение че БВП расте държавният бюджет е по-нисък с 4 милиарда , защо в "белите" страни заплатите са 50% от БВП а у нас са по-малкоот 25% и как тези факти се свързват с твърденията на ББ че харчим повече от колкото заработваме. горните твърдения могат да се проверят в мрежата от всеки що годе интелигентен човек.
цитирай
168. wasteland - Защото в нормалните държави не се ...
24.12.2010 00:29
Защото в нормалните държави не се дава 1/4 от бюджета за пенсии...
Щото едни други хора - реципрочни на Бойко ви, който явно мразите повече и от Станишев и Доган взети заедно - окрадоха един фонд на тези дето сега си ги избират... Ама тук гледам расте достойна смяна на червените бабички...
Бойко бил казал да не се раждат деца, като нямате средства...
Човека го е казал всеки да си прави сметката ще има ли достатъчно средства за да отгледа нормално дете... Никой не може да забрани на никой да ражда - като искате - правете като циганите...
И някой се беше възмутил, че пак Бойко казал, че материала в България е лош.
Ми според мен пък е меко казано лош... Даже комплимент ни е направил човека...
Лекари оставят бебе да умре, учители нехайстват, съдии си играят на адвокати на мафията, шофьори карат без застраховки и пияни и убиват хора, строители строят като за последно за да усвоят един бетон, служители си карат работния ден от кафе на кафе, а шефове плащат жълти стотинки на роби бачкащи по 12 часа на ден, идиоти с цигански манталитет си изхвърлят кутията от цигари през прозореца на колата, друг си изхвърля строителните отпадъци в гората, трети товари пясък от плажа, за да си направи кокошкарника, производители правят кренвирши от всичко, но не и от месо, ние седим и псуваме и нямаме нито акъл, нито съвест... Бойко бил виновен, че ни обидил... Ах горките ние... Живи да ни ожали човек... Не лош материал - утайката на Европа живее на тая територия...
И ще си кютаме в кенефа наречен България, докато се научим първо НИЕ да правим това, което трябва, после да искаме от други!
А БСП+ДПС чакат... И като гледам - ще дочакат... Станишев правилно не напусна поста си... Ще му сервирате кацата с меда за втори път...
Тъп, шибан, идиотски, безмозъчен народ - без перспектива и без капка достойнство и разбиране! Все другите са ни лоши!
Все Америка виновна, или СССР или евреите или извънземните. Никога ние персонално!

Докато идиотите преобладават - няма да се оправим...

САМО БСП ! ;)
цитирай
169. wasteland - И си го набийте в тъпите тикви - по...
24.12.2010 00:38
И си го набийте в тъпите тикви - политиците са следствие на народа - не причина!

Ако смятате въпреки всичко, че сте прави, че Бойко е идиот, а Станишев ( примерно ) е гений на икономическата мисъл и висш патриот и човеколюбец - ами дори и така да смятате - не седете - излезте и го заявете !
Викайте, хвърляйте камъни, ако трябва - майната му, че не било цивилизовано, както ни залъгват - но направете нещо.
Иначе ще си чакате изборите, ще "накажете" Бойко, и ще дадете властта на някой още по-лош... Който също няма да ви има нито страха, нито уважението !
И да проговоря за секунда на лекарски жаргон - така неистово издигнат в култ и защитаван от противницте на Цветанов - не бъдете заспали путки и вземете живота си в свои ръце !
Като ви обиждат - направете нещо, като ви мачкат - опънете се. Като ви лъжат - водете дела...
Дотогава, докато българската сбирщина не стане български народ - и Бойко е прав за лошия материал и Божо е прав за шибания народ...
Може да ви е мъчно или да ви се струвам много патетичен и мелодраматичен, ама е факт.
Ние не сме народ и политиците не са ни виновни.
На нас ни харесва да ни мачкат.

И между другото - ние плюем политиците, но знаете ли защо си избираме пак същите ?
Защото никой свестен човек няма шанс да пробие - не толкова щото системата е такава, а защото собствените му съграждани няма да го допуснат.
Ако аз или автора на този блог или който и да е от коментиралите реши да се кандидатира за президент - веднага - ама на секундата ще се излеят 100 тона помия отгоре му и посмъртно няма да стане.
Ние няма да го допуснем.
Държава издигнала убийството в култ - не е никаква държава...
Шенген ли ? Нас от Европа трябва да ни изселят в Бангладеш!
Всички без изключение !
Дори и свестните !
цитирай
170. wasteland - И последно по темата ! Мога само да ...
24.12.2010 00:42
И последно по темата !
Мога само да кажа едно голямо БРАВО лично на Борисов и като цяло на ГЕРБ с малки изключения...
При всичките им грешки - единствен той разбута това блато!
А при човъркането на рани - няма начин някой да не изреве!
Помията е навсякъде в България и на никой не му пукаше за това и си живееше от днес за утре.
Сега като настъпаха не само долните комунета, ами и обикновените идиоти - всички зиреваха, че Борисов е гаден.
Извинявайте, ама всички искате да има правила, ама ако може да важат само за другите...
Е - не може.
Поне ако искаме да сме нормална държава.

Браво Борисов - мачкай идиотите в тая държава - само така ще се научат !!!
цитирай
171. анонимен - poredniq
24.12.2010 03:18
трол от блог.бг.
хайде, сменете малко подхода.
За плебса обясняваме-целта е да пишете глупости и трупате посещения.
Иначе журналист(ката) е много близо до елементарния натюрел на образа.
цитирай
172. demokrat63 - не зная какво точно е искал да каже ...
24.12.2010 11:29
не зная какво точно е искал да каже ББ-и не съм му адвокат, но със сигурност мога да кажа, че въобще не разбирете написаното/ казаното от него по мое рзбиране/ вие гледате нещата от чиста материална страна- друго ще видите, ако погледнете от морална. не само хората, но и животните и свички твари се множат, но за разлика от тях при нас има и нещо повече, този индивид трябва да се отгледа, възпита за да е пълноценен гражданин за обществото. така, че не защитавайте животинските си чуства, а погледнете на човешките.
цитирай
173. анонимен - След този случай повече няма да г...
24.12.2010 11:43
След този случай повече няма да гласувам за Борисов. Разочаровах се от него и от феновете му, към които принадлежах. Видях доста коментари, които го защитават, но стила ужасно много напомня за Държавна сигурност. Още малко и аз ще сметна, че премиера е комунист.
цитирай
174. анонимен - "ОКТОПОДА" Е НАВСЯКЪДЕ....
24.12.2010 16:01
ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИЛДИЯ ,СИ ИМА ХОРА ОТ СТРУКТУРАТА НА ГИЛДИЯТА, КОИТО ПРОФИТИРАТ И СЕ СТРЕМЯТ ДА ИЗМЛИЧАТ ,МАКСИМАЛНИ ОБЛАГИ ОТ ТАЗИ ПРОФЕСИЯ,ОСОБЕННО КОГАТО СЪЩАТА Е СВЪРЗАНА С ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ ИЛИ ПОЛЗВА ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА И ДОГОВОРНИ ОТНОШЕНИЯ!
МОМЕНТА В КОЙТО СЕ ЗАСЕГНАТ НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ---МОМЕНТАЛНО ЦЯЛАТА СТРУКТУРА СЕ МООБИЛИЗИРА И ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ЗАПАЗИ,СЪЩЕСТВУВАЩОТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ СТАТУКВО, ЗА ДА НЕ СЕ НАРУШИ
НОРМАЛНИЯ ДОСТЪП НА "ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА " ДО ВЪПРОСНАТА СИСТЕМА ИЛИ СТРУКТУРА!
В НЯКОИ СЛУЧАИ,ТЕЗИ ФОРМАЦИИ СА ОГЛАВЕНИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ АНГАЖИРАНИ ЛИЦА И СЪЩИТЕ ПРОВЕЖДАТ ОТКРИТА ДЕЙНОСТ, СЪГЛАСНО ФИЛОСОФИЯТА НА ОПРЕДЕЛЕНАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!
СМЯНАТА НА ПОЛИТИЧЕСКОТО РЪКОВОДСТВО , НЕ СЕ ОТРАЗЯВА СЪЩЕСТВЕНО НА СТАТУСА НА СИСТЕМАТА, ЗАЩОТО В СЪЩНОСТ "ДЪРЖАВНИЯ КАПИТАЛ" Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ И СТРАТЕГИЯ ЗА НЕЙНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

ИЗХОДА ОТ ТОЗИ ЗАТВОРЕН КРЪГ, Е В РЕШИТЕЛНАТА ПРОМЯНА В НАЧИНА НА ДЪРЖАВНО ФИНАНСИРАНЕ НА ВЪПРОСНИТЕ, ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОРМАЦИИ!
КОМУНИСТИЧЕСКИЯ НАЧИН НА ФИНАНСИРАНЕ ,СЕ ОТЛИЧАВА СЪС СВОЯТА НЕЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ И НЕОБВЪРЗАНОСТ, СЪС ОСНОВНАТА ФИЛОСОФИЯ НА СТРУСТУРАТА,НЕЙНАТА РАЦИОНАЛНОСТ И ЦЕЛЕВИ НАСОКИ.
РЕДНО Е, "ДЪРЖАВНОТО ФИНАНСИРАНЕ " ДА СЕ ПРАВИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА "СВЪРШЕНА ДЕЙНОСТ", А НЕ ЗА" БЪДЕЩА" ,ТАКАВА......!

В ТОЗИ СМИСЪЛ, БЕЗОТГОВОРНОСТТА, ЦИНИЗМА, ЯВНИЯ НЕПРОФЕСИНАЛИЗЪМ И КОРУПЦИЯТА , ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ СПЪТНИК НА НАШЕТО ОБЩЕСТВО, ДОКАТО НЕ СЕ ВЪЗПРЕМЕ ПРИНЦИПА НА ...."ЗАПЛАЩАНЕ ,ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА" И ТОЧНИ РАЗЦЕНКИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ДЕЙНОСТИ!!!

ЧЕСТ ПРАВИ НА ГЕРБ , ЧЕ РАЗБУТВАТ ТОВА ЗАСТОЯЛО БЛАТО.....НО , ОПРЕДЕЛЕНО ЛИПСВА РЕШИТЕЛНОСТ....ЗАЩОТО, ПРИ "ОКТОПОДА"---СИЛАТА НА "ОБРАТНИЯ УДАР", Е НОРМАЛНА ЗАЩИТНА РЕАКЦИЯ, А ТЯ НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ....!
"ОТКАТА" ,СЪЩО ИМА ГОЛЯМА РАЗРУШИТЕЛНА СИЛА....!
цитирай
175. анонимен - Какво се чудите
24.12.2010 18:12
Когато беше главен секретар и мутрите започнаха да се избиват по улиците и заведенията, Боко препоръча да не се посещават заведенията от гражданите , за по-голяма безопасност.
Това не ви ли звучи не по-малко шокиращо?
Този човек го избрахме за министър председател.Това е най-шокиращото.
цитирай
176. wasteland - До 179
24.12.2010 19:23
+1
цитирай
177. petarpeev - Не вчас
25.12.2010 17:48
[quote=vmir]Приели сме, че човешкият живот е ценност, следователно, нямаме право да го третираме като правото: "на всека маймунка по бананче". Неслучайно в уредените страни се отнемат родителски права заради невъзможност да осигуриш необходимия минимум на децата си, (в противен случай ги заставяш да станат престъпници). Знаеш ли, ти си луд.Много велики личности по света са излезнали от бедни семейства които са дали достатъчно любов и грижа ,за да издигнат успешни хора.
цитирай
178. анонимен - Гнус
25.12.2010 22:36
Боко , Бокооо , колегата ти от Турция призова за поне три деца! Да не сме Китай! Срам си за България с твоите идиотщини!
цитирай
179. анонимен - France
26.12.2010 15:31
Кой те в таз черна люлка люлее
цитирай
180. анонимен - Какво само си го чешете по форумите бе, роби с роби!
26.12.2010 23:08
То с рев не става. Какво все някой друг чакате да ви освобождава?!
Нито са силни, нито са страшни - ако се вдигнем всички, ще ги изметем за три дни.
Ама крепят на ВАШИЯ страх, нещастници посрани.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starwoman
Категория: Политика
Прочетен: 324668
Постинги: 26
Коментари: 647
Гласове: 1867
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930