Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2010 01:36 - Яне Янев в атака
Автор: starwoman Категория: Политика   
Прочетен: 11819 Коментари: 24 Гласове:
40


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image



Яне Янев отдавна чака да захапе ГЕРБ. Това бе лесно предвидимо още при първите искри между него и Бойко Борисов. Знаем, че лидерът на РЗС е много устат и отмъстителен. Напомня за кристалния Джакомо на Джани Родари - дори да иска, не може да скрие нито една тайна. А той не иска. Не случайно майка му разказа, че всяка нощ сънува, как застрелват детето й.
Моментът безспорно е подходящ. Цялата държава рови в имотите на Цветан Цветанов. Под микроскоп ги разглеждат.  Излизат обезпокоителни факти за скорошното замогване на вътрешния министър. Не е шега работа да купиш два апартамента в елитния столичен квартал "Изгрев", докато почти целият народ масово и прогресивно обеднява. Ама било със заем от банка! Хубаво де, но защо не на всеки отпускат такъв? Значи все пак е имало туй-онуй "под завивките".
Да не забравяме "случайната" подробност, че продавач на двата апартамента в груб строеж е Тодор Бояджиев, дългогодишен семеен приятел на Цветанови. Същият многократно е печелил поръчки на "Топлофикация-София". Странно как все неговите оферти се оказват най-добри? Някои подхвърлят, че тогава "топлото" било сто процента държавно. Но пък който е силен в общината, има пряк обмен на блага с правителството. Номера го знаем.
Яне Янев най-много се страхува от човека на Цветанов в НАП. Става дума за Тошко Тодоров, зам-шеф на агенцията. Самият Цветанов на много места е cпоменавал, че се познават от години и си имат пълно доверие. Това самопризнание звучи доста подозрително, когато визира приятелство на министър и висш представител на НАП.
Казват, че Тошко Тодоров е опасен човек. Подчинените му много внимават да не го ядосат. Според Яне Янев дори баш шефът на НАП се притеснявал от заместника си. Тези подробности изглеждат доста многозначителни. Само човек тип "вълк" може да плаши околните, а не някаква си "овчица". За тази лоша слава със сигурност има причини.
Дочакал своя миг, лидерът на РЗС вероятно вече усеща вкуса на топлата жертва. С всички сили призовава за тотална проверка на семейство Цветанови. Нормално е да очакваме, че все нещо е прехвърлено по роднинска линия - любим номер на всеки крупен обирджия.
Хубаво се е разровил приказливият Яне. Но при него има нещо, което винаги буди недоверие - лекотата, c  която се извърта на 180 градуса. Днес души като куче, но утре може и  да целува ръката, която е хапал. Правил го е много пъти, а  политиката може да се похвали с доста точна хронология. Особено що се касае за изненадващи ходове.
Едно време лидерът на РЗС беше близък съратник на ГЕРБ, но после не можаха да се разберат за разпределението на благата и изведнъж се превърна във враг на правителството. Въпреки това бе готов отново да преклони глава пред бат Бойко. Помним пресконференцията, по време на която той бълваше срещу премиера, но точно в този момент именно "мишената" звънна на личния му gsm и пред очите на много свидетели гласът на гръмогласния  Яне светкавично омекна, почти превръщайки се в скимтене. Още на cъщата пресконференция му се наложи да преглътне камара подигравки, а после да не говорим.
Тези неща винаги ще се помнят и ще събират облаци около ореола на неуморния детектив от РЗС.


Тагове:   Атака,   имот,   Янев,


Гласувай:
40



1. анонимен - Този тъпак използва най-изтърк...
21.10.2010 03:27
Този тъпак използва най-изтърканите трикове в политиката. Вдига врява, за да привлече вниманието, иначе отдавна да е в девета глуха.
цитирай
2. greatman - Мен повече ме интересува дали са...
21.10.2010 05:19
Мен повече ме интересува дали самият Яне е декларирал всичките си имоти?
цитирай
3. анонимен - jane janev v ataka
21.10.2010 11:41
maikamu snila kvo ste se zbdne. jane jane.
цитирай
4. анонимен - Мрете куманоиди от вси цветове
21.10.2010 11:45
Всъшност Яне Янев има една неприкрита омраза към комуноидите,независимо от поредната им мимикрична външност!!!
Кой хвърляше листовки над главите на комунистите на Бузлуджя-Яне!!
Кой хвърли димка на сбирката на Сините Болшевики в Пловдив -Яне!!
Кой искара золумите на Станишевци,Мургини и др.-Яне!!
Кой набива Тиквите на Циркаджиите от ГЕРБ-Яне!!

Да дава Господ на България повече такива стойностни и борбени хора и ще пребъден!!!
цитирай
5. анонимен - Мен повече ме интересува дали са...
21.10.2010 12:01
greatman написа:
Мен повече ме интересува дали самият Яне е декларирал всичките си имоти?

При всички положения няма толкова, колкото Станишевци и Костовци. Човека говори истината, а ви е му отвръщате с контра удар.
цитирай
6. kakotako - Има роми и роми. Доста сред тях са ...
21.10.2010 12:14
Има роми и роми. Доста сред тях са свестни, но има и мърша. Ако се замислите, така стои въпроса при всички раси, етноси и прочие.
цитирай
7. анонимен - Лао Дзъ: Очевидно
21.10.2010 12:32
Този на снимката и партияте му са очевидно производна на ДС и комунистите.
Не им обръщайте внимание, просто забравете за тях!
цитирай
8. анонимен - Има роми и роми. Доста сред тях са ...
21.10.2010 12:38
kakotako написа:
Има роми и роми. Доста сред тях са свестни, но има и мърша. Ако се замислите, така стои въпроса при всички раси, етноси и прочие.

Колко на място се изказа. Точно по темата.
цитирай
9. pikso - На мен лично Янев ми се вижда много ...
21.10.2010 13:39
На мен лично Янев ми се вижда много съмнителен. На всяка манджа мерудия, а на практика нищо не е постигнал. Иска му се и той да участва в разпределението на баницата, но досега не го е огряло.
цитирай
10. flintul - И аз четох оня разказ на майка му. ...
21.10.2010 13:51
И аз четох оня разказ на майка му. Много ясно, че ще се притеснява жената. В цялaта ни политическа история едва ли има друго такова плямпало като Яне. Сигурно доста хора са му вдигнали мерника.
цитирай
11. анонимен - Тошко Тодоров е уволнил доста хора, ...
21.10.2010 13:57
Тошко Тодоров е уволнил доста хора, които не са били съгласни да участват в различни машинации. Доста долен човек. Не знаех, че има контакт с Цветанов.
цитирай
12. анонимен - Апартаментите са в "Изток...
21.10.2010 14:00
Апартаментите са в "Изток", не в "Игрев". Такъв квартал в София няма.
цитирай
13. анонимен - Яне ЯНев бута Цвецко за да му седне на МВРиският стол от където да захапе президенският футьиол
21.10.2010 14:25
най комичното е че комитата Янеф сма говори за лайната на Цвъцкоф а самият той, янеф е наакан...

треа, викаш ли дръжте крадецо Цецо , одма да ти скочат и кажат: аааа значи знаеш кой крадец кой е Цец-начи сте крали заедно. затова Цветанов да подаде същата оплаквателна таблица срещу Янка Куртизанка.

иначе се чудя как Борисов какзваше че Р Желева е супер и че целото ГЕРБ ще се нареди зад нея при конфликтът с ЕУйците. Да бе те се наредиха , ама наместо да я защитят земаха та я ебнаа и напраиа за смех и подиграфки.

Сега историята с Цецо лъжецо се повтаря. Целото ГЕРБ се наредило за Цветанов и си го аресвали та чак Федоска се под-оргазимирала...

от което следва всички които се редят зад Цецо да попаднат под обвиненията на Янка Куртизанка. Логиката недвусмисленно говори-наредените зад Цецо го подкрепят да не падне шо те са неред след него и падането повлича пожарникарската кула в Банкя.

А ко му треаше на цецо да се снима с оня отвратителен полицейски кустюм, црните чорапи и квадратният неефтин сатник седнал на едно розаво легло, намиращо се в една стая на розови раета и докато седи турил ръка върху едно малко момиче/

ма това ебаси педофилската снимка. ако така буде показана снимката на педофилскиат конгрес в Таиван, на Цецо селфонът ще му се разтопи от смски за адресът на детето. и този уплаше поглед с койте е щтаркнат на снимката. абе ужас.

ако Яне е уредил такъв ПР за Цецо-евала на Яне, баси интриганта е!

Жалко за бат Цецо. имаше вид на работяга. но малко простовато се рееше из тв-тата, отговорите му са с много слаб и неграматичен БГ език, а тезите му да се снима в розова стая когато от аерогарата бандитите задигат 300кг злато е върхът от който Яне се е наточил да го бутне и самият той там да седне.

ето ви новият кандидат за президент- Яне ЯНев бута Цвецко за да му седне на МВРиският стол от където да захапе президенският футьиол
цитирай
14. kozanostra - Яне малко е позакъснял. Най-гол...
21.10.2010 14:37
Яне малко е позакъснял. Най-големите парчета от баницата вече са разпределени. В най-добрия случай за него ще останат трохи, но и те не са му гарантирани.
цитирай
15. stomanata - Отворкото Яне знае да говори, но ...
21.10.2010 15:24
Отворкото Яне знае да говори, но само от разстояние. Ако Бойко е наблизо, обикаля около него като кученце. Дори не подозира колко е смешен.
цитирай
16. анонимен - Яне Янев е типичен новоизлюпен п...
21.10.2010 15:32
Яне Янев е типичен новоизлюпен престъпник и в момента иска да завоюва своя територия. Само че няма кой да му я даде и това го вбесява още повече. Този човек постоянно мята разни "бомби", но само даказва, че лъжата я няма за нищо.
цитирай
17. анонимен - Яне марш на село. Тук не ти е мястото.
21.10.2010 15:51
Яне марш на село. Тук не ти е мястото.
цитирай
18. анонимен - уфффф
21.10.2010 16:13
Няма ли кой да го застреля това глупаво животно вече, бе..
цитирай
19. анонимен - хяхяхя
21.10.2010 16:24
Имаше една песен - Яяяяянооо пеееее моито сЪрце, щом си с мене изгоооорооо мооояя. :D:D:D
цитирай
20. анонимен - :D
21.10.2010 16:25
анонимен написа:
Имаше една песен - Яяяяянооо пеееее моито сЪрце, щом си с мене изгоооорооо мооояя. :D:D:D

T'фа му го пей Трактора на уше докът' му пра'и длибока оран в дзадния двор.
цитирай
21. анонимен - Атил каза:
21.10.2010 19:17
То само с пари не става ,трябва и акъл!Поредния проект е,който да заеме мястото на бодигарда-пожарникар.Дали ще се вържат балъците отново...,специално за този на мен не ми се вярва да се вържат.
цитирай
22. pegas08 - Уомънче, една гатанка душице...Може ли? Мерси!
21.10.2010 22:08
Що е то ЛАФ?
помагам, добро момче съм.

ЛЕТЯЩИ АНОНИМНИ ФЪШКИИ!

Че много си ги нацвъкала тук...Сещам се за Лоранче, партизанче!

А Яне е пич и половина!
цитирай
23. анонимен - има ли още някой който не е разбрал
24.10.2010 10:15
има ли още някой който не е разбрал че тоя продажник Яне е на хранилка при Алексей Петров? Не се живее на заплата,нали?
цитирай
24. анонимен - ГЛУПОСТИ
24.10.2010 23:09
ПЕДЕРАСКИ ИЗЦЕПКИ.....!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starwoman
Категория: Политика
Прочетен: 324857
Постинги: 26
Коментари: 647
Гласове: 1867
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930