Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2010 04:59 - Бойко Борисов сам си направи "сечено"
Автор: starwoman Категория: Политика   
Прочетен: 29185 Коментари: 68 Гласове:
56

Последна промяна: 13.10.2010 07:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



       image


По всичко изглежда, че Бойко Борисов все повече се самозабравя. Прекалената слава му идва в повече и той уверено се превръща в самовлюбен диктатор. Някои твърдят, че отдавна е такъв, а сега просто се доразвива в тази грандоманска посока.
Последната му изцепка бяха думите "Не съм безделник като тия!", отправени към всички депутати. Явно и към неговите собствени,   тъй като не е споменал изрично, че ги изключва.
Чудно, как не му е хрумнало, че ще засегне и своите? Или може би проcто не му пука? Човек като него е убеден, че всички са длъжни да го благославят. Герберите са в Народното събрание само благодарение на него. Разбира се, че са му задължени и по-добре даси трайкат.
Естествено, винаги съществува вариантът да се самоуспокоят и извинят на закрито заседание. Така  най-лесно се тушират недоразуменията и герберите са прилагали тази тактика повече от всеки друг. Важното е какво ще покажат пред света.  Помежду си могат и пистолет да вадят, но няма проблем, щом е на закрито.
Този път обаче Борисов е сгазил здраво лука. Неговите хора се правят, че подкрепят лидера си, но това просто няма как да е истина.
Красимир Велчев защити премиера, демонстрирайки привидна солидарност. Не е толкова важно дали си вярва.  По-любопитно е дали разбира колко глупав изглежда заради това свое раболепие? Шефът те нарича безделник, а ти се съгласяваш с него!  Ако някой не вижда абсурда, мога и по-задълбочено да обясня. Едва ли се налага - прекалено е очебийно.
Цецка Цачева зае по-удобна позиция - просто отказа да коментира. Какво ли би могла да каже, без да се изложи или засегне Супермена?
Въпреки чутовните усилия на герберите да прикрият истинските настроения, все пак изтече информация.  Доста хора от ГЕРБ са се засегнали от думите на премиера, като го крият от обществото, но не и вътре в партията.  Чували се недоволни гласове, някои дори искали извинение - нещо немислимо до скоро. Ще го получат, но на кукуво лято, както казват мъдрите хора.
Нормално е да има обидени. Думите на Борисов показват исинското му мнение за неговите хора. Оттук нататък всяка критика ще припомня това фрапиращо изказване.
Може би премиерът вече съжалява за  неволното изпускане? Не че се е почувствал виновен, а защото сега всички знаят поне част от скритите му мисли. За него щеше да е по-добре, ако бяха останали скрити.
При всички положения този гаф ще отрови обстановката в ГЕРБ. Вече видяхме достатъчно скандали, най-вече за пари. Сега обаче под обстрел е доверието в партията. Без него трудно ще продължат заедно. Много политически формации вече си изпатиха заради такова разцепление.



Гласувай:
58



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Ако някой не е разбрал, държа да с...
13.10.2010 07:52
Ако някой не е разбрал, държа да съобщя, че Цветанов не се поддаде на полицейските искания за повече привилегии. Ха нека някой да каже, че тук само за униформените се мисли!
цитирай
2. sav11 - Няма лоши и добри лидери.Има силни и слаби.
13.10.2010 08:10
Силните ги оплюват защото им завиждат, а слабите защото ги презират. Но никой не е толкова силен, че да може цял един ден да казва само истината в очите на хората, защото на края на деня ше го мразят всички!
цитирай
3. анонимен - Този материал е част от мръсната ...
13.10.2010 08:26
Този материал е част от мръсната кампания срещу премиера. Осъзнавате ли, че вършите престъпление? Би трябвало да покажете малко повече уважение към г-н Борисов.
цитирай
4. haralanov - ГЕРБаджийското управление си е чист провал
13.10.2010 09:04
Управлението на ГЕРБ е провал отвсякъде!Някой може ли да каже,какво добро сътвориха за година и няколко месеца управление?В какво успяха?Честният отговор е-в нищо!
цитирай
5. анонимен - Хора, разберете най-накрая, без ...
13.10.2010 09:21
Хора, разберете най-накрая, без пари нишо не става! Няма значение кой ги е откраднал. Важното е, че липсват. Как да огрее премиера навсякъде? Не е седнал само да кротува. Личи си, че кипи работа. Метрото, пътищата, да не говорим за полицейските акции. Много са свършили, но няма как всичко да стане от веднъж.
цитирай
6. анонимен - До номер 5
13.10.2010 11:05
Метрото, пич, беше започнато и почти приключено, много отдавна, ББ само преряза лентата. Това първо, второ, от полицейските акции няма нито един осъден, но ще има яко присъди в Страсбург за сметка на това. И трето, не ми говори за магистрали, да ги направят първо, пък тогава се хвали. Та, какво викаш са свършили?
цитирай
7. анонимен - Браво на Бат`Бойко
13.10.2010 11:26
Безделниците в Народното събрание вече се обидиха. Вместо да променят законите, за да потръгне икономиката, те искат вот на недоверие, който предварително знаят, че няма да мине, защото Герб все още не е разцепена. И аз ги смятам за безделници. При Татоо нямаше такава професия. Сега се опитват да разцепят ГЕРБ, защото Бат`Бойко бръкна в джоба на тузарите със скъпите имоти, които спонсорират изборите. Ами сега?
цитирай
8. greatman - Най-правилно е да ги оставим да р...
13.10.2010 11:54
Най-правилно е да ги оставим да работят, а ако не се справят, тогава ще си носят отговорността.
цитирай
9. анонимен - БЕЗДЕЛНИК!!!
13.10.2010 11:57
КОЙТО НЕ Е БЕЗДЕЛНИК ДА НЕ СЕ ОБИЖДА!БОЙКО БОРИСОВ САМО Е КАЗАЛ ЕДНА ИСТИНА, С КОЯТО ВСЕКИ НОРМАЛЕН ГЛАСОПОДАВАТЕЛ Е СЪГЛАСЕН И НАЙ-ВЕРОЯТНО МНОГО ЧЕСТО Е КОМЕНТИРАЛ РАБОТАТА НА 240-ТЕ ИЗБРАННИЦИ В ПАРЛАМЕНТА.
цитирай
10. анонимен - Бойко не е идеален, но идеални ли сме ...
13.10.2010 11:58
Бойко не е идеален, но идеални ли сме ние и заслужаваме ли нещо повече? Замисляте ли се изобщо. Онези, които искат да го очернят, явно слугуват на ДПС и БСП и другите подобни... Понеже аз не виждам някой от цялата останала пасмина, който да е поне наполовина толкова достоен, колкото Бойко. Чакат го да си тръгне, за да си продължат далаверата, понеже сега са на спестявания от това, което са ни смъкнали от гърба...
цитирай
11. анонимен - Това, че Бойко клони към комунис...
13.10.2010 12:01
Това, че Бойко клони към комунистите, демек заигравал се с Русия, е най-голямата глупост. В момента по-десен от него няма. По-скоро Костов ще мине за червен.
Много слепи хора има в тази държава.
цитирай
12. анонимен - Бойко е комунист...
13.10.2010 12:19
...а не клони към комунистите. Охранител на ТЖ, който отказа да си хвърли книжката от БКП. Милиционер. В управлението му няма абсолютно нищо дясно, а само диктатура на простащината и некомпетентността. Колкото до коментара горе - че нямало значение кой е откраднал парите - че то ББ краде в момента повече от всяко друго предишно управление. Краде и с мутренски мерки - унищожава бизнесът на едни, за да го заграбят други. Последният хит е с предложението комисията Кушлев да прави национализация по свое усмотрение, без съд, без присъда, само по сигнал - разбирай по доноси. Това е национализация тип 9-ти септември. Жалкото е че привържениците на Герб ще го разберат, когато почнат да национализират собствените им жилища, защото мутренските палати никой няма да ги пипне.
цитирай
13. анонимен - 11. анонимен
13.10.2010 12:20
Има много слепи в държавата, вярно е. Затова сме на тоя хал. Интересно ми е обаче ти как успя да го видиш това нещо?
цитирай
14. mikino - Най-правилно е да ги оставим да р...
13.10.2010 12:29
greatman написа:
Най-правилно е да ги оставим да работят, а ако не се справят, тогава ще си носят отговорността.

Бих задала въпроса: До кога смятате да ги чакате?
Не ив ли стана твърде много? Или българина клони към мазохизъм със себе си?
Само едно ще подметна - увеличаването на осигурителната вноска драги приятели ще рефлектира върху ВАШИТЕ заплати, ако това ви устройва на фона на поскъпващите всеки ден храни - ЕВАЛА НА МАЗОХИЗМА ВИ!
цитирай
15. анонимен - Ако не говорехте толкова много за ...
13.10.2010 12:37
Ако не говорехте толкова много за ГЕРБ, всичко щеше да е наред. Никой друг не се е справял по-добре от сегашното правителство. В dnes.bg има анкета. Погледнете резултатите и после посмейте да се обаждате.
цитирай
16. vmir - Бат Бойко е направил една важна констатация.
13.10.2010 12:41
Това, че една истина е претекст за мнозина да си кажат каквото им напиня, говори за мястото, което те отреждат на истината.
цитирай
17. анонимен - Цветанов доказа, че е стойностен ...
13.10.2010 12:48
Цветанов доказа, че е стойностен човек. Въпреки претенциите на полицаите той няма да им отпусне желаните привилегии. След тази мъжка постъпка можем само да му свалим шапка.
цитирай
18. анонимен - Парламентарната група на ГЕРБ работи
13.10.2010 12:56
Работи и то добре!Промени полека парламентарното схващане , че който надприказва другия, той е прав. БСП ги обвиниха, че не говорели,чунким те само това можели, пък ГЕРБ не можели да говорят...Ха-ха...Без излишно дърдорене/т.н. парламентарни пледоарии/ групата върши прекрасна работа. Браво!
цитирай
19. анонимен - Някой по-нагоре се изказа за мет...
13.10.2010 13:00
Някой по-нагоре се изказа за метрото. Господине, лесно е да се започне, но въпроса е кой ще го завърши. В това е майсторлъка. При това без наличните средства, откраднати от всички предишни правителства.
цитирай
20. анонимен - Престанете с дивотиите, че Борисов ...
13.10.2010 13:12
Престанете с дивотиите, че Борисов бил мутра! Никога не е бил. Дори не разбирате значението на тази дума.
цитирай
21. анонимен - Истината
13.10.2010 13:31
Знаете ли от къде тръгва всичко? От комунистическите лъжи. Червените боклуци искат да си вдигнат акциите като лъжат, че Бойко е техен човек. Няма такова нещо. Как може някой да си го помисли, след като семейството на премиера е било репресирано? Това издиша дори от елементарна гледна точка.
цитирай
22. mikino - Знаете ли от къде тръгва всичко? От ...
13.10.2010 13:56
анонимен написа:
Знаете ли от къде тръгва всичко? От комунистическите лъжи. Червените боклуци искат да си вдигнат акциите като лъжат, че Бойко е техен човек. Няма такова нещо. Как може някой да си го помисли, след като семейството на премиера е било репресирано? Това издиша дори от елементарна гледна точка.

Кой стоя зад гърба на Тодор Живкоб бе???
С какво ще ми докажеш /говоря за факти и документи/, че семейството е репресирано???
На думи всички могат драги!!! Друг е въпросът каква е истината. И аз мога да кажа, че вдигам 100 кила от лежанка, ама дали е истина се вижда като се пробвам нали?
цитирай
23. kakotako - Знаете ли от къде тръгва всичко? От ...
13.10.2010 14:02
mikino написа:
анонимен написа:
Знаете ли от къде тръгва всичко? От комунистическите лъжи. Червените боклуци искат да си вдигнат акциите като лъжат, че Бойко е техен човек. Няма такова нещо. Как може някой да си го помисли, след като семейството на премиера е било репресирано? Това издиша дори от елементарна гледна точка.

Кой стоя зад гърба на Тодор Живкоб бе???
С какво ще ми докажеш /говоря за факти и документи/, че семейството е репресирано???
На думи всички могат драги!!! Друг е въпросът каква е истината. И аз мога да кажа, че вдигам 100 кила от лежанка, ама дали е истина се вижда като се пробвам нали?

Съгласен съм. Много съм слушал колко е репресирано семейството на Борисов, но никой не вади документи. Дори да съм склонен да повярвам, все пак това си остават голи думи.
цитирай
24. lado - Знаете ли от къде тръгва всичко? От ...
13.10.2010 14:07
анонимен написа:
Знаете ли от къде тръгва всичко? От комунистическите лъжи. Червените боклуци искат да си вдигнат акциите като лъжат, че Бойко е техен човек. Няма такова нещо. Как може някой да си го помисли, след като семейството на премиера е било репресирано? Това издиша дори от елементарна гледна точка.

Точно така - в БКП приемаха репресирани от тяхната партийна диктатура. И баща му на Боко репресираха - трябваше да работи в милицията - верен страж на БКП. И самия Боко го репресираха- понеже не му стигна балът да учи за милиционер, та го направиха пожарникар. А когато трябваше да избира между партията - кърмилница и деполитизацията, избра да остане в БКП, и напусна пожарната...
Гербери -смешници....
цитирай
25. lado - Колеги! Не им се хващайте на диво...
13.10.2010 14:11
Колеги! Не им се хващайте на дивотиите на Гербавите - бащата на Боко наистина е бил служител на Първо управление на Народната милиция, което нямаше как да стане, ако имаха в рода си кулак, народен враг, горянин или каквото и да изкара Боко като версия...
цитирай
26. анонимен - Колеги! Не им се хващайте на диво...
13.10.2010 14:23
lado написа:
Колеги! Не им се хващайте на дивотиите на Гербавите - бащата на Боко наистина е бил служител на Първо управление на Народната милиция, което нямаше как да стане, ако имаха в рода си кулак, народен враг, горянин или каквото и да изкара Боко като версия...

Логично звучи, но има и друг вариант. Възможно е партията да е назначила неудобен, за да избие от главата му антипартийните настроения. Хората лесно забравят миналото си, ако се напапкат добре. Има такива случаи.
цитирай
27. alexdb - ха-ха-ха
13.10.2010 14:26
Е това вече си беше бисер :) - семейството на Тиквата било репресирано :). Те ръководните постове в милицията и пожарната се раздаваха само на репресирани :). Някой май е пропуснал една малка подробност - вярно е, че дядо му по бащина линия за кратко е бил у кауша по незнайни причино, но родата на Тиквата по майчина линия е част от рода Войнови и винаги е принадлежала към слугите от средната номенклатура на БКП. Именно по тази линия Тиквата е лансирана в средните ешалони на комунистическата власт и тихо и кротко си е карал кефа.
А колко е готин вече ми писна да слушам от заслепената гербава паплач. Айде да ви питам от де дойде Тиквата и кой плаща за масрафа? Или той като господ падна от небето :). Да, ама не! За да направиш партийка трябват пари. А за да ти гледат мутрата всеки ден вече 10 г. трябват много пари. От къде идват? Ами има една фондациика - Глобална България - тя е в основата на лансирането на Тиквата. Вижте кои са учредителите и шефовете там и ще ви стане ясно Кой е Тиквата и кой стои зад него! Ще ви се изяснят и много други неща :).
цитирай
28. анонимен - Искам да разбера за кого работи о...
13.10.2010 15:09
Искам да разбера за кого работи опозицията, след като нарочно саботират заседанията? Да не би да е в наш интерес, а? Нека бъдем обективни. По-добре Бойко, отколкото станишевци, костовци и други подобни.
цитирай
29. анонимен - Народната воля
13.10.2010 15:10
Народното събрание се избира от "народа" като израз на волята на "народа". От своя страна всеки народен представител с избирането си се заклева, че ще служи не на своята партия, а отново на "народа". Министерският Съвет се избира от НС отново като израз на волята на "народа" и целият Министерски Съвет вкл. Министър председателят се заклеват са служат на "народа", а не на на определена политическа партия, част от народа или определени интереси. Неприсъствието на Министър-председателят и неговите заместници по време на вот на недоверие, е обида за целия "народ", защото по този начин той обръща гръб на тези, на които се е "заклел да служи". Отсъствието на Министър Председателят не наказва БСП, ДПС или другите компроментирани депутати, а демонстрира, че той не уважава нас, "народът", на който е положил клетва да служи. Пълна липса на логика е, когато личност, избрана от "народа" да му служи и да защитава интересите му" като един Министър председател, отказва да направи това и твърди, че "не е безделник", че да се занимава с нас. Трябва да се напомни на такава личност, че не "народа" служи на неговите цели, а той е избран, единствено и само, за да служи на народа.
цитирай
30. анонимен - Искам да разбера за кого работи о...
13.10.2010 15:46
анонимен написа:
Искам да разбера за кого работи опозицията, след като нарочно саботират заседанията? Да не би да е в наш интерес, а? Нека бъдем обективни. По-добре Бойко, отколкото станишевци, костовци и други подобни.

По този въпрос нали се сещаш, че трябва да си траеш, иначе излизаш съучастник на "лошия" Бойко.
цитирай
31. haralanov - До анонимко 15
13.10.2010 15:59
Пак ще те попитам!
Ти лично,къде и в какво виждаш да са се справили ГЕРБ?
Най-смешният ти отговор би бил ,,с организираната престъпност,,.
цитирай
32. анонимен - И как не е бил от държавна сигурност?
13.10.2010 16:02
Това е някакъв абсурд. Да си толкова близо до Тодор Живков и да не си от службите на ДС е изключено. То и сега охраната е от НСС, та тогава ли. И как интересно, точно репресиран се е издигнал до охранител на Първия от БКП. Глупости говорите, другарчета герберчета. Да не говорим, че вие самите сте тъмночервени по мислене, не само вожда и учителя ви Боко Тиквата. Пролетариат и лумпени, които харесват просташкия му маниер.
цитирай
33. анонимен - Тук прекалено много хора си кривят ...
13.10.2010 16:14
Тук прекалено много хора си кривят душата. Някой ден ще застрелят премиера, както вече са опитвали, а няма кой едно благодаря да каже. На негово място аз не бих се морил за такъв народ.
цитирай
34. анонимен - Погледнах анкетата в днес.бг
13.10.2010 16:23
Не знам какво доказва, според герберчетата, но според мен доказва обратното - 36% подкрепят правителството, останалите 74% му искат оставката по най-различни причини - здравна реформа, цялостна политика, или заради това, че нищо не вършат, а само плямпат.
цитирай
35. lado - Тук прекалено много хора си кривят ...
13.10.2010 16:29
анонимен написа:
Тук прекалено много хора си кривят душата. Някой ден ще застрелят премиера, както вече са опитвали, а няма кой едно благодаря да каже. На негово място аз не бих се морил за такъв народ.

Я помоли някой да ти разясни какво си написал!
Без да искаш, си постигнал каламбур, който хумористи с практика и призвание не могат!
цитирай
36. rat - Достатъчно е, че държат БСП, ДПС и ...
13.10.2010 16:47
Достатъчно е, че държат БСП, ДПС и ДСБ далеч от властта. Сега дори по инерция да пуснат държавата, тя ще се оправи, като ги няма тези да пакостят:))))))))))))))
цитирай
37. анонимен - коко
13.10.2010 16:56
Прочетох всичките постинги и мога да кажа ,че много са прави тези които критикуват Боко, а тези Гербавите гъзолизци,и заблудени овце няма да се свършат,защото по един или друг начин са облагодетелсвани от ГЕРБ и управлениети им , или просто са си глупави по рождение ! Вижте ,що за партия е ГЕРБ ,ами в нея са 98% бивши комунисти и такива от ДС. Това са хора кариеристи ,ламтящи за власт и пари,които не се реализираха в предните правителства , да крадат и се тъпчат спари и 2% гъзолизци и подлоги ! Как очаквате че такива ще мислят за хората в държавата и дереджето им а не за себе си ? И понеже се избираха по приятелско-шуробаджанашки начин, се избраха все отбор некадърници. Погледнете ги що за специалисти има за министри? Трагично ! Боко и Цецко разбира се ,че са комунистчета и слуги на ДС.Единият физкултурник, а другия -пожарникар. И това ако са първите хора на държавата ,здраве му кажи !И другото вярно е ,че както и при другите правителства, някой им дърпа конците и ги направлява,като им дава възмоцност да папкат пребогато . А иначе милите се напрягат да обясняват на природо населението, че всичко което правят е за негово добро. ГЛУПОСТИ !
цитирай
38. veselaj - Забелязвам, че подкрепящите ГЕРБ ...
13.10.2010 17:22
Забелязвам, че подкрепящите ГЕРБ са повечето анонимни. Напоследък ми е трудно да срещна човек, гласувал за тях. Но то и няма как да е кадърно това управление - нито един човек, който се чувства кадърен не би изтърпял подобно отношение. Може би затова Кристалина му отказа навремето да стане финансов министър (не че смятам за уместно комунистка да стане фихнансов министър). Да не говорим, че никой няма право да взема решения освен Премиера Слънце :)))
цитирай
39. анонимен - Простотии.
13.10.2010 17:37
Автора да си изпие хапчетата вечерта, преди да си легне. За да не си направи сам сечено.
цитирай
40. vmir - Ако това какъв е бил някой се “решава” от такива, за които “всички са маскари”,
13.10.2010 17:38
никога нищо добро и полезно не може да произтече от такова “решение”. Човек трябва да има ЕЛЕМЕНТАРНОТО възпитание, умствен капацитет и съвест да сравнява, за да може сам да отсява нелепостите, и да съдейства за каквото и да било решение. Затова плювачите НИКОГА няма да бъдат част от спасително решение, напротив – те са най-неприятната част от проблема, защото са винаги готови да оплюят всяко добро усилие. Затова трябва да бъдат поне игнорирани, или откъсвани като кърлежи и пиявици от там, където паразитират за сметка на нормалните хора.
цитирай
41. анонимен - Към veselaj.
13.10.2010 17:41
Имаше някакъв линк в dnes.bg към този блог. Принципно нямам навика да пиша, но тия глупости по-нагоре изискват някакъв отговор. Не мисля да се регистрирам във всеки срещнат блог, само защото решил да се направи на интересен и да пише простотии на чужд гръб.
Колкото до кадърните граждани - смятам се за такъв. Реакцията на подобни писания обикновенно е продиктувана от спиране на кранчето, от което до скоро е можело безпроблемно да се цоцкат пари от държавата. Другия вариант е и си остава непиенето навреме на правилните хапчета. А може би и двете?
цитирай
42. vmir - 38. veselaj - Забелязвам, че подкрепящите ГЕРБ ...
13.10.2010 17:52
veselaj написа:
Забелязвам, че подкрепящите ГЕРБ са повечето анонимни. Напоследък ми е трудно да срещна човек, гласувал за тях. Но то и няма как да е кадърно това управление - нито един човек, който се чувства кадърен не би изтърпял подобно отношение. Може би затова Кристалина му отказа навремето да стане финансов министър (не че смятам за уместно комунистка да стане фихнансов министър). Да не говорим, че никой няма право да взема решения освен Премиера Слънце :)))


Не съм гласувал за ГЕРБ, но ги подкрепям, защото са първите, които се ангажират с ясни оценки кое за тях е добро и кое - лошо. Останалото извън такъв ангажимент си е примитивна партизанщина, самонавивки и плювачество, които не са добър атестат за бъдещето на нито една държава.


цитирай
43. petarpeev - Е личи си
13.10.2010 18:23
Вижда се по реакциите ,че примиера и герб все още имат доста почитатели.Дали е ок или не,за сега не е важно .
цитирай
44. vmir - 43. petarpeev,
13.10.2010 19:07
petarpeev написа:
Вижда се по реакциите ,че примиера и герб все още имат доста почитатели.Дали е ок или не,за сега не е важно .


Сеира преди всичко, нали? Е, не сме ли се нагледали на сеирджилък, трудно ли е да се проумее, че когато сеирджиите са много, а работещите - малко, радостите на сеирджиите няма да са по сърцата на работещите? Толкова голяма радост ли е да оплюеш работещия, толкова непосилно ли е и ти да поработиш поне малко, вместо да си търсиш после виновни??????
цитирай
45. анонимен - Сеира?
13.10.2010 19:43
Ако някой прави сеир и не върши никаква работа, то това е именно правителството. Би ли обяснил каква точно работа свършиха за година и половина мандат? Освен че съсипаха частния бизнес, образованието, здравеопазването. Дори и зрелищните им полицейски акции са въздух под налягане, няма нито един осъден и няма да има. Правителството не свърши абсолютно никаква работа, в нито една област, просто защото няма капацитет, нито желание. Измама е и това, че са против комунистите и ДПС, напротив, работят си с тях и си вършат далаверата. Колкото до работещите хора около мен, няма нито един, който да покрепя ГЕРБ - вече, въпреки че много от тях гласуваха за тази партия.
цитирай
46. vmir - 45. анонимен,
13.10.2010 20:05
анонимен написа:
Ако някой прави сеир и не върши никаква работа, то това е именно правителството. Би ли обяснил каква точно работа свършиха за година и половина мандат? Освен че съсипаха частния бизнес, образованието, здравеопазването. Дори и зрелищните им полицейски акции са въздух под налягане, няма нито един осъден и няма да има. Правителството не свърши абсолютно никаква работа, в нито една област, просто защото няма капацитет, нито желание. Измама е и това, че са против комунистите и ДПС, напротив, работят си с тях и си вършат далаверата. Колкото до работещите хора около мен, няма нито един, който да покрепя ГЕРБ - вече, въпреки че много от тях гласуваха за тази партия.


Каквато и работа да изброя, тя няма да бъде призната от нито един, който си представя решенията по друг начин. И в моята служба финансирането е свито много яко, но не мога да се правя, че не виждам и възможностите, които се създават. Не съм готов още да ги оползотворя, но полагам усилия и се надявам да отговоря на европейските изисквания, които се поставят, вместо да се сърдя, че са ми спрели и без това символичното "финансиране", при което мизерията, оплювките и прехвърлянето и криенето на топката са принципно неизбежни. Въпросът за мен е: Европейски ли ще работим, или ориенталски? Естествено, че който вярва, че вече знае всичко и няма какво да учи и променя в отношението си, не би одобрил никаква промяна, но такива просто трябва да се примирят с аутсайдерското място и да спрат да се вайкат, защото разсейват работещите.
цитирай
47. анонимен - policei6tina
13.10.2010 20:08
nqma pari za ni6to v darjavata no za podslu6vane ima policeiska darjava sme sega pi6e6 komentar i utre te pribirat horata nqmat prava v tazi darjava vsi4ko se sledi i se znae a te sa pod prikritie ............mutri 4ovek da go e strah da si iskaje mnenieto trqbva da si kon s kapaci v tazi darjava kakvoto kaje BATKO tova trqbva da stava i koito kaje aaaa e likvidiran
цитирай
48. vmir - 47. анонимен - policei6tina
13.10.2010 20:18
анонимен написа:
nqma pari za ni6to v darjavata no za podslu6vane ima policeiska darjava sme sega pi6e6 komentar i utre te pribirat horata nqmat prava v tazi darjava vsi4ko se sledi i se znae a te sa pod prikritie ............mutri 4ovek da go e strah da si iskaje mnenieto trqbva da si kon s kapaci v tazi darjava kakvoto kaje BATKO tova trqbva da stava i koito kaje aaaa e likvidiran


Мале, ако това е полицейщина, аз ще бъда жив фашист или робовладелец, ако дойда на власт, а Бате Бойко ще изглежда като безобиден младенец в сравнение с мен.
цитирай
49. анонимен - Тази снимка която си сложила за а...
13.10.2010 22:12
Тази снимка която си сложила за аватар скоро си я бях свалил от порно сайт..
цитирай
50. meto76 - "Не съм безделник като тия...
13.10.2010 22:25
"Не съм безделник като тия!", Борисов следва да свикне с нормалните парламентарни практики.Едно от основните права на парламентарната опозиция е да внася вотове на недоверие към правителството.Знак на уважение към парламентаризма е Премиера да уважи дебатите и тази конституционна процедура.С такива изявления лицето Борисов олеква като политик уважаващ конституцията и законите на страната.
цитирай
51. анонимен - МНОГО НИ Е КЪСА ПАМЕТА , ДА НЕ ТЪРСЯ СТЕНОГРАМИ ОТ НАРОДИЯТ СЪД
13.10.2010 22:55
"Здравейте, циркаджии, какво правите". Така премиерът Сергей Станишев посрещна в Министерския съвет делегацията на тройната опозиция, която му връчи подписката за уволнението на правителството. Начело на гостите бе лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов, а с него бяха депутатите Лъчезар Иванов и Иван Колчаков. Те внесоха табела със заповед за уволнението на кабинета, подписана от 1 млн. и 53 хиляди души. ""
Бойко Борисов поне е казал истина - някой да не е съгласен ?????
цитирай
52. анонимен - Predi 50 godini triabva6e da doide edin takav Boiko,
14.10.2010 00:35
4e da gi podhvane iako vsi4ki komuniagi.Sega 6te6e da e 4isto i spokoino.Ne revete,a se molete da ustiska 4ovekat,4e hi4 ne ne e lesno s tazi papla4.
цитирай
53. анонимен - hrus i uuuuh ma da iva i typiat mu satyr, bee
14.10.2010 00:50
Se4eneto e na edna kra4ka ot harakirito
цитирай
54. анонимен - "Не съм безделник като тия...
14.10.2010 08:19
meto76 написа:
"Не съм безделник като тия!", Борисов следва да свикне с нормалните парламентарни практики.Едно от основните права на парламентарната опозиция е да внася вотове на недоверие към правителството.Знак на уважение към парламентаризма е Премиера да уважи дебатите и тази конституционна процедура.С такива изявления лицето Борисов олеква като политик уважаващ конституцията и законите на страната.

Основно право не значи да го прилагат всеки ден за щяло и нещяло. Има и по-важни дейности от тяхната мечта да свалят по-бързо правителството, за да се възкачат те. Толкова чести вотове на недоверие говорят само за едно - непукизъм към страданието на населението. Вместо това могат да свършат нещо полезно.
цитирай
55. анонимен - да бееееее
14.10.2010 11:43
анонимен написа:
Ако някой не е разбрал, държа да съобщя, че Цветанов не се поддаде на полицейските искания за повече привилегии. Ха нека някой да каже, че тук само за униформените се мисли!

Хахахаха... не се е поддал, но това беше единственото министерство в което не се направиха плануваните за всички миистверства от по 10%. Имаше уволнения почти навсякъде, но там - не. А всички разбрахме преди време, че на глава от населението в България има повече полицаи от която и да е др държава. Та... на какво не се е поддал Цветанов??? За да сме като нормална държава, минимум 50% от полицаите трябва да си ходят. Останалите 50 са си чист разход, който ние плащаме.
цитирай
56. анонимен - Сигурно сега много хора се радват, ...
14.10.2010 13:02
Сигурно сега много хора се радват, че са пуснали Трактора. Ще ви питам като започнат пак магистралните грабежи. Едва тогава ще се сетите, че Бойко май беше прав!
цитирай
57. анонимен - Бойко Борисов
14.10.2010 13:45
Бойко Борисов разрови Авгиевите обори и навсякъде замириса. Не виждате ли , че за тези години, в които ние страдаме от безработица и липса на държавност, всички, без изключение, които са били във влстта са крали и обирали собствената си икономика, собственият си народ.Какво значи да строиш на държавна земя замъци до които да не допускаш пиле да прехвръкне?Това е липса на държава.Бойко има смелостта да покаже всичко това и да реши, че държавата трябва да се завърне и поеме своята роля.Какво лаете или пригласяте на тези, които са раздразнени, начело с първандогановата пасмина? Опомнете се и вижте, че макар да не е политик, Бойко иска истината и павдата да се настанят в нашия живот. За тази си дързост той плаща скъпо. А тези, които само лаят - те само това си могат. Да е жив и здрав Бойко-България над всичко и живот за всички българи!Бог да ни е на помощ!
цитирай
58. анонимен - човек
14.10.2010 16:24
цялото управление на герб са събира в изречението - не ме гледай какво правя , слушай какво говоря . имам впредвид и цветелина бориславова и стенли зетя и трайчо с ивиен , а по места какво става и как се назначават тикви и роднини ... много може да се пише но напразно , явно повечето хора са мазохисти .
цитирай
59. анонимен - От ВНМ
14.10.2010 16:40
Глухия набил нямия,а слепият му станал сведетел.
Ами няма по-естествено от това нефелните,мързеливите,некадърните,крадците и разбойниците да са срещу този ,който не ги харесва и им спира далаверите.Обратното щеше да е върха на песимизма.Кой частен бизнес е замрял?Само този,който е изграден на базата на корупцията и на засмукване на обществените фондове, на манипулациите с ДДС и осигуровките.
Едни и същи люде с ментални утежнения участват във всички паксвили по форумите замервайки всеки ,който по някакъв начин се подаде над помията,забъркана,ако не лично от тях,то поне от кумирите им от прехода.
Само справедливостта и съпричасността към тези,които заради свойте морални устой се превърнаха в губищите на Содомо-Гоморския период,ще възстанови националната съпричастност на народа ни.Който е против това е против БЪЛГАРИЯ.Нека сами си помогнем,за да ни помогне и БОГ!
цитирай
60. trolllpower - Само не видях някой да казва, как се ...
15.10.2010 08:26
Само не видях някой да казва, как се пълни празна хазна. Или само си приказваме?
цитирай
61. анонимен - Вчера в автобуса чух едни идиоти да ...
15.10.2010 09:50
Вчера в автобуса чух едни идиоти да злорадстват, какво щял да направи Трактора на Борисов и Цветанов. Добре, но след това нали се сещате, че Алексейчо ще премине към обикновените хора. Тогава ще видим кой виновен, кой невинен.
цитирай
62. анонимен - Иван40
15.10.2010 13:20
Не мисля да споря какъв е Бойко, авторката ако може да ми помогне с имената на депутатите които имат ДЕЛНИЦИ ? Плииз. ... ???
цитирай
63. анонимен - така ще бъде -ще живеем още дълго ...
15.10.2010 16:05
така ще бъде -ще живеем още дълго време в страх..............................................
цитирай
64. анонимен - Ей писатели!
17.10.2010 02:56
Стига дрскахте за тоя тулуп ами като сте бабаити вдигайте народа да сваля тия мутри.От тука лесно се става патриот.Изкривени български лопати!Такъв народ трябва да се мачка и гази.
цитирай
65. анонимен - за мен е ясно едно - ние като общество ...
17.10.2010 12:57
за мен е ясно едно - ние като общество трябва да подкрепиме държавата в борбата с престъпността - иначе Трактора,Маргините и Галевците ще ни яхат докато свят светува!
цитирай
66. анонимен - Защо да се е самозабравил Бойко? ...
18.10.2010 08:51
Защо да се е самозабравил Бойко? Като е заобиколен с влечуги, има пълното право да тежкарее.
цитирай
67. анонимен - ЗВЕЗДНА ЖЕНА, шапка ти свалям за ...
19.10.2010 19:06
ЗВЕЗДНА ЖЕНА, шапка ти свалям за задълбочения анализ на простотията и несъстоятелността на партия ГЕРБ. Не могат да се мерят с финеса, ителигентвостта и дълбокомисленото достоинство на столетната аристократка БСП. А какво нищожество е Бойко в сравнения с блестящия руснак Сергей Дмитриевич?!
А, щях да забравя - каква звезда сияе на високото ти чело - червената петолъчка ли е?
цитирай
68. kostadin - Ако някой не е разбрал, държа да с...
18.07.2012 16:23
анонимен написа:
Ако някой не е разбрал, държа да съобщя, че Цветанов не се поддаде на полицейските искания за повече привилегии. Ха нека някой да каже, че тук само за униформените се мисли!

Просто им показва кой е шефа!
Нищо повече за този спортен недеятел
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starwoman
Категория: Политика
Прочетен: 324690
Постинги: 26
Коментари: 647
Гласове: 1867
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930