Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2010 10:43 - Българката е фригидна и все по-отблъскваща!
Автор: starwoman Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 25087 Коментари: 65 Гласове:
38

Последна промяна: 03.05.2011 11:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Много силно се възмутих от тази статия и реших да я пусна тук, за да разбера дали всички мъже мислят така.
Не е възможно някой да разсъждава сериозно по този начин.


 

Българските мъже все по-често започнаха да се оплакват от българката. Българската жена е меркантилна, според 3000 мъже запитани в анкета на pitat.me, но пак си е най-добрата любовница.

Сега, след като онлайн проучването приключи, мъжете „пеят“ друга песен. Оказва се, че мъжете са по-големи „клюкарки“ и от жените. Тези от тях, които бяха запитани „Става ли българската


Тази визия на поп-фолк звезда хич не се харесва на българина!

жена“ стигат до много по-крайни и негативни оценки, отколкото критиките на нежните полвовинки в предишната анкета „Става ли българския мъж?“

Ето какво например е написал един от „потърпевшите“ мъже на България: „Почти фригидно същество от женски пол, с изключително високо мнение за своите сексуални възможности, и невъобразимо високо мнение за своята привлекателност, чийто виждания за красота се ограничават до превъплъщаване в най-модната фолк звезда и почти пълното й копиране, използване на същото количество грим, силикон, перхидрол и разпространяване на снимки, правено срещу огледалото в тоалетната с издадени напред устни. Българската жена става все по отблъскваща!!!“


Факт е, че повечето момиче изглеждат по този начин!

Оказва се също така, че в мозъка на по-голямата част от анкетираните български мъже се върти мисълта, че българката все по-често изневерява, но не от любов и страст, а за да бъде в крак с модата. Добре че мъжете не изневеряват!

Любовта не вълнува нашенката. Интересува я повече това дали мъжът й е „финансово красив“. Именно тази „нова мода“ отблъсква с пълна сила българския мъжкар. Не го боли на българина, когато си има жена за в къщи и още една  за „купона“. Боли го обаче, когато и на него му се врътне номер. После парите са виновни!

Друг интересен факт е, че над 4926 мъже и жени  са взели участие в тази любопитна и интригуваща анкета, чиито отговори, сто на сто вълнуват не само запитаните в нея, но и


Българската жена изневерявала, за да е в крак с модата

тези, които не са се престрашили да вземат участие. 63 % са за мъжете, а жените – двойно по-малко – 37%. Защо ли мъжете пак са повече? Големи „клюкарки“ се оказаха нашенци.

Ето какво било мнението на българския мъж за българката. Тя все повече иска да прилича на фолк звезда и с постоянните си изневери, тя не прави нищо друго, освен да ги отблъсква.

Според силния пол у нас тя е почти фригидна, защото прави секс или само за пари, или за да е в крак с модата.

http://www.razkritia.com/62712/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5-%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%BB%D1%8A%D1%81%D0%BA/



Гласувай:
39



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mikino - Хубав пост!
22.10.2010 10:56
Но считам, че на този който е сътворил тази статия явно му липсват изживявания или е достатъчно некадърен, за да получи това, което очаква от една жена. В това, че доста от жените първо гледат в портфейла има известна истина, но аз като една българска жена не се слагам в тази категория материалистки!
цитирай
2. miaa - Хубав постинг,Starwoman!Поздрави!
22.10.2010 11:08
Не съм съвсем съгласна! Хубавите преживявания между мъжът и жената се случват тогава,
когато има привличане/ изключвам проституцията/. Естествено е една жена да е "фригидна" , ако не харесва даден мъж/ респективно се отнася и за мъжа/.
По- нормално от това няма. Всеки човек има емоции, предпочитания и е щастие ,ако срещнеш човека, с когото да споделяш сексуалните си фантазии.
цитирай
3. gothic - Пак се бъркат категории. В случая ...
22.10.2010 11:11
Пак се бъркат категории. В случая кучки и нормални жени. Както и в обратният случай се бълкат изчепляците с нормалните мъже. Лошото е, че и кучките и изчепляците не могат да просъществуват едни с други. Те са създадени да паразитират единствено върху нормални хора....
цитирай
4. denijane - Много често в коментарите под разни ...
22.10.2010 11:12
Много често в коментарите под разни статии срещам подобни изявления - че българките били меркантилни и се интересували само от парите, че били силиконени и т.н.
И ми е много любопитно по какво си съставят мненията тия господа. По мацките в лъскавите дисотеки? По любовниците на богатите мъже? По тъпите патки каращи джипове и бентлита?
Защото аз пък си го съставям по момичетата по рейсове и маршрутки. И виждам нормални момичета и жени, красиви, достойни. Има и други, няма спор. Въпросът е кой към какво го влече. Защото според мен проблемът изобщо не е в жените. Проблемът е в мъжете и в това, че като видят някоя силиконка и си мислят, че тя се е нагласила за тях. И като се окаже, че не е за тях, защото или са мухльовци, или просто твърде бедни и се сърдят. Ми той тоя силикон да не го дават без пари?! Това си е инвестиция. И като инвестираш в себе си, естествено, че ще искаш да си върнеш парите и ще търсиш подходящи за целта мъже.
Но има достатъчно красиви и стойностни момичета. Проблемът е, че мъжете се хвърлят винаги на лъскавите, за да се доказват колко са възхитителни. И като не им върже, се оказва, че ние сме фригидни.
Да не говорим пък, че ако някоя девойка не е добра в леглото, то може би е защото тъпоумния и кавалер не я е възбудил изобщо. Пък то тая работа не става само с говорене. Ако никога през живота на едно момиче никой не си е правил труда да се погрижи и тя да изпита удоволствие, естествено, че ще бъде фригидна. Ама не е тя виновната.
Изобщо, част от българските мъже са много зле. И най-лошото е, че изобщо не го осъзнават.
цитирай
5. sexmania - много мъже разсъждават така но не ...
22.10.2010 11:28
много мъже разсъждават така но не всички. няма смисъл да им се връзваш. това си го мислят само комплексарите които не стават за нищо.
цитирай
6. анонимен - Преди време четох подобен матер...
22.10.2010 11:51
Преди време четох подобен материал. На снимката имаше крокодили.
цитирай
7. culture - Само абсолютен простак може да и...
22.10.2010 11:57
Само абсолютен простак може да изкаже такова мнение. Сигурно е някой незадоволен тип, който си въобразява, че друг му е виновен за самотата.
цитирай
8. анонимен - Аз пък твърдя, че българина погр...
22.10.2010 12:21
Аз пък твърдя, че българина погрознява, че и обеднява на всичкото отгоре. Ще си търся чужденец - поне пари да има. Хубаво ли е така, а?
цитирай
9. loran - Hahaaaaaaaa po -tapo neshto ne biah ...
22.10.2010 12:24
Hahaaaaaaaa po -tapo neshto ne biah chela .Da zapoviadat da isledvat moiata " frigidnost"
цитирай
10. affroditta - Как може да има такива хора? Защо не ...
22.10.2010 12:31
Как може да има такива хора? Защо не погледнат себе си, а после да говорят за другите. Дали изобщо имат право да изискват?
цитирай
11. vmir - Такива анкети по принцип са тъпи и разкриват единствено предразсъдъците на анкетираните.
22.10.2010 12:41
цитирай
12. анонимен - Българката е репресирана победителка ...,също като всеки нормален българин!
22.10.2010 13:18
На мен ми прилича на агитация и пропаганда.Не може да се правят такива генерални обобщения-"българката","българина","турчина","англичанина"...,това да не са вицове за Бай Ганьо?Вярно е че българката е загубила някои достойнства,които са притежавали нашите баби и прабаби,но това важи с не по-малка сила и за всички останали жени по света.При тях дори и повече.Тя е принудена да се справя с много повече трудности от жените в страните с висок жизнен стандарт.Въпреки това в нищо не им отстъпва,а физиологически а понякога и емоционално в повечето случаи ги превъзхожда!!
Атил
цитирай
13. анонимен - bob
22.10.2010 13:19
Аз съм на 48 г. Мисля ,че всички жени,които познавам са меркантилни.Повечето от тях са добри любовници.Само една фригидна познавам.Беше на психологическа основа и не можа да го преодолее.
цитирай
14. mikino - Аз съм на 48 г. Мисля, че всички жени, ...
22.10.2010 13:39
анонимен написа:
Аз съм на 48 г. Мисля ,че всички жени,които познавам са меркантилни.Повечето от тях са добри любовници.Само една фригидна познавам.Беше на психологическа основа и не можа да го преодолее.

Един съвет: намери си някоя, която ще те обича и после ела да кажеш, дали е била фригидна или меркантилна!
цитирай
15. анонимен - Вярно, за съжаление
22.10.2010 13:53
Някои пропускат факта че това е статистика.Възприемат го сякаш се отнася лично за тях!А такова изследване се Прави и се отнася за над 50 % от жените.За жалост обаче е вярно.Чалгарската същност и мода се копира , просмуква и завладява все повече и най-вече млади жени.Точно защото нещо което тенденциозно се налага от медиите се превръща в Модерно.А знаем колко подвластни на модата са жените!!!
цитирай
16. анонимен - от Венелин
22.10.2010 14:02
Това е най-меко казано за българската жена - не само, че има претенции колкото една херцогиня или баронеса, ами и не става за нищо! Дори Камила изглежда по естествена и ненадута (макар да е незнам кое поколение благородничка) от една съвременна средностатистическа българка...
Всичко това идва от огромната разлика между възможност и желание. Обикновено българката е бедна и не особено образована, но иска да се превърне в принцеса. Какво и остава? - да се "продаде". Но и това не е лесно, защото "цената" се надува с пъти...
Случва се някоя да успееа да прилъже някой чужденец примерно и тогава обикновено бива поставяна на мястото й. Но има и много които не се "продават" никога. Влезте в някой сайт за запознанства и ще видите - хиляди жени по на 40 и + години, които още очакват принца на бял кон...
Нацията ни ще изчезне, заради този манталитет на българските жени!!!
цитирай
17. original - Какво ти пука за този тип жени :))
22.10.2010 14:13
........„Почти фригидно същество от женски пол, с изключително високо мнение за своите сексуални възможности, и невъобразимо високо мнение за своята привлекателност, чийто виждания за красота се ограничават до превъплъщаване в най-модната фолк звезда и почти пълното й копиране, използване на същото количество грим, силикон, перхидрол и разпространяване на снимки, правено срещу огледалото в тоалетната с издадени напред устни. Българската жена става все по отблъскваща!!!“..........
цитирай
18. denijane - до Венелин
22.10.2010 14:21
Интересно къде забрави образованите жени или всички жени, които вече са ЗАЕТИ просто защото са добри, честни, мили, любвеобвилни. Тези които работят рамо до рамо с мъжете си, или гледат децата им и им слугуват.
Ако има хиляди жени на 40+, които търсят принца на бял кон, то не е защото държат принца да е богат, а защото търсят Принц. Но българският мъж много трудно приема да бъде нечий принц. Друго си е да се правиш на голям баровец, като едвам си плащаш телефона, да караш голфа като джигит и да си мислиш, че жената се сваля с шамари.
Като си толкова умен и възмутен, я се сети за другата статистика, която не се споменава - че 1/3 (словом ЕДНА ТРЕТА или 33 %!!!) от жените са жертви на домашно насилие. Домашното насилие е нещо толкова често срещано, че дори кухата лейка Златка каза "Ама то е нормално да изядеш шамар понякога". Или нещо такова. НОРМАЛНО?!!!!!!!!!
Е как искаш жените да не са фригидни или меркантилни. Ми то ако е нормално да те бият, поне да ти плащат добре, за да си боксова круша, нали?!
Нацията ни ще изчезне, защото българските мъже, вместо да са силни да бранят родината или да строят дом и семейство, са силни само колкото да набият някоя жена. И точно заради вас жените са такива. Защото вие това искате. Не жена, истински партньор в живота, жена която да уважаваш и обичаш, а скъпа кукла и/или боксова круша. Ами пазарна икономика, другари.
цитирай
19. анонимен - По-спокойно бе хора
22.10.2010 14:31
Не виждам защо е целият този шум! Да приемем, че това са жените в БГ. Още Дарвин е дал обяснение за това - има си естествен подбор и жените имат едно предимство - някаква форма на признат от обществото модел за красота и сексапил. Нацията опростява (има достатъчно проучвания) жените още повече и следвайки подбора това което могат да направят е да се нагласят. И отиват на лов! На мъжете пък това им трябва. И има perfect match! Жените ще си признаят ли, че са тъпи, но излъскани манерки? Не! Мъжете ще си признаят ли, че търсенето което те създават е на тъпи и излъскани манерки? Не! Но фактът си е факт! Давайте манерките насам!
цитирай
20. basta - Аз смятам че е вярна максимата &q...
22.10.2010 14:38
Аз смятам че е вярна максимата "каквото повикало, такова се обадило"...
Принципно говоря. За всяко взаимоотношение в живота ни...
Когато отношението от мъж към жена, или обратното - от жена към мъж, не е подобаващо...ами няма как, стига се до отблъскване и студенина.
Не деля хората на мъже и жени, щото всички сме "един дол дренки" :):)
А междуполовата война не оправя, а изостря отношенията...но явно е широко разпространена в обществените нагласи.
Поздрави, ако е уместно ще дам една приятна песен, за мъже и жени...

http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8

Сетих се и за една строфа от един стих, не помня името на поета, български поет беше...
(по памет цитирам)

Има нещо което на надежда прилича
Че все пак човек е роден да обича...
цитирай
21. анонимен - от Венелин
22.10.2010 14:38
Някои "адвокатки" здраво се впрегнаха - проблема бил в домашното насилие...
Ами според вас да не би циганките да търпят по-малко насилие от мъжете си? Ама това не им пречи, нали?!
Мъжът и я нашамарил и я пратил на магистралата да проституира, ама това не и пречи да го обича!! Е-е, за това същата тази циганка за 1 час има десетина клиенти българи, които видимо имат по няколко телефона, да не говорим какви коли карат... През това време "възвишените" им и силно образовани съпруги сигурно се отдават на псевдоинтелектуални занимания като denijane
цитирай
22. анонимен - John Smith
22.10.2010 14:42
На 37 г.съм.Мъж със собствен дом,стабилни доходи,хоби,обичащ живота и малките радости във него.... жени спрете да летите!
Забелязъл съм,че момите над определена възраст стават тотално себични и егойстични.Знаят,че винаги могат да си получат секса и си го получават,а после мъжете само това сме търсили,щом се държите като проститутки като такива и ще ви третираме.Щом харесвате боклуци,такива и ще си намирате,никой не ви е виновен,вие ги създадохте.
Други пък имат връзка със женени мъже и ужасно много страдат от нещастна 'любов"никой не им е виновен,сами са си го направили.Никой на сила не ги е карал да ходят да разбиват чужди семейства,я да се поставят на мястото на другата,колко още по-гадно ще се почувстват.
Срещат се и нормални,но за жалост вече омъжени.....
цитирай
23. eien - А тези"питатме", капацитети ли са, кой
22.10.2010 14:44
ги познава, кои са?
цитирай
24. анонимен - Do 18.
22.10.2010 14:49
Bravo! Mnogo dobre napisano!
Vse pak jenite sa mnogo merkantilni i to ne ot sega, no ne sa frigidni. Imat napalno normlna sexualnost kato vsichki hora. A tova che izneverjavat e vjarno, no go pravjat ne ot lubov ili pak za sex. Pravjat go za sebeutvarjdavane i otnovo poiradi njakakvi interesi.
цитирай
25. анонимен - Bravo za statiqta, no ne vijdam z...
22.10.2010 14:58
Bravo za statiqta , no ne vijdam zashto tolkova se zastapva za jenata avtoryt. Poglednete realno , vseki edin myj s Mercedes posleden model dori i da nqmA MOZAK, dori da e GROZEN kato si svali prozoreca 20 sm i gleda otvyn navalica ! Alchni i Gladni kucheta ste tova jenite i go zapomnete. Chalgapersoni sa vashiq kult, i vse po rqdko se vijda estestvenata krasota na edna jena. ot vs-te mi priqtelki ima samo 2-3 koito si hodqt bez grim v ejednevieto
цитирай
26. анонимен - Реформатор
22.10.2010 15:08
Парите казват, са могъщ афродизиак. Добър процент от жените (не само българските) го доказват това всеки ден. Винаги ще има такива, но поне да не парадират очеизваждащо с това.
цитирай
27. polopot - ОЛАФ
22.10.2010 15:43
Веднага да си признаете, кой взе парите от Брюксел за тази анкета !
цитирай
28. denijane - !!!!!!
22.10.2010 15:52
анонимен написа:

Ами според вас да не би циганките да търпят по-малко насилие от мъжете си? Ама това не им пречи, нали?!
Мъжът и я нашамарил и я пратил на магистралата да проституира, ама това не и пречи да го обича!!


Има ли смисъл изобщо да коментирам? Не я мисли denijane , защото тя познава стойностни мъже и ги уважава като такива. Познава и стойностни жени. Проблемът си е твой.

А възмездие винаги има под една или друга форма. Във вашият случай, лъскавите кукли, по които можете само да точите лиги, но не и да ги имате са точно част от възмездието. Гледайте ги и страдайте, че жените били фригидни и меркантилни. Защото точно това заслужавате!

П.С. Стойностните мъже рано или късно намират такива жени. Хигиената на душата и на тялото е отговорност на всеки човек, независимо от пола. О, да, и за да е ясно - denijane се отдава или изцяло на интелектуални или изцяло на неинтелектуални занимания. Псевдото е за хората, които мислят, че като нашамарят жена си, тя ги обича.
цитирай
29. jagger - Аз нямам нищо против българките, ...
22.10.2010 16:51
Аз нямам нищо против българките, стига да са повече около мен.
цитирай
30. kass - Жени, мъже, мисля че е всичко е въ...
22.10.2010 16:57
Жени, мъже, мисля че е всичко е въпрос на последици. Нека не се заблуждаваме мъжете ужасно много стимулираха меркантилността, по-удобна им е, някак не им се "свалят звезди" и като си помисля колко хора от мъжки пол (предимно млади) познавам, които си накупиха БМВ -та за да свалят гаджетата и потънаха в дългове, ама не защото търсят любов и приятел, а предимно секс и това не е по-малко тъпо от това да се снимаш по гащи със смусени джуки... когато сексуалната революция се превърне "модерно мислене", то няма какво да последва. Като прибавим към всичко и чалга посланията, мизерията, грубите отношения и липсата на взаимно уважение между половете картинката става съвсем отчайваща. Но въпреки всичко аз смятам, че до голяма степен е и до хора, не малка част от българските жени и мъже са съвсем нормални, романтични и с добри впечатления от срещуположния пол...
цитирай
31. анонимен - Много е спорен въпроса, кой е зап...
22.10.2010 17:11
Много е спорен въпроса, кой е започнал. Като чуеш "О, щом нямаш кола, хич не ме интересуваш!", просто няма как да не вземеш БМВ-то.
цитирай
32. artanis - да бе, в собствените си очи
22.10.2010 17:18
всеки е най-хубав, най-привлекателен и т.н. Но като дойде време за анкети, то възмущение, то не знам какво. Всеки по отделно си е виновен за неговото/нейното положение. Освен може би тези, които са имали лош късмет.
цитирай
33. apostapostoloff - Статистиката:
22.10.2010 17:29
тя е безпощадно ясна- 60 % от българките имат наднормено тегло! Кажете ми сега, как може дебели хора да са красиви?

И докога ще се хвалите САМИ, че сте най- хубавите жени в света? Точно обратното е вярно. Обиколил съм целия свят и с ръка на сърцето ви заявявам, че повечето българки са доста противни и отблъскващи.

Ама, похвали ме, усто, щото няма кой друг да ме похвали...
цитирай
34. анонимен - 33
22.10.2010 17:32
Не те е срам! А ти да не си Брад Пит?
цитирай
35. godfatheraz - Българката е цвете в сравнение с ...
22.10.2010 17:48
Българката е цвете в сравнение с чуждоземните скокондрили. С две ръце гласувам за нашите момичета!
цитирай
36. анонимен - Уж умни хора...
22.10.2010 17:50
А само с тъпни се занимавате... Пфу...
цитирай
37. trolllpower - Всички са грозни. Само аз съм хубав.
22.10.2010 18:08
Всички са грозни. Само аз съм хубав.
цитирай
38. анонимен - Che tova za bulgarkite otdavna ne e ...
22.10.2010 18:46
Che tova za bulgarkite otdavna ne e taina za nikogo.Za kakvo sa neobhodimi statistiki??Otdelen e vuprosa za bai Ganiovcite
цитирай
39. kass - 31. анонимен
22.10.2010 18:59
анонимен написа:
Много е спорен въпроса, кой е започнал. Като чуеш "О, щом нямаш кола, хич не ме интересуваш!", просто няма как да не вземеш БМВ-то.


Колегата ми е 24 годишен без кола и си има много красиво и сериозно момиче за гадже, втория ми братовчед също е без кола и също си има прекрасно гадже - 2 години ходят, така че ако някой иска да компенсира с кола е отделен въпрос, но на мен ми се струва че някои могат да си намерят гаджета и без БМВ-та, значи не е невъзможно :))))...
С най-добри чувства!
цитирай
40. анонимен - Iskam da popitam avtorkata na tozi ...
22.10.2010 19:21
Iskam da popitam avtorkata na tozi blog neia ne ia li otvra6tava fakta 4e vse pove4e momi4eta i jeni prili4at na folk pevici-edni prostitutki koito pokazvat i natrapvat vsi4ko bez niakoi da go e iskal.Neia li otvra6tava fakta 4e vsi4ki sa s ednakva 4alga vizia a razli4nata vizia ne se tolerira.Men li4no me otvra6tava fakta 4e tezi hlapeta podrajavat vav vsi4ko.Hodiat i si kupuvat evtini i bledi kopia na markovi drehi kato posle tezi drehi gi predstaviat za originalni i hodiat da praviat seks s vseki koito izvadi debelia portfeil.
цитирай
41. анонимен - както всяко подобно проучване и ...
22.10.2010 19:23
както всяко подобно проучване и това е доста ограничено и ограничаващо. потребителите на интернет не са представителна извадка. по принцип в констатациите има големи истини и за жените и за мъжете но не е правилно да се генерализира по този начин. всеки получава това което заслужава. като цяло българите оскотяха безобразно което е факт - така че норамално - модерния бай ганьо който му се ще да е мутряк получава модерна кака гинка - която и се ще да е чалга мастия. (мастия - женско куче от смесена порода; кучка - помиар). поздравявам ви - давайте в същия дух.
цитирай
42. rpatel - Ах, ах, ах! Бай Ганя не харесвал жена ...
22.10.2010 19:38
Ах, ах, ах! Бай Ганя не харесвал жена си!
цитирай
43. анонимен - Атил каза:
22.10.2010 20:30
Това е добре,че на хората им пука по този въпрос!Освен историята,социологията и психологията аз обичам и научната фантастика...Като литературен и филмов жанр.И в тази връзка и по този въпрос ще си позволя да пофантазирам и помечтая:
Да си представим,че почти всяко българско семейство има по три деца.Майките на тези деца получават по 300лв.майчинство за всяко по 2 години.И детски надбавки по 50 лв.за всяко.За четвърто дете нищо не се плаща!Така през активната се възраст младите семейства ще са ангажирани и едва ли ще им остава време да мислят за глупости и модерни простотии...Ще отделят необходимото време за възпитание през първите 7 години.А нацията ще е във възход,малцинственната популация ще си остане малцинственна.Хората с деца са активни и им пука какво се случва в държавата,така ще се реши и проблема за липсващото гражданско общество в държавата.Хайде да вземе някой да се сети да спретне един референдум по този въпрос!А след това ще им дойде времето и на останалите референдуми.А после,който каквито анкети иска да си прави.
цитирай
44. mimayordanova - Ще пиша по късно...
22.10.2010 23:46
Ще пиша по късно...
цитирай
45. анонимен - Българката е фригидна и все по-отблъскваща!
23.10.2010 01:00
И блогърката също!:))
Следете коментарите...
цитирай
46. dinitor - I az da kaja nesto.....
23.10.2010 01:21
Iskam da komentiram napisanoto to4no nad tretata snimka ot gore nadolu.Napalno sam saglasen sas napisanoto,dokolkoto se otnasq za opredeleni bg jeni.Za spravka,nadniknete v AHA,GEPI ME,SALSA...............i t.n.,i ste vidite kolko mnogo otgovarqsti na napisanoto jeni si imame v BG.No tova v nikakav slu4ai ne se otnasq do balgarskata jena kato zqlo.Nasite jeni vse oste ne sa se komerzializirali tolkova,kolkoto sa jenite v zapadna Evropa naprimer.Az jiveq v IT,i ,uverqvam vi,tuk e nesto stra6no.Taka 4e,da jiveqt BG jenite!!
цитирай
47. анонимен - Българските жени
23.10.2010 05:09
в болшинството си са нецивилизовани. Груби, намръщени, критични и "недостъпни". Но най-лошото е, че, в последна сметка, каквото и да си направил за нея, тя счита, че го е заслужавала и никога не е благодарна.
Пиша от личен опит от последните 45 години - в България и извън. Не само българката, но до голяма степен и българинът не се променя в каквато и среда да попадне - у дома и чужбина. Особено имайки предвид опита си през последните 20 години.
Не пиша горното не с цел да обвинявам или обиждам, а с дълбока тъка и чувство на безизходица - защото в случая касае бъдещето на 3 прекрасни деца, които са жертва на гореописания манталитет на българската си майка, а те дори не знаят български ...
цитирай
48. анонимен - Това си е самата истина
23.10.2010 05:36
анонимен написа:
в болшинството си са нецивилизовани. Груби, намръщени, критични и "недостъпни". Но най-лошото е, че, в последна сметка, каквото и да си направил за нея, тя счита, че го е заслужавала и никога не е благодарна.
Пиша от личен опит от последните 45 години - в България и извън. Не само българката, но до голяма степен и българинът не се променя в каквато и среда да попадне - у дома и чужбина. Особено имайки предвид опита си през последните 20 години.
Не пиша горното не с цел да обвинявам или обиждам, а с дълбока тъка и чувство на безизходица - защото в случая касае бъдещето на 3 прекрасни деца, които са жертва на гореописания манталитет на българската си майка, а те дори не знаят български ...

Това си е самата истина! Не стига, че са дебели (и понамирисват), ами са и простакеси. Да им го набутам!
цитирай
49. анонимен - буба
23.10.2010 08:45
анонимен написа:
Аз пък твърдя, че българина погрознява, че и обеднява на всичкото отгоре. Ще си търся чужденец - поне пари да има. Хубаво ли е така, а?

Това ми хареса - изказване от жена, каквито аз и повечето българи мисля им е писнало - търсят богати или красиви външно мъже. Дори да ги лъжат, няма значение това. Няма ги скромните, силните духом жени, които търсят повече нематериални неща...няма ги жените дето могат да обичат силно и да се раздават...
Не знам за другите мъже, но аз не съм видял жена дето дава повече отколкото взема, явно ги има само в книгите, но ми е все тая вече. На приказвки не варвам - гледам делата на жената, а те са предимно гледане на себе си!
И най-силния пример за мен...българките не искат деца, българките не правят деца. Ако някоя жена каже че не е вярно, нека ми каже защо за 20г, намаляхме като народ с 20% :(
И стига с това че сме бедни !!! Аз като малък всички яко блъскахме на село - от магазините не сме купували ни месо, ни зеленчуци - само хляб и дрехи, и пак нямашме пари, но израстнахме добре!
цитирай
50. анонимен - Хайде сега-българката!
23.10.2010 10:45
Тая ,дето не е българка,да не би да е по-различна.Нашите момичета от кого се учат?
От по-напредналите нации,такова им е влиянието у нас.Но и това ще отмине,други времена,други нрави.
цитирай
51. анонимен - aman ot kompleksari
23.10.2010 11:15
tova moje da go publikuva samo nqkoi kompleksiran i nezadovolen maj
цитирай
52. platttonnn - Истинските жени са пасивни,
23.10.2010 11:17
това не е лошо защото е в природата им. Лошото е че не намират начин да противодействат на обратните си посестрими,които ги представят навсякъде и във всичко публично. Те със своята мъжка агресивност и алчност се опитват,за сега успешно,да представят женската природа,и от там тази уродливост и лоша визия за нежният пол. Категорично твърдя,че истинските жени са неповторими в своята женственост,но техният глас не се чува. А нас никой не ни пита,защото според нравите на деня не сме актуални.Голяма част от заможните мъже,са тъпи и безумни,защото забогатяха по лесният начин. Те естествено са жертва на лезбийките,които няма как да им дадат нищо женствено,те имат друга цел,само материална. Мнението на тези парвенюта следователно няма как да са меродавни,защото източника им за информация е фалшив. И така ,не бива да ни вълнува,това,което се търкаля в публичното пространство,защото то никога не е реалноста на живият живот. То е в услуга на определени групи хора,които са единствено комерсиални,те продават всичко,включително и душата си,те са дълбоко нещастни,друго не им остава.Защото не желаят да бъдат смирени и нравствени,те се самоизяждат в своята духовна безизходица. Ако успеем да ги различим и се дистанцираме от тях,те ще са много безинтересни. За жалост това не е лесно,защото те са изобретателни в своята фалшивост и говорят от наше име.Правят се на мъже на жени,с една дума това са вечните паразити,които злоупотребяват с най големите човешки ценности и добродетели.
цитирай
53. анонимен - dobre kazano
23.10.2010 13:09
istinski maje ima no trudno pokazvat prirodata si za6toto onezi v koito go ima parvi4noto,majkoto na4alo,a vsa6tnost grijata za jenata i semeistvoto,otdavaneto izcqlo,...sa obekt na podigravka i prismeh ot strana na tezi,koito ne stryvat ni6to a umeqt ina4e da davat ocenki
цитирай
54. denijane - И най-силния пример за мен. . . ...
23.10.2010 16:08
анонимен написа:

И най-силния пример за мен...българките не искат деца, българките не правят деца. Ако някоя жена каже че не е вярно, нека ми каже защо за 20г, намаляхме като народ с 20% :(
И стига с това че сме бедни !!! Аз като малък всички яко блъскахме на село - от магазините не сме купували ни месо, ни зеленчуци - само хляб и дрехи, и пак нямашме пари, но израстнахме добре!


Ми вероятно има нещо общо с това, че в последните 20 години, българите имат навика да правят деца и да духват. Моят баща изчезна, на братовчед ми - също, на голяма част от приятелите ми - също. Как става тая работа? И коя жена според теб е толкова гламава, като види че около нея мъжете не се грижат за децата си, и тя да иска да има дете.

То за мъжете е много лесно - направят детето, пък ако нещо ги стегне шапката си тръгват и не питат после как се издържа това дете. Щото сега не е като някога не село - сега на детето му трябват ваксинации, скъпи лекарства, пък болнични като е болно, пък после пораства и иска телефон, кабелна, компютър, интернет, ПС3, частни уроци по хиляда неща. И това не са неща за удоволствие - без тях не можеш да живееш качествен живот, нито по-късно да си намериш добра работа. Да не говорим за хилядата учебника, учебни помагала и тетрадки, които колко струват не знам. Е, и какво се получава? Как се гледат тия деца без баща? И как да повярваш на някой, че иска да бъде баща, като знаеш, че ако духне, женени или не, съдът ще го осъди на най-мизерната възможна издръжка, която той разбира се няма да плаща.

И ако изключим всички тези "материални" неща, искам да напомня, че цяла Европа застарява. Причината - жените искат да се изявяват и като друго освен майки. А работодателите не обичат жени-майки.
цитирай
55. анонимен - И българина може да стане фригиден...
24.10.2010 15:11
Затова най-добре е бащата сам да си е работодател!Както е било по времето на Царство България.Днес бащата дори да е свестен,държавата го направи на маймуна.Той губи авторитет,губи самочувствие и чужденците освен препитанието,могат да му вземат и жената и децата...Макар да са смотани и по-нисши от него.Така се изражда света,защото нещата стават изкуственно и противоестественно.А любовта е Дух,хората са се привличали с харесване с изпитване на чувства и разум.И са се раждали хора от сой!
Е,който може да се поучи и да прави положителни промени...
Атил
П.П.Аз съм бил женен за чужденка,но накрая стигнах до извода,че на човека най-добре му е с българка!
цитирай
56. venercheto - !!!!
26.10.2010 04:12
denijane написа:
Интересно къде забрави образованите жени или всички жени, които вече са ЗАЕТИ просто защото са добри, честни, мили, любвеобвилни. Тези които работят рамо до рамо с мъжете си, или гледат децата им и им слугуват.
Ако има хиляди жени на 40+, които търсят принца на бял кон, то не е защото държат принца да е богат, а защото търсят Принц. Но българският мъж много трудно приема да бъде нечий принц. Друго си е да се правиш на голям баровец, като едвам си плащаш телефона, да караш голфа като джигит и да си мислиш, че жената се сваля с шамари.
Като си толкова умен и възмутен, я се сети за другата статистика, която не се споменава - че 1/3 (словом ЕДНА ТРЕТА или 33 %!!!) от жените са жертви на домашно насилие. Домашното насилие е нещо толкова често срещано, че дори кухата лейка Златка каза "Ама то е нормално да изядеш шамар понякога". Или нещо такова. НОРМАЛНО?!!!!!!!!!
Е как искаш жените да не са фригидни или меркантилни. Ми то ако е нормално да те бият, поне да ти плащат добре, за да си боксова круша, нали?!
Нацията ни ще изчезне, защото българските мъже, вместо да са силни да бранят родината или да строят дом и семейство, са силни само колкото да набият някоя жена. И точно заради вас жените са такива. Защото вие това искате. Не жена, истински партньор в живота, жена която да уважаваш и обичаш, а скъпа кукла и/или боксова круша. Ами пазарна икономика, другари.


страшно изказване. малко думи, но всичките толкова в десятката, че няма какво да се добави освен "ТОЧНО ТАКА".
разбира се, имаме и добри мъже...само че и те изглежда не са от най-смелите.
цитирай
57. trolllpower - venercheto
26.10.2010 10:10
Че какви мъже са тогава? Страхливци.
цитирай
58. bayhuy - Явно сте се познали в статията и з...
26.10.2010 12:03
Явно сте се познали в статията и затова така яростно се защитавате, мили ми жени.
Гузен негонен бяга, нали така?
цитирай
59. kpandjarova - Има една френска поговорка, която ...
28.10.2010 22:28
Има една френска поговорка,която гласи:"Няма фригидни жени.Има само мъже,които правят жените фригидни".
Една жена и най-страхотния любовник да има на този свят и да и завиждат всички за това,може да го зареже и да прекрати контактите си с него,ако той не я удовлетворява в емоционален план.Ако той е груб,брутален,ревнив,нечистоплътен,ако я кара да се срамува и да я излага на обществени места и още много други ако...тя изстива .В същото време може да бъде съвсем нормална жена с друг партньор.
цитирай
60. анонимен - скубане
22.11.2010 13:28
Тази статия ЩАДИ българките и то много ги щади. Българката е ПОМПА ЗА ПАРИ, изпомпва ги заедно със спермата ти, а ти ги даваш със сподавен вик в поредния СПА комплекс, където прекарвате заедно УЙкенда. Просто направете следния ТЕСТ: Офертирайте 10 жени за секс сред природата, включващ палене на огън, пътуване с автобус и печене на припек. Ще ви отговорят 2, ще дойде 1. Сега офертирайте същите 10 жени за УЙкенд на СПА комплекс, като превозът ще бъде ВАШЕТО БМВ КАБРИОЛЕТ / на старо, цена 5000 лв /. 9 от жените веднага ще се съгласят, а 10-ата ще вземе и приятелки...Изпробвал съм го, мамата си трака! Жените стават като автомати - натискаш копче и свирка, друго копче - вагинално, трето копче - анално, четвърто копче - правят ти масаж, пето копче - други перверзии
цитирай
61. denijane - към анонимен
22.11.2010 14:16
Ми като каниш само кифли, какво очакваш :) Офертирай ме мен - ако си противен ако ще и на луната да ме закараш пак няма да дойда. За справка, правили са ми подобни оферти и то хора, които нямат нужда да си взимат БМВто на старо.
Толкова ли е сложно да го проумееш:
Харесваш кифли -> получаваш платен секс.
Харесваш нормални жени -> получаваш (евентуално) истинска връзка с всичките и проблеми и красоти.

Само дето за нормалните жени, БМВ-то ти на старо е само някаква екстра. Те търсят други неща в един мъж. И не можеш да ги "офертираш", а трябва да се бориш за тях.
Пък щом си си го купил, значи целевата ти група са точно кифлите. Е тогава какво искаш?
цитирай
62. анонимен - До № 61 - Денижейн или квато е там
10.12.2010 10:41
Нарочно написах цената та кабриото- 5000лева, то е на 17 години НЕ Е НИЩО ОСОБЕНО! Въпреки това ДОРИ И ТИ се впечатли, нужен ли е комантар на женската тъпота?! Относно "Каниш само кифли" - ако 35 - 40 годишни жени, повечето омъжени, за теб са кифли, значи трябва да си смениш лекаря...Що се отнася до "мадами за истинска връзка", ами те са В ПЪТИ ПО - ПРЕТЕНЦИОЗНИ от останалите, ти какво, искаш да ме депресираш ли с тая тъпа препоръка? Нали всяка, всяка(!) ме пита какво работя, къде работя, осигурен ли съм жилищно и все такива неща, а не КАКЪВ СЪМ АЗ САМИЯ и какво искам и очаквам от една връзка! За жените мъжете сме банкомат с вграден вибратор - първо проверяват "НАЛИЧНОСТ", после може да си го мушнат някъде. Напоследък се ограничавам до 1 път на месец секс уикенд, защото осъзнах, че мъжът е ДВОЙНО ПРЕЦАКАН - плаща като поп и се бъхти като каменоделец и за какво ? Ти били ми дала 20 лева, за да ми духаш , а? Дай ги и ще си променя мнението за теб, ама това няма да стане никога, щото жените само са свикнали да получават, не да дават. Вбесява ме тъпия ти пост и ще започна да се ГАВРЯ с алчните парцалани около мен, поне да избия разходите, пък и психически да релаксирам от унижението на което ме подлагат - ДА ПЛАЩАМ, ЗА ДА ЧУКАМ?!
цитирай
63. анонимен - До 61
10.12.2010 10:52
Забравих да те питам - какво значи "да се бориш" за жена?? С кого / какво да се боря ? И защо жената не се бори за мъж, при положение че еманципацията и феминизма придобиха вече ФАШИСТКИ измерения ?? Ще ти кажа защо - много по - лесно е да си пасивна и преценяваща, понеже НЯМАШ ОТКАЗИ!!! А като нямаш откази, самочувствието хвърчи до небето! Я се постави на мястото на повечето мъже - отхвърля ги средно по 1 жена на седмица, за 3 години това са над 150 отказа, ти би ли ги преживяла, а ? Едва ли. Аз съм на 32 и събрах "колекция" от над 500 отказа, имам и около 30 -ина успеха, говоря за времето ПРЕДИ БМВ-то. След това отказите ГИ ДАВАМ АЗ! Знаеш ли как се гърчат надувките, като чуят "НЕ", а? Побягват с ръмжене накъдето им видят очите!
цитирай
64. анонимен - do62 i na nego podobnite
18.02.2011 03:32
ami nali za tova si biete chikiite pred pornozvezdi i filmi zashoto ste si zabravili purvichnata programa.da vi platiat da izchukate i da si zaminete e kak da obichat i rajdat jenite
цитирай
65. анонимен - do63
18.02.2011 03:37
e ami i ti si ot tezi deto mu kapiat ochichkite v silikonkite lusnali i znaesh samo pehlivanstvoto za borba.vseki den svaliash za ednoto chukane i te boli kato sa ti pechupili hatura a sega se kefish,che moje da nakarash drugite taka da se chuvstvat.ami ta vie ste si lika prilika tezi koito sa ti otkazvali i Vasha Svetlost Mujut koito ima pravo na chukane bez pari i otgovornosti
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starwoman
Категория: Политика
Прочетен: 324842
Постинги: 26
Коментари: 647
Гласове: 1867
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930